Verkoper Ron heeft ons uitstekend geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Hij was duidelijk in zijn uitleg, nam ruim de tijd voor ons en luisterde goed naar onze wensen. We voelden ons serieus gen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Super geholpen door Gerhard! Gerhard neemt alle tijd voor je, denkt enorm goed mee, en adviseert ook verder dan het standaard advies en legt ook redenen van prijsverschillen uit. Hij denkt ook mee in... Ver mais
Een keuken samen gesteld en besteld bij Kitchen4All Leeuwarden. Robbin geeft fijn advies en komt met goede adviezen. Ontspannen en fijne gesprekken gehad. Goed te bereiken en reactie op vragen gaan s... Ver mais
Wim Peters en Bas Bevers hebben heel goed meegedacht over welk keukenontwerp het beste zou passen in onze ruimte. Met het 3D ontwerp konden wij goed zien hoe bepaalde keuzes qua werkblad/kleur eruit... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Kitchen4All
4All gewoonten
Wij helpen jou zoals we zelf geholpen willen worden en zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Hierbij werken we volgens onze 4All gewoonten:
• Actuele keukentrends
• Persoonlijke betrokkenheid
• Direct de scherpste prijs
• Complete ontzorging
Klanten kunnen bij ons terecht van een persoonlijk adviesgesprek tot een gratis 3D-ontwerp en zelfs de montage van de keuken.
Maak een afspraak
Heb jij al zin om jouw nieuwe droomkeuken samen te stellen? Maak dan direct vrijblijvend een afspraak en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor jouw keuken.
Meer over ons lees je op kitchen4all.nl. Je bent van harte welkom in een van onze winkels!
Informações de contacto
Raadhuisstraat 69B, 7001EX, Doetinchem, Holanda
- 085-0645753
- klantenservice@kitchen4all.nl
- www.kitchen4all.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ontzorgd van A tot Z!
Ontzorgd van A tot Z!
Er wordt alle tijd genomen om je keuken uit te zoeken naar eigen idee maar tevens worden er goede tips gegeven. Levering in samenwerking met een door Kitchen4all aanbevolen aannemer verliep vlekkeloos exact op de aangegeven datum. Wij zijn heel erg tevreden!
Yolanda Groen.

Kitchen4All voldeed aan al onze wensen
We hebben onze nieuwe keuken bij Kitchen4All in Uden gekocht.
Adviseur Rutger heeft ons erg goed geholpen met het meedenken hoe we onze kleine keuken optimaal konden gaan gebruiken. Bij Kitchen4All wordt je compleet ontzorgd omdat daar alles onder 1 dak zit. Ook de montage van de keuken door Jos is heel netjes en vakkundig uitgevoerd. We zijn super tevreden met het resultaat.
Riny en Marion 28-02-2026

Resposta da Kitchen4All
Super fijn geholpen door Tim ging…
Super fijn geholpen door Tim ging gelijk van alles regelen super fijne ervaring met de winkel en personeel

Resposta da Kitchen4All
Erg blij met onze nieuwe keuken
We zijn heel goed geholpen door Robbin. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en kon ons heel goed adviseren. De bedrijven waarmee Kitchen4all samenwerkt hebben goed werk geleverd en de keuken is vakkundig geplaatst. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en kunnen Kitchen4all Leeuwarden van harte aanbevelen!

Resposta da Kitchen4All
Een super fijne zaak,denken goed met je mee
De super fijne ervaring,met de verkoop van de keuken ,en het installeren super fijne monteurs

Mega aanrader!!
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Kitchen4All. Vanaf het eerste moment zijn wij super goed geholpen en voelden we ons echt gehoord in onze wensen.
Rinske heeft ons begeleid tijdens het hele traject en dat heeft ze met enorm veel kennis en kunde gedaan. Ze dacht met ons mee, gaf eerlijk en deskundig advies en nam alle tijd om samen tot de perfecte keuken te komen. Dankzij haar expertise en betrokkenheid hebben wij nu een keuken die helemaal bij ons past.
Ook de monteurs, Dennis en Lars, verdienen een groot compliment. Zij zijn allebei heel netjes en secuur te werk gegaan. Alles werd zorgvuldig gemonteerd en ze werkten strak, schoon en professioneel. Het is duidelijk dat zij vakmensen zijn die trots hebben op hun werk.
Er was een klein puntje in de keuken waar wij niet goed over nagedacht hadden en dat niet helemaal naar onze zin was, maar ook daarin is keurig meegedacht en het is snel opgelost. Dat laat zien dat service en klanttevredenheid hier echt voorop staan.
Wij raden Kitchen4All dan ook van harte aan!

Resposta da Kitchen4All
Bij binnenkomst meteen een goed gevoel
Bij binnenkomst meteen een goed gevoel. We kregen een warm ontvangst met lekkere koffie en een taartje. Ze hebben hier mooi en kwalitatief spul waarin je het zelf zo duur kunt maken als je wilt. Ze denken met je mee (in oplossingen) en zijn flexibel als dingen toch anders moeten of niet helemaal volgens planning gaan. Ze communiceren transparant en zijn realistisch. Je weet precies wat je kunt verwachten. Binnen amper een dag stond onze keuken er al en wordt er aansluitend nog een nacontrole gedaan omdat ze zeker willen zijn dat alles goed gegaan is en klanten blij zijn met de nieuwe keuken. Het is best wel lastig om de juiste zaak te kiezen met zoveel aanbieders. Wij zijn in ieder geval erg blij dat wij voor Kitchen 4all Leeuwarden hebben gekozen. Robbin, bedankt voor alles!

Eindelijk de nieuwe keuken
Na enkele jaren te hebben gewacht omdat er steeds iets tussen kwam, hebben we eindelijk onze nieuwe keuken.
Nadat ik ergens anders was gegaan en omdat ik vond dat er raar aantoe ging heb ik besloten om ergens anders te gaan. Ik kwam uit op Kitchen 4all in Rotterdam. Op de afspraak werd wij geweldig ontvangen ,we wisten al ongeveer wat we wilde hebben. Maar er kwam meer bij kijken . Er werden veel vragen gesteld en opties. Uiteindelijk hadden we de keuken samengesteld de prijs was ook goed dat paste in ons budget. Dezelfde dag hebben we de koop ondertekend.
Levering en montage ging allemaal uitstekend.
Wij danken iedereen bij kitchen4all in Rotterdam Woonboulevard

Hele goede ervaring
Wij hebben een hele goede ervaring bij Kitchen4All Leeuwarden. De verkopers denken echt met je mee en nemen de tijd voor je. Ze laten alle mogelijkheden en opties zien, waardoor je achteraf niet het gevoel hebt had ik dit maar geweten. Ze zijn niet opdringerig en werken met transparante prijzen. Dat gaf voor ons de doorslag om onze keuken hier te kopen.

De goede reviews kwamen voor 100% uit
We zijn voor onze keuken op zoek gegaan naar een betrouwbare, service verlenende, kwaliteit leverancier. Via Reviews op Internet kwamen we bij Kitchen4All uit. De goede reviews zijn helemaal uitgekomen. We kregen zeer goede adviezen en het resultaat was 100%. In 2,5 weken tijd een keuken , nieuwe pvc vloer en toilet(Sani4all) geplaatst. Super

Perfect service & resultaat
Wij hadden geen betere service kunnen wensen, Robbin had zich voorafgaand goed voorbereid en wist ons binnen korte tijd te helpen met het realiseren van onze keuken. Service zoals dit vind je niet vaak meer, gedurende het proces constant contact gehouden. Daarnaast zijn de prijzen ook erg goed, het is een van de weinige keuken bedrijven waarbij je je uiteindelijk niet opgelicht voelt. Wij zouden het iedereen aanraden om hier een keuken te laten realiseren.

Top keukenzaak!
Ondanks de intentie vooraf om niet direct een keuken te kopen, hebben de tosti´s van Hans en de kundigheid en zakelijkheid van Ron en Christiaan ons anders doen besluiten bij de Kitchen4All in Rotterdam Alexandrium. Lekkere Rotterdamse zaak, duidelijk in wat kan en wat niet, en tot een prachtige grote keuken gekomen met de juiste kwaliteit en prijs. Dus toch geweldig geslaagd en goed geholpen, een aanbeveling waard!

Top geholpen!
Afgelopen januari een keuken besteld bij Robin. Hij heeft ons enorm geholpen met ideeën wat mogelijk zou zijn en heeft een 3D tekening voor ons gemaakt. Wanneer we vragen hadden reageerde Robin meteen. Toen we de keuken bij hem hadden besteld werden we op de hoogte gehouden van het proces. Een dag van te voren kregen we bericht welk tijdstip de keuken de volgende dag zou komen en dit was ook zo. Al met al een goede ervaring. Ik zou Robin met K4A zeker aanbevelen!

Japandi keuken gekocht!
Vandaag heb ik een keuken gekocht bij Kitchen4all in Rotterdam-Alexander, in de mooie Japandi-stijl. Ik ben prima en zeer behulpzaam geholpen door Ron Lieftink. Ron nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en dacht actief met mij mee. Dankzij de 3D-tekening die hij maakte, kreeg ik direct een duidelijk en realistisch beeld van hoe de keuken er in mijn huis uit komt te zien. Dat gaf veel vertrouwen in mijn keuze.
Zijn deskundigheid, geduld en persoonlijke aanpak hebben mij enorm geholpen bij het maken van de juiste beslissingen. Kortom: een zeer positieve ervaring en absoluut een aanrader! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat straks.
Leuk detail. We keken naar de gouden medaillerace van Antoinette Rijpma-de Jong op de 1500m schaatsen. Desondanks toch maar voor een bronzen kraan gekozen ipv goud 😀!

Resposta da Kitchen4All
Goede adviezen en plezierige gesprekken
Goede adviezen en plezierige gesprekken in het aankoopproces. Alexander vonden wij een topper. Ook het plaatsen door vakmensen is keurig gedaan.
Wij zijn erg tevreden met de door onze gekochte keuken bij Kitchen4All.

Resposta da Kitchen4All
Echt we zijn zeer tevreden over onze prachtige keuken
Echt we zijn zeer tevreden over kitchen4all. We hebben bijna een jaar de keuken maar tot op dag van vandaag genieten we van onze keuze. Bram heeft ons goed geadviseerd en ook de andere collega's willen we hartelijk bedanken voor de bereidwilligheid
Rene en Arjanne

Mooie keuken
Mooie keuken, fijn advies, erg blij met het resultaat en goed geholpen 😁

Resposta da Kitchen4All
Enorm tevreden met de keuken
Enorm tevreden met de keuken. Plaatje in de woning.

Resposta da Kitchen4All
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.