Meget omhyggelig betjening hvor man prøvede også at finde en sweater i brun, men det lykkedes desværre ikke. Bestilte kun den lyse - og hentede den i butikken et par dage senere. Dejlig butik - komme... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
For det første mega tilbud på den jakke … Hurtig levering og hold da op en flot fed jakke . Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her . Plus meget kundevenlig ekspedient i butikken i Odense... Ver mais
Nem og overskuelig hjemmeside. Varerne kom hurtigt. Pris og kvalitet hænger fint. Sammen. Dog kunne jeg desværre ikke få pengene tilbage for et par bukser i den fysiske butik i Esbjerg fordi varen var... Ver mais
Jeg så et par sko på facebook jeg godt kunne lide og gik ind på KingsQueens hjemmeside også kom der et hjul op som jeg kunne dreje på og få % på mit køb hvis jeg købte med det samme. Det gjorde jeg s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Kings & Queens er et kongerige af modetøj og general fashion. Vi tilbyder alle de fedeste modebrands til drenge og piger samlet ét sted. Vi forhandler bl.a. Woodbird, Gabba, Calvin Klein, Pavement, Object, Wood Wood m.fl. Kings & Queens har leveret modetøj til drenge og piger til de rigtige priser siden 2004. Oplev den specielle stemning i både vores fysiske butikker og på vores webshop. Du vil ikke være i tvivl om at vi elsker mode. Kings & Queens tilbyder ligeledes landsdækkende bytteservice i form af vores meget fleksible Click & Collect service.
If the crown fits, wear it
Escrito pela empresa

- Mode er vores mission
- Du skal ikke være i tvivl om at mode er vores passion og mission. Vi har i mere end 10 år været trendsættere i forhold til at diktere moden til drenge og piger i alderen 15-30 år. Du vil når du besøger vores webshop eller en af vores fysiske butikker landet over, ikke være i tvivl om at mode er vores passion og mission.
- De bedste mærker
- Vi har altid mere end 30 af de mest solgte og populære mærker på lager i webshoppen og i butikkerne. Vi fører bl.a. Tommy Jeans, Calvin Klein, Levi's, Moves, Pieces, Just Junkies, Sisters Point, Moss Copenhagen, Les Deux, Nike, Puma og mange mange flere. Vi holder os hele tiden orienteret omkring hvilke mærker der er på vej, og på den måde skaber vi morgendagens trend.
- Mode til den rigtige pris
- Det er vigtigt for os at du kan blive klædt mode-rigtigt på, uanset budget. Med det mener vi at vores mission er at tilbyde modetøj i langt de fleste prisklasser, så alle kan finde noget hos os.
- Det skal være nemt at handle at handle modetøj
- Vi vil gerne gøre det nemt for dig at handle modetøj. Og om du handler det online eller i en af vores butikker, det er lige meget. Vores landsdækkende butiksnetværk bakker op om vores webshop, og du kan bl.a. integrere dig med vores kundeklub som dækker køb i både webshop og i fysiske butikker. Vores fleksible Click & Collect service gør at du både kan afhente og returnere pakker i alle vores fysiske butikker. I butikkerne står personalet altid klar til at guide dig hvis du har spørgsmål, eller er i tvivl om noget andet.
Click & Collect i hele landet
Byt dit køb online eller i en af vores fysiske butikker

Informações de contacto
Skovsøvej 11A, 4200, Slagelse, Dinamarca
- kundeservice@kingsqueens.dk
- www.kingsqueens.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig og nemt.
Hurtig levering og varen var lige som…
Hurtig levering og varen var lige som jeg havde forestillet mig
God kundeservice og hurtig ekspedition…
God kundeservice og hurtig ekspedition af webordre
God service i butikken
Jeg fik udleveret pakken i butikken, selvom den ikke var klarmeldt.
Hurtig levering og hurtig refundering…
Hurtig levering og hurtig refundering efter køb af for stor jakke
Fik leveret bukserne til butikken på…
Fik leveret bukserne til butikken på ros torv, hvor jeg prøvede dem.
De var alt for korte selvom det var xxl, så jeg måtte returnere dem.
De sagde så at jeg kun kunne få pengene på et gavekort til butikken, eller udbetalt hvis jeg selv sendte dem ind til jeres webshop.
Fik pengene på et gavekort og ledte efter noget jeg ville købe, uden held.

Resposta da KingsQueens.dk Webshop
Havde bestilt forkert størrelse
Havde bestilt forkert størrelse, så skrev om de kunne sende en anden str i stedet, fik meget hurtigt svar og det var muligt at få god hjælp! Kan 100% anbefales
Hurtig levering 😀👍
Meget omhyggelig betjening hvor man…
Dejlig butik - kommer helt sikkert igen...
Aldrig mere
Købt et par sneakers - var desværre for store, derfor skulle de sendes retur - ingen returlabel lagt med i pakken / besøgte et fysisk butik / de tager ingen tilbudsvarer retur - hentede så en returlabel fra deres hjemmeside og her skal man selv betale returfragten? - hvorfor? Ingen returlabel lagt med i pakken og så skal man straffes for deres inkompetance - Klagede over dette, fik ikke noget brugbar forklaring - handler aldrig mere her igen - har delt opelvelsen med netværket…

Resposta da KingsQueens.dk Webshop
Stort udvalg
Stort udvalg, gode priser og hurtig levering.
Får mine fineste anbefalinger.
God proces fra billede, køb og leveting
Trøjen, god og sanfærdig præsentation af trøjen der blev bestilt og hurtigt leveret, meget effektivt. Min søn er glad.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.