Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I´ve just arrived back home to Denmark after a very pleasant stay in Turkey and surgery at Kaskaloglu Eye Hospital. The staff is VERY nice and caring - I was a little nervous before the su... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

November 2014 Fik ordnet øjne (multi tri-fokale linser) Er efter 14 dage, tilfreds med resultatet. Kunne bestemt godt mærke indgrebet, men smerten forsvandt efter 15 min. Har ikke brugt læsebrill... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Var afsted den 14. februar, troede jeg skulle ha lasik-operration, men efter alle undersøgelserne om fredagen viste det sig, at jeg havde grå stær,, så det blev til nye linser istedet for. Dette... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Hospital particular

Escrito pela empresa

KirurgiRejser er Danmarks ældste rejsebureau som tilbyder behandling i udlandet: øjenkirurgi, fedmeoperation, kosmetisk kirurgi og fertilitetsbehandling. KirurgiRejser tilbyder kvalitet til lave priser, og operationer udføres af kirurger med stor erfaring inden for deres felt.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

New lenses in Turkey

The staff is VERY nice and caring - I was a little nervous before the surgery.

After all the preop tests they recommended the Alcon Vivity Toric lenses and I am very happy about this decision now.

Already now - only 2 weeks efter the surgery - I see clear and have a perfect vision. It is SOOOO nice to be able to read very small text without glasses.

At last I want to thank ALL the staff at the hospital and also KirurgiRejser for thier support.

//Henrik from Denmark

6 de setembro de 2024

Kaskaloglu Eye Hospital

Det er nu 6 uger siden, at jeg fik skiftet linser til Tri-Fokale linser på Kaskaloglu Eye Hospital i Izmir.
Jeg er virkelig godt tilfreds og ser rigtigt godt nu og har ikke benyttet læsebriller siden.

Til dem der læse dette for at se om de skal bestille en RLE-behandling der. Jeg fik en Laser Lasik operation dernede for 12 år siden, også via Kirugirejser, dengang var jeg tilfreds og var ikke bange for at tage derned igen.

Jeg kan se, at en bedømmelse for nogle år siden påpegede, at det kunne være dejligt med en engelsktalende til at følge en gennem forløbet. Det ser det ud til, at de har implementeret nu. Da jeg ankom var der en engelsktalende receptionist, da hun havde registreret mig, rejste hun sig op og kom ud og fulgte mig op til selve klinikken. På selve klinikken gav hun mine papirer til en dame, som talte OK engelsk. Denne dame fulgte mig ind til alle undersøgelser og til selve operationen. Hun fungerede som tolk. Kun da jeg var hos selve øjenlægen var hun der ikke, men øjenlægen talte rigtigt godt engelsk.

På kirigurirejser står der, at klinikken giver dig en beroligende pille eller hvis du er meget nervøs (hvilket jeg bestemt ikke var), en beroligende indsprøjtning. Vær opmærksom på, at da jeg skulle have skiftet linser, spurgte de ikke om jeg ville have en pille, de satte en nål i min arm og gav mig indsprøjtning. Jeg fik indsprøjtningen inde på selve operationsstuen, lige efter anæstesiologen og operationslægen havde introduceret sig selv og så var jeg væk. Jeg vågnede ca. 15 minutter senere uden for operationsstuen og det hele var overstået. Personligt var jeg godt tilfreds med den løsning, jeg havde intet ønske om at være ved bevidsthed når de fjernede mine naturlige linser og satte de nye i. Men vær opmærksom på det, hvis det betyder noget for dig.

Jeg var alene dernede og havde købt billetter til ankomst søndag, undersøgelse og operation mandag, kontrol tirsdag og hjem onsdag morgen. Ved undersøgelsen, konstaterede de, at jeg havde bygningsfejl, det vil sige, at klinikken blev nødt til at bestille en speciel linse. Den kunne først komme dagen efter. Så jeg skulle have operation om tirsdagen, kontrol onsdag. Desværre var min billet hjem onsdag tidlig. Så jeg måtte til at bestille ny billet hjem. Her tilbød min engelsktalende dame at hjælpe med det hele, idet mine øjne var opspilede på grund af den væske de havde kommet i den til undersøgelserne.

Hvis du ikke ved, før du rejser derned, om du har bygningsfejl, skal du måske overveje at booke en ekstra dag.

Med hensyn til bygningsfejl, så var der en ekstra pris på den speciel tilpassede linse på ca. kr. 1000. Det var ikke nogen overraskelse, det står på Kirugirejsers hjemmeside. De modtager ikke kort, selvom det står på Kirugirejsers hjemmeside, så man skal ud og hæve penge. Her kunne jeg godt tænke mig, at Kirugirejser, som jeg havde betalt til i Danmark før operationen, også indgik en aftale med Kaskaloglu Eye Hospital om, at man kan betale til dem med fx mobilpay og så ordner de det imellem sig. De modtog foruden Lira også kontanter fx Kroner, Euro og Pund, så hvis du har nogen liggende, kan de tages med.

En tidligere anmelder påpegede at de ikke siger eller forklarer så meget dernede. Når man tager sydpå, tænker jeg man skal forvente en anden kultur. De forklarede ikke så meget af sig selv. Jeg vidste det godt fra min Laser Lasik operation 12 år tidligere. Men når jeg spurgte den engelsktalende dame og lægen om noget konkret, så forklarede de det, som jeg spurgte om, også uden at virke irriterede.

En tidligere anmelder påpegede, at hun godt kunne tænke sig en at tale med, der var ’sandpapir’ i øjnene efter operationen. Jeg havde læst det på Kirugirejsers hjemmeside og havde oplevet det ved Laser Lasik operationen. Det er irriterende, men for mit vedkommende var det kun en times tid, hvor det var meget, derefter var det ok. Det var slet ikke så slemt som med Laser Lasik operationen, men jeg tror jeg hele tiden frygtede at det blev være.

Jeg bookede på Üstün Otel Alsancak. En anden anmelder påpegede at den er slidt. Det er den også, men da jeg var der var den ren. Det er ikke så langt fra Kaskaloglu Eye Hospital, selv dagen efter operationen var det ok selv at gå tilbage efter jeg var færdig på opvågningsstuen. Men for mit vedkommende, så var jeg ude når jeg kunne og dagen med operationen, lå jeg med lukkede øjne og lyttede til podcast og musik. Så til prisen var det godt for mig. Men hvis det bekymre dig, så vælge noget lidt dyrere.

Izmir er en spændende by, så at tage en ekstra dag er OK, jeg følte det var en tyrkisk by for Tyrkere, der var ikke nogen engelske menuer i det meste af byen (ved havnen hvor krydstogtsskibene kommer ind er der), så jeg nød at være der. Når jeg spiste var der billeder, så jeg valgte på den måde.

5 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Min tidligere anmeldelse fra september…

Min tidligere anmeldelse fra september 2017, er blevet fjernet.

“Det er nu 1 år siden jeg kom hjem fra Litauen, og er først kommet mig over oplevelsen nu.

BRUG IKKE KIRUGREJSER, jeg ville ikke ønske det for min værste fjende.

Her er min historie:
Jeg henvender mig, da de annoncere med et "pakke-tilbud" hvor man kan få fedtsuget mave, sider og inderlår for ca. (omregnet) 16.000kr.
Jeg sender billeder, mål osv., får en tid og rejser til Litauen som aftalt. Vi bliver mødt af sødt venligt personale på BMP (mener jeg det hed) klinikken. Jeg skal betale for nogle prøver, hvilket jeg så gør.
Alt går fint og jeg bliver tilsidst tilset af kirurgen. Han vil først og fremmest ikke suge mine lår - fair nok, så må det være sådan. Men han vil derudover tilbyde mig en anden form for fedtsugning end den mit tilbud var på. Her takker jeg nej, da jeg har hævet kontanter mv. Men da jeg ikke får 1/3 af behandlingen tænker jeg at de skærre en del af prisen af.

Jeg bliver sendt ud i venteområdet, hvor jeg møder en anden dansk pige. Vi snakker og syntes begge det her er lidt underligt, at vi skal vente endnu engang, og vi ikke ved hvad vi venter på.

Så kommer vores tolk ud, med en NY HØJERE PRIS, end det tilbud vi begge havde booket. Istedet for 16.000 skal vi nu betale ca. 21.000 medregnet at lårene nu er trukket fra.

Jeg bliver fusteret og ringer til kirugrejser, som ikke tager telefonen. Efter 10-20 opkald får vi endelig kontakt.
De kan/vil ikke hjælpe os.... de for søger at ringe til klinikken, men manageren som vi nu diskutere med nægter at tage telefonen.
Hun begynder på et tidspunkt at råbe (meget højt af den anden danske pige, da hun siger hende i mod)
Hvis vi aflyser vores operation kræver hun at vi skal vi betale 1/3 af 21.000, dvs. 7.000kr. Vi nægter, da det ikke var aftalen - men hun griner højlydt og siger at det skal vi.....

Så vi måtte betale overpris - og er kommet derfra med en rigtig dårlig oplevelse. Resultatet er "okay"..

Men ikke en gang har kirugrejer henvendt sig til nogle af os, på trods af de godt vidste hvilket situation vi stod i. Øv!!

Så hold jer væk, for jeres egen skyld”

2 de fevereiro de 2024

Great and easy process

overall - It has been a positive experience, great help when needed, and easy to follow instructions while choosing to put my trust in you and your suggested supplier (Kaskaloglu Eye Hospital, Izmir)

I did share some data with you here in DK, but it didn't really seem to have been passed to Izmir, or they on their side chose to ignore the info, but as this wasn't critical I could fill in while there.
One negative experience shortly before undergoing eye surgery was that the hospital required me to sign some papers limiting their responsibility, but only after having started the procedure, some medication had already been applied to my eyes - Perhaps you should suggest they do this at the pre-interview to avoid seeming suspicious.

3 de outubro de 2023

Highly recommend !

Was operated in 2008 + 2020 and both times were great experiences !! Highly professional company and I would anytime recommend it without any hesitations - and come back myself if ever needed in future !

18 de abril de 2023

Meget tilfreds og anbefaler

Meget tilfreds med min operation, RLE + nyeste generation linser. Følte mig utrolig tryg ved de dygtige kirurger - og ikke mindst KirurgiRejser der var meget hjælpsomme under hele forløbet. Følte mig hørt, fik svar på alle sprøgsmål og de gjorde det til en god og tryg oplevelse

1 de setembro de 2023

Super professionelt sygehus

Fik lavet en Gastric Sleeve operation d, 22-08-23 og alt er forløbet over al forventning. Super søde sygeplejersker, professionelle læger og andet dygtigt personale gjorde at man på intet tidspunkt i løbet af fire dages indlæggelse følte sig utryg eller alene.
Stor ros til hele staben.
Der hvor hele oplevelsen kunne forbedres er omkring den information man får før selve operation og i høj grad det man får med hjem vedr. kost m.m. Der var vel 5 min. samtale med dietisten.

Det ødelægger ikke fornemmelsen af et veldrevet, professionelt og effektivt hospital med fokus på den enkelte patient

22 de agosto de 2023

Linseoperation

Alle ønsker opfyldt over alle forventninger.
Jeg har fået indsat nye linser af mærket Lusidis EDOF IOL. Efter bare 20 timer efter opration kunne jeg læse den mindste tekst på tavlen. På det lange syn over 100m. er det efter 4 dage lidt uskarpt, men jeg tror på, at det nok skal komme også.
Jeg blev på hospitalet i Tyrkiet mødt af venlighed og professionalisme og de var gode til at sørge for at man altid forstod hvad der foregik. Ros til Kirugrejsers A.El Kher for vejledning og hurtig feedback vedr rejse vejledning mm.
Kan kun give min varmeste anbefalinger.
Bo Bergholt

6 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Tabt 14 kilo på 3 måneder!!

Jeg fik en fedmeoperation for 3 måneder siden og har allerede tabt 14 kilo!

Al kommunikation med kirurgirejser går hurtigt og de svarer med det samme når skriver.

Hele forløbet gik glimrende.

Min søster skal af sted i august :)

3 de abril de 2023

Udskiftning af linser i Tyrkiet

Udskiftning af linser i Tyrkiet
Fra start til slut kunne vi ringe eller skrive til Kirurgirejser og få information, oplysninger og gode råd om alt fra selve linse operationen til billigste og bedste rejsemåde.
Selve oplevelsen på hospitalet i Tyrkiet var ligeledes præget af venlighed og professionalisme og de var gode til at sørge for at man altid forstod hvad der foregik og at vi var trygge hele tiden.
Kan kun give vores varmeste anbefalinger.

26 de maio de 2023

Fantastisk oplevelse med Kirurgirejser

Jeg har virkelig følt mig FANTASTISK behandlet og taget flot i hånden under hele forløbet med kirurgirejser :)

5 store stjerner!

For en måneds tid siden kom jeg hjem fra Tyrkiet efter jeg var dernede for at få lavet mine øjne. Inden operationen kunne jeg næsten ikke se noget.. havde —9.5 og —10 på mine øjne, så at komme ud fra hospitalet og kunne se perfekt bagefter er en oplevelse jeg ALDRIG glemmer!!

Kirurgirejser har under hele forløbet været super gode til at opdatere mig og berolige mig når jeg har været urolig inden operationen.

Top karakter helt uden at blinke ;)

3 de dezembro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk oplevelse med…

Helt fantastisk oplevelse med KirurgiRejser!

Har netop været af sted og få lavet mine øjne i Tyrkiet, og aldrig havde jeg turde håbe på et SÅ fantastisk resultat!

Jeg følte mig tryg under hele forløbet, og det er dejligt at vide at man kan kontakte KirurgiRejser på deres akutnummer 24 timer i døgnet, HVIS der skulle være noget at være i tvivl om.

Hvis jeg kunne, ville jeg give dem 10 stjerner!

Tusind tak KirurgiRejser!

19 de outubro de 2021

Fantastisk!!!!

Nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at rejse til Kaunas for at få et brystløft! Min veninde har rejse med dette rejseselskab også og hendes blev perfekt derfor turde jeg også gøre det (har ikke kunne finde særlig meget information om klinikken + hjemmesiden virker lidt utroværdig) MEN de er så sindssyg søde og dygtige her nede, de har fået ny klinik og samarbejde med og de er vanvittig dygtige, blev opereret af donatas som også arbejder ved luxuskirugi han er helt igennem fantastisk resultatet bare efter 1 dag er så godt. Det ligner jeg har fået implantater i selvom jeg ikke har.. Har næsten ingen smerter og mine ar er allerede super fine. Var mest nervøs for narkosen, men mærkede intet til dette som jeg plejer i Danmark. Er SÅ skide glad.

1 de junho de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais