Kjells markiser Opiniões 747

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjøp og montering av screens. Hyggelig representant for firmaet som kom på befaring og målte opp. Greie folk som monterte.raskt og effektivt. Flott produkt. Vi er veldig fornøyd med hele p... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Topp service fra Kjells Markiser. Vi hadde problemer med en stor lamellgardin, snor systemet hadde kilt seg helt fast, det var ikke til å rikke. Selger på Nesodden stilte opp for se om det var en enke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er veldig fornøyd m Kjell markise både denne gangen og forrige gang ! Stor honnør til lokal nesodden mann som tok mål og kom m tilbud , veldig proff og behagelig og tillitsvekkene mann . God inform... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de persianas
  2. Loja de cortinas
  3. Fornecedor de portas de garagem

Escrito pela empresa

Gratis befaring i hele Norge. Vi har egne salgsavdelinger og forhandlere i hele Norge. Våre erfarne salgskonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål og gir et konkurransedyktig tilbud på tilpasset produkt inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Kjells markiser er Norges største landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av innsyns- og solskjermingsprodukter til både innvendig og utvendig bruk. Vi har siden 1978 spesialisert oss på dekorative løsninger for markiser, persienner, screens, lamellgardiner og en rekke andre interiør- og eksteriørprodukter som gir deg mindre varmeinnslipp, skjerming av sjenerende sollys, redusert møbelfalming og behagelige dager og kvelder på terrassen. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over 90% av vår omsetning.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna «Kjells markiser» som slett…

Styr unna «Kjells markiser» som slett ikke er Kjells markiser slik vi kjente dem. HD solskjerming har kjøpt opp Kjells og leverer markiser av en helt annen kvalitet enn det vi kjenner fra Kjells. Vi fikk montert 2 markiser med støttestag i september 2025. Dag 2 knakk det ene staget under meget moderat vind. Vi ble beskyldt for brukerfeil. HD solskjerming beskylder oss for å ha brukt fjernkontrollen med stagene festet, noe vi slett ikke gjorde. At markiseduken henger i stygge folder skyldes i følge dem at det har regnet på duken. Kommunikasjon med firmaet har vært helt håpløst. Saken er nå hos forbrukermyndighetene. Dette er slett ikke Kjells markiser slik vi kjenner dem. Styr unna.

3 de setembro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

God kommunikasjon og veldig fornøyd med…

God kommunikasjon og veldig fornøyd med gardinen.

17 de abril de 2026

Hei Liv,
Veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både kommunikasjonen og gardinen. Vi setter pris på at du deler opplevelsen din!

Classificada 4 em 5 estrelas

Fra bestilling til p ha fått markisen…

Fra bestilling til p ha fått markisen gikk fint og raskt,, men ledningen kunne ikke han feste,, det hadde ikke han lov til sa han.. syns det var veldig rart,, for det er jo bare å feste ledningen med klips,,, så følte ikke at han ble helt ferdig??

Resposta da Kjells markiser

Hei Heidi, takk for at du deler av din erfaring.
Hyggelig å høre at prosessen fra bestilling til montering gikk fint og raskt. Vi vil gjerne følge opp det du opplevde som uavklart, og ber deg ta kontakt med oss direkte.

Classificada 5 em 5 estrelas

Befaringen var helt perfekt og etter…

Befaringen var helt perfekt og etter det ble det fortløpend informert om prossesen frem til endelig resultat som gikk fortere enn estimert i starten

Resposta da Kjells markiser

Hei Ole, og tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Veldig kjekt å høre at befaringen opplevdes som så bra, at du var fornøyd med både informasjonen underveis og rask prosess. Takk for at du deler!

Classificada 5 em 5 estrelas

Seriøs leverandør med gode produkter

Kunnskapsrik og erfaren selger.
Leveranse som lovet.
Dyktige og effektive montører.
Produktene svarte til forventningene, har handlet med dem før også.

Hei Nils,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi setter pris på at du deler erfaringen og vi takker for at du valgte oss igjen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjøp og montering av screens

Kjøp og montering av screens.

Hyggelig representant for firmaet som kom på befaring og målte opp.
Greie folk som monterte.raskt og effektivt.
Flott produkt.
Vi er veldig fornøyd med hele prosessen

13 de abril de 2026

Hei Rita,
Så hyggelig at du deler av deres erfaring, det setter vi pris på. Det er også veldig hyggelig å høre at dere er fornøyd!
Ønsker dere en flott dag!

Raskt levert

26 de março de 2026

Hei,
Så fint å høre. Takk for din tilbakemelding!

God kundebehandling,raskere levering…

God kundenehandling,raskere levering enn antatt og lekkert produkt og pen monteringsjobb. Har allerede anbefalt dere til familie og venner

11 de abril de 2026

Resposta da Kjells markiser

Hei Inger. Tusen takk for en fin tilbakemelding. Det er alltid kjekt å høre. Ønsker deg en fin dag!

God service

God service, rask levering

11 de abril de 2026

Resposta da Kjells markiser

Hei Dag Harald. Så fint å høre, takk for tilbakemeldingen! Ønsker deg en god dag videre.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais