Klacht.nl Opiniões

TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een prutswerk! Deze meneer laat zijn eigen vriendjes recensies schrijven en nep aanbevelingen doen! Na een door meneer afgedwongen forse aanbetaling kwam hij wekenlang niet opdagen, ook de afgespr... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Software bug Beste Klacht.nl, jullie AI genereerd de klacht op basis van gedeelde info. Maar er treed een 413 op met "content too long" echter zit geen validatie op het max aantal toegestande chars... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Al 4 jaar komt vieze vetlucht in vershal het Veem in vnl in brouwerij het Veem terecht waar de lucht vaak grijs vd walmen ziet en een vette zware stank in kleding naar huis meegeeft. Slechte lucht... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb nu meerdere malen een klacht geplaatst over KPN. DAT LUKT NOG. Maar dan.... Moet je klikken op een bevestigingslink in je e-mail box. Die ' link' ontvang je vervolgens NOOIT!! Dus klachten in... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Site de opiniões online

Wilt u een klacht indienen over een bedrijf of organisatie? Meld dan hier uw klacht en Klacht.nl helpt met oplossen!

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

105 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Op de envelop staat een afzendadres

Op de envelop staat een afzendadres. Als je zoekt op die postbus (129 in Weesp) komt er nog veel meer ellende boven. Kunnen we de politie, Kassa of een Kees van der Spek hierop afsturen?

24 de novembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Bij daniso de minitree besteld

Bij daniso de minitree besteld, voor 24,99 kreeg vandaag binnen maar het bleek een a4 stickervel te zijn met de minitree daarop je reinste oplichting dat Daniso en ik ben zeer zeker niet de enige eis mijn geld terug

18 de novembro de 2020

Worldtech Nederland bv en klacht.nl

Op de site van "klacht.nl" staan momenteel 235 klachten ivm firma "Worldtech Nederland bv te Rozenburg" en geen énkele dat als opgelost genoteerd staat. Doe hier iets aan aub. Waar moet men in godsnaam naartoe om oplichters te stoppen?

1 de novembro de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb mijn bestelling van welvita…te hoge porto kosten

Ik heb mijn bestelling van welvita opgezegd omdat de bezorg kosten van €4.90 te hoog voor een pakje dat gewoon door de brievenbus kan excuses dat het uit Denemarken moet komen vind ik onzin dan versturen ze het maar van uit het kantoor in Amsterdam .

14 de setembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

klacht.nl lost geen klachten op maar is uit op geld!

klacht.nl is een commercieel bedrijf, dat op een slinkse wijze geld uit de zak van ondernemers wil kloppen. De site is dus niet opgezet om klachten daadwerkelijk op te lossen!!
Ze geven niks om de ondernemer, klachten oplossen doen ze niet. Wil je iets op de site kunnen, moet je 50 euro PER MAAND aan ze betalen!!! Onder klachten zetten ze het bedrijf op de hoogte te stellen, maar dit doen ze niet! Waardoor een bedrijf er onopgemerkt negatief bijstaat!

9 de setembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan niet normaal meer inloggen om…

Kan niet normaal meer inloggen om klacht te schrijven. Hij zegt telkens dat wachtwoord niet goed is, ook als ik deze reset.
Dus klacht.nl doe er wat aan want ik heb een klacht over een recente aankoop.

24 de julho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Hallo ik heb een korting bon van…

Hallo ik heb een korting bon van zedenno en ik wil nieuw karaoke micro bestellen maar als ik naar afrekenen ga luk mij niet om kortjng in te geven ik moet naar afrekening al mail gestuurd maar zeggen iedere keer dat ik naar afreken moet gaan terwijl ik 29,95 euro korting heb ik vraag vriendelijk een nueuwe te vestelken maar krjjg reactie ga naar afreken mijn korting code is ghyselen korting

7 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Pas op Klacht.nl staat niet…

Pas op Klacht.nl staat niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.Verder laten ze zgn klachten op hun site zetten waardoor het bedrijf waar het over gaat slechte reviews krijgt.Als je Klacht.nl dan belt met het verzoek de klacht( die nooit gecheckt is) te verwijderen zeggen ze hoeveel geld je er voor over hebt.Oplichters zijn het

16 de junho de 2020

Homesporter.nl / Oplichterij!

Beste mensen, onlangs een work out tool besteld bij Homesporter.nl, het is een Nederlandse bedrijf, geen telefoon nergens te bereiken wel via FB maar reageren niet, betaald via Ideal, er wordt beloofd tussen 5-10 dagen te leveren maar helaas niet gebeurd, gemaild met de site, eigenaar beloofd van alles maar doet ondertussen niks. Pure oplichterij, bestel hier niks!

Mvg,

11 de junho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Site is corrupt in mijn mening

Site is corrupt in mijn mening.
Het is namelijk dat mijn Klacht niet op de site word gezet omdat het bedrijf kattengemak er niks van wil weten. Dus met andere woorden je hebt een klachten site en is niet neutral want de eigenaar van bedrijf waar je klacht over hebt mag zelf bepalen of iets wel of niet op hun site mag staan. Echt Belachelijk en in mijn mening 100% fake / corrupt.

9 de junho de 2020

Luxaris

Luxaris.nl
Een ramp. Half april een bestelling geplaatst van een zonnebril. Nog steeds niets ontvangen. Verschillende keren contact opgenomen met klantendienst, maar altijd dezelfde uitvluchten. Zij gebruiken Covid 19 natuurlijk als dader van de leveringsproblemen. Dus volgens mij pure oplichting.

4 de junho de 2020