Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Bas en zijn super tevreden. Bas denkt mee, komt afspraken na en aflevering top!! Complimenten. Wij zijn super tevreden en raden iedereen aan om bij Bas een ke... Ver mais
Wim Peters en Bas Bevers hebben heel goed meegedacht over welk keukenontwerp het beste zou passen in onze ruimte. Met het 3D ontwerp konden wij goed zien hoe bepaalde keuzes qua werkblad/kleur eruit... Ver mais
Bas snapt dat je als klant met een ontwerpidee rondloopt en dat dat idee in gezamenlijkheid en met technische knowhow van wat kan en wat niet kan, in vertrouwen gerealiseerd kan worden. Heel fijn. Wan... Ver mais
Wij waren zoekende waar we een nieuwe keuken zouden kopen en na een eerste bezoek bij Kitchen4all hadden wij de keuze al gemaakt! Eerlijk verhaal en prijs, kwaliteit. Keuken is keurig, compleet en on... Ver mais
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Hannoverstraat 3A, 7418 BL, Deventer, Overijssel, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Vorige week hier een keuken gehaald.
Super tevreden, vriendelijk personeel en er wordt goed naar je geluisterd .
Super tevreden!

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Vriendelijk en deskundig personeel die goed luisteren en je goed helpen om goede keuzes te maken.
Plaatsing keuken snel en goed zonder 1 mankement. Iets extra's doen geen probleem.
We hebben nu een prachtige keuken staan die we ook graag zo wilde. En niet duur.

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Vorige week de keuken bij Bas gekocht. Frisse kijk op de ruimte, fijne benadering. Ons werd eigenlijk geadviseerd er nog een nachtje over te
slapen, maar het was gewoon precies zoals we het graag wilden hebben. Kijken nu al uit naar de levering!

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Goed advies tijdens het verkoop gesprek, totaal andere keuken dan dat we eerst op het oog hadden.
Leveren van de keuken super goed geregeld en snelle montage!
Onze eerste keuken die we zelf hebben samen gesteld en hebben laten monteren, weet wel zeker dat we voortaan bij kitchen4all lang klant zullen zijn.

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Super tevreden met onze keuken! Medewerkers zijn vriendelijk, oprecht, deskundig en meedenkend. Levering verliep volgens plan en het plaatsen van de keuken is perfect gedaan. Echt een aanrader!

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Alles tot in de puntjes verzorgd.

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Hele snelle levering en zeer scherp aan de prijs.

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Een hele mooie keuken gekocht, erg blij mee! We zijn enorm goed geholpen, er is geweldig meegedacht om een mooie opstelling te creëren. Het eindresultaat is echt fantastisch, opstelling, kleuren, apparatuur, materiaal alles klopt gewoon. Kortom, een aanrader om hier eens langs te gaan!

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Fijn en deskundig personeel. Er wordt hier echt naar je geluisterd. Ik kom hier zeker terug, aanrader!

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Zeer goed geholpen. Denken goed met je mee en zijn niet opdringerig tov andere bedrijven.

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Perfect geholpen en tot een fantastisch ontwerp gekomen!

Resposta da Kitchen4All - Deventer
De verkoper was ontzettend behulpzaam, dacht goed mee en was er echt voor ons. Wist alles goed uit te leggen en kende zijn producten uitstekend. Er was niets waar hij geen antwoord op wist of een oplossing voor had waar wij dan uiteindelijk een goed gevoel bij hadden.

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Oriënterende gesprek gehad met Athur voor een nieuwe keuken. Heel mooi ontwerp gemaakt waarbij er goed geluisterd is naar ons eisen / wensen voor ons droomkeuken. Prijs technische correct. Raad dit bedrijf zeker aan!

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Het begint met een prima advies door Arthur de Vries om tot een mooi keukenontwerp te komen. Het vervolg, inmeten, afleveren en monteren verliep uitstekend. Korte lijnen, goede communicatie met spin-in-het-web Michael. Mede dankzij de vakkundige monteurs is het een prachtige keuken geworden! Alle lof voor Kitchen4all!

Service. Kwaliteit. Meedenken.
Alweer een tijdje terug kwamen wij bij Kitchen4all Deventer voor, je verwacht het niet, een nieuwe keuken! Wat ons direct opviel was de prettige manier waarop wij benaderd werden. Geen fanatieke verkopers die bovenop je springen maar echt contact maken en aandacht voor je hebben. We dachten goed te weten wat we wilden maar door de tijd te nemen en goed door te vragen bleek dat wij nog heel wat keuzes te maken hadden. Gelukkig werden wij hier goed bij geholpen en kregen wij waardevolle tips qua apparatuur, indeling etc. Zelfs bij specifieke wensen en lastminute wijzigingen deed men er alles aan om dit voor elkaar te kunnen krijgen. Ga zo door Kitchen4All & Sani4All! Toen wij, eerder dan gedacht, ook een nieuwe badkamer moesten uitzoeken was de keuze makkelijk: Sani4All! Ook hier vergelijkbare ervaringen. Ga zo door Kitchen4All & Sani4All!
Zeer tevreden met de service van kitchen4all, ze hebben me goed begeleid en meegedacht in de aanschaf van een eerste keuken. Het resultaat is zoals afgesproken en dat voor een in mijn ogen zeer goede prijs.

Resposta da Kitchen4All - Deventer
Onze keuken gekocht bij Kitchen4all Deventer. Prettig informatief gesprek waarin alle mogelijkheden werden besproken en met duidelijke 3D tekeningen al een mooi beeld geschetst werd hoe onze eventuele keuken zou kunnen worden. Géén opdringerige gladde verkooppraat. Tijd om na te denken en te overleggen. Onvoorziene omstandigheden tijdens het plaatsen werden serieus genomen en werden opgelost. Ook fijn dat telefonisch contact gewoon en snel mogelijk was. Geen klantenservice keuzemenu met lange wachttijden of dagenlang wachten op een terugbelverzoek. Goede service, wij zijn heel tevreden!