Kitchen4All - Maassluis Opiniões

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis para cozinha
  2. Loja de utensílios de cozinha

Sobre Kitchen4All - Maassluis

Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. Wij zijn de keukenwinkel waar we écht voor die persoonlijke benadering gaan. Dus geen verkooptrucs of gekke kortingen om onze klanten binnen te krijgen, maar direct eerlijke prijzen en persoonlijk en eerlijk advies zodra je bij ons binnenloopt. Daarnaast zijn onze keukens van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten lang met hun nieuwe keuken kunnen doen. Door deze manier van werken, creëren we keukens waar onze klanten én wij zelf alleen maar trots op kunnen zijn.

4All gewoonten

Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:

• Actuele keukentrends

• Persoonlijke betrokkenheid

• Direct de scherpste prijs

• Complete ontzorging

Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.

Maak een afspraak

Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.

Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!

Informações de contacto

• Industrieweg 88, 3144 CH, Maassluis, Zuid-Holland, Holanda

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

298 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service en verstand van zaken

Wij zijn een aantal keer geweest bij het filiaal in Maassluis. Lars en Adil hebben er verstand van en denken goed mee in wat de klant wil en wat mogelijk is. Het is mooi om te zien dat ze in Maassluis met het stellen van de juiste vragen samen met ons tot een mooie keuken zijn gekomen.

24 de abril de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Kitchen4All - Maassluis

Resposta da Kitchen4All - Maassluis

Beste Janet,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Kitchen4All Maassluis! Wat fijn om te lezen dat Lars en Adil jullie zo goed hebben geholpen en met jullie hebben meegedacht. Mooi dat jullie samen tot een keuken zijn gekomen die echt bij jullie wensen past, daar doen we het voor.

We geven het compliment zeker aan hen door. Veel plezier alvast met jullie nieuwe keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele fijne ervaring met de mannen!

Hele fijne ervaring met de mannen!
Denken mee met het budget wat wij voorgesteld hadden. Maken er een leuk gesprek van met een geintje tussendoor ;) !

Owja de keuken word ook nog mooi!

Bedankt!

Tonnie & Cheyenne

10 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea
logótipo da Kitchen4All - Maassluis

Resposta da Kitchen4All - Maassluis

Beste Tonnie & Cheyenne,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Kitchen4All Maassluis! Geweldig dat er zo goed is meegedacht binnen jullie budget én dat er ruimte was voor een grapje tussendoor. Dat maakt het hele proces toch een stuk leuker. En als de keuken ook nog eens mooi wordt, dan is het helemaal geslaagd. Geniet straks van de keuken!

Hartelijke groet,
Team Kitchen4All