Klarup Caravan Center Opiniões 30

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte en gammel brugt campingvogn, den gik ikke igennem syn, vi ringede rundt til fleres caravan centre uden held. De havde ikke tid, (ordren var nok ikke stor nok) Endeligt fik vi fat i Morten f... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte i 2019 en sprit ny Adria Alpina 663 PT. Vi fik en helt igennem fantastisk oplevelse ved vores første besøg i butikken. Vi blev taget rigtig godt imod af deres sælger Kim som tog sig alt de... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en autocampere for et 1/2 år…

Jeg købte en autocampere for et 1/2 år siden af en privat, som havde fået lavet en skade l højere side ved Klarup Carvan center ved Ålborg. Der blev sat en ny side på højre side m.m. man glemte bare at fuge ved overgangen fra den ny side til tag. Det var en reparation til ca 140.000 kr. Da der er 2 års garanti der følger bilen, vi havde nok forventet at sådan et firma vil stå inde for deres egen fejl. Jeg er rystet over hvordan de render fra deres ansvar. Vi har fået lavet en uvildig fugt test, der fortæller hvor fugten kommer ind, og firmaet beskriver hvor dårligt håndværk der blevet udført ved Klarup carvane center. jeg skriver for at advare andre, for ikke at de komme i samme situation. Hold jer fra dette firma.

15 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Købte først på året en brugt Cabby

Købte først på året en brugt Cabby. Efter kort tid er der en vandpumpe til centralvarmen der bliver defekt, gasblusset går ud, gasalarmen hyler uden grund og ved en første tur i foråret kan jeg mærke den hugger i bremsen. Intet problem for lavet en aftale med værkstedet, de kigger på det. Dagen efter jeg afleverede vognen får jeg en besked at den er klar. Henter den og får oplyst der er en 0 faktura på rep. De har taget reklamationerne uden at blinke. De havde styr bookningen til rep. Og de vidste hvorfor den kom. Helt igennem tryg ved Klarup Caravan og kan kun anbefale dem.

27 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ovenud god service fra salgsafdelingen

Ovenud god service fra salgsafdelingen. De har hjulpet med at finde den rigtige løsning til valg af campingvogn, som svarer til vores behov.
Smilende og serviceminded personale både i salgsafdelingen og på værkstedet.
Vi har nu købt campingvogn 2 gange hos klarup Caravan Center.
Vi giver salgsafdelingen og værkstedet vores bedste anbefalinger.

19 de maio de 2025

Super god service

Super god service. Vi købte en brugt campingvogn hos Klarup Carvancenter i sept. 23. Først var der problemer med slingrekoblingen, og sommeren 24 fik vi problemer med gasblusset. Men alt blev repareret på garantien uden problemer. Dejligt sted at komme og jeg føler mig rigtig godt behandlet. Jeg kan kun anbefale Klarup Carvancenter.

11 de setembro de 2024

Super service, super-morten

De havde ikke tid, (ordren var nok ikke stor nok)
Endeligt fik vi fat i Morten fra Klarup, han kunne lige klemme opgaven ind samme uge, vi hentede vores vogn en uge senere, til aftalt pris, og uden bøvl gik den igennem syn. Vi har hele vejen igennem fået en primaservice, ingen tvivl om hvor vi handler fremover!

24 de abril de 2024

Fantastisk service

Jeg ville meget gerne have givet 10 stjerner da jeg mener at man får en super god betjening og en service der er helt i top og det er et værksted man være rigtig tryk ved altid flink og høflig og god til at lytte til sine kunder så tusind tak for det jeg vil helt sikkert kun bruge jeres ekspertise vh Ole øgaard hals

9 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte brugt vogn i 2021.

Vi købte brugt vogn i 2021.
Desværre måtte vi konstatere, at der var en del fejl på vognen, efter vi havde kørt den til fastliggerplads i Sønderjylland.
Klarup Caravan sendte en mand til Sønderjylland for at udbedre de fleste fejl og de sidste blev udbedret året efter, da vognen atter kom til Nordjylland.
Køleskabet gik i stykker i reklamationsperioden og blev repareret uden diskussion.
Det tog dog noget tid og flere værkstedsbesøg at få løst problem med indtrængende vand i gaskassen og det er først efter udløb af reklamationsperioden, at dette blev løst.
Der har på intet tidpunkt været diskussion, om fejlene var reklamation eller ej. Det blev bare lavet.
Jeg kan kun anbefale Klarup Caravan.

17 de novembro de 2023

Rigtig god service

Vi købte en ældre campingvogn for 1 år siden. I garantiperioden opstod flere problemer. Alt blev repareret uden udgifter for os. Værkstedet meget kompetent og altid med fin service.

15 de agosto de 2023

Mine varmeste anbefalinger

Der er nogen gange en mening med tingene, den campingvogn vi først tog til Jylland, fra Sjælland, for at se på, blev solgt lige foran næsen på os.
Og vi ender derfor i Klarup Caravan center. Vi finder lige præcis den vogn vi godt vil købe og forhandlingen går i gang. Det har virkelig været en fin service og da vi hentede vognen, var der uden vi vidste det, blevet sat en ny mover på.
Jeg fornemmede kun velvilje, humor, købmandsskab, en hyggelig omgangstone og atmosfære.
Klarup Caravan center får derfor mine varmeste anbefalinger.
Tak for handlen og tak til Kim, som måtte døje med alt vores Københavneri..

16 de setembro de 2023

Mangel på garanti

Jeg købte et tørrestativ af mærket Wecamp, til montage på næse hjulet. Da jeg skal montere det første gang, går det i stykker i låse mekanismen. Jeg kører ud til butikken og fremviser stativet, og får at vide, at det er min egen skyld. Jeg får også at vide, at jeg bare kan bore et hul i stativet, og sætte en pind i, når jeg skal bruge det. Jeg beder om at få pengene tilbage eller et tilgode bevis, og De griner nærmest af mig. Jeg handler aldrig i den butik igen.

3 de julho de 2023

Dårlig service

Købte for knap 2 år siden et Crespo bord, som med tiden har fået skjolder. 3 sælgere incl chefen kunne intet se. De kom endda med flere spydige bemærkninger.
Ydermere havde vi en Wecamp campingstol med, der døjede med at udløse vippefunktionen, den gav en sælger noget olie og den kom til at virke fint, men desværre lavede han en afskrabning på armlænet. Ærgerligt synes vi, men hans svar var: Nu opgav han snart.
For at vende tilbage til bordet, tog vi selv kontakt til grossisten, hvor vi henvendte os med det, han kunne se vores problem med det samme. Han mente det var en "fejl" fra fabrikken,han havde dog et afrensningsmiddel, som fik bordet til at fremstå som ny. Absolut sidste gang vi handler hos dem.

24 de julho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Forvent ikke opbakning som kunde

Kom med en reklamation på en trailer som var begyndt at ruste. Sælgeren kunne sagtens se problemet og bakker mig fuldt op som kunde I at varen ikke skal se sådan ud.
Uden nogen konkret undersøgelse eller analyse fra fabrikken, afviser de rustdannelserne. Og så stopper opbakningen fra Klarup Carvan til kunden ellers. Trods flere rustne bolte, nitter og et rusten næsehjul, giver Klarup Carvan sig ikke. Og sælgeres som bakker op omkring rustdannelserne bliver taget helt ud af spillet.
Resten af sagen bliver påstand mod påstand, og købeloven ignoreres også fra dag et fra butikken. Man mærker tydeligt at Klarup Carvans eget forhold til trailerproducenten betyder væsentlig mere end en kundes køb og rettigheder.
Står nu med en meget lav erstatning, et rusten næsehjul og flere huller i traileren hvor nitterne er rustet væk.

Hvis Klarup Carvan ønsker at tilbyde mig et nyt næsehjul (og montere det), udskifte og montere nye nitter og bolte ud for, for dem som enten er rustne eller helt rustet væk for 400,- som erstatningen lyder på. Vil jeg gerne takke ja til tilbuddet?

15 de fevereiro de 2023
logótipo da Klarup Caravan Center

Resposta da Klarup Caravan Center

Hej Mathias
Vi kan ikke følge din udlægning og mener den er behæftet med usandheder. Først må vi fastslå at vi ikke ignorerer købeloven – tværtimod så kommer tvivlen ofte kunden tilgode. Men når der opstår skader på traileren efter den er taget i brug, herunder rust på bl.a. plastikskærme og træbund, så er det ikke omfattet af købeloven. Du har selv taget den gennem alle klageinstanser, og der er dine klager blevet afvist. Du har her hos os fået en kontanterstatning til udskiftning af næsehjul og bolte, så det kan jeg ikke forstå du er utilfreds med. Vi syntes ikke det er fair at du brokker dig over et rustent næsehjul, når du har fået penge til at købe en nyt.

Adria Action 391LH købt i maj 2022

Bestilte i september 2021 en Adria 391 LH til levering i maj 2022. Samtidig skulle den monteres med 200A batteri, solcelle, styring, lader, konverter til 230v, mover, mobil antenne og meget andet udstyr. Fortelt, markise, stole, bord og det meste grej blev bestilt samme tid.
Vi har fået en fantastisk service af sælgeren Kim og alle de andre ansatte som altid er smilende og har tid til at svare på alle de spørgsmål man kommer med.
Alt blev leveret til aftalt tid og monteringen af alt det elektriske grej var til UG+
Vogn og det hele blev gennemgået ved afhentning, så vi trygt kunne tage på den første ferie.
De højeste anbefalinger til Klarup Caravancenter og de ansatte.

14 de maio de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Hej så var jeg igen i Klarup caravan…

Hej så var jeg igen i Klarup caravan for at hente lidt udstyr til vores vogn, det var som altid en oplevelse at komme i butikken, hjælp er der altid om det er en ny vogn du køber eller det er en lille ting du skal have, der er altid en til at hjælpe dig,
Det er lige meget om du skal på værkstedet eller i butikken de er altid hjælpsomme.
SUPER BUTIK 👍👍

13 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi købte i 2019 en sprit ny Adria…

Vi købte i 2019 en sprit ny Adria Alpina 663 PT.
Vi fik en helt igennem fantastisk oplevelse ved vores første besøg i butikken.
Vi blev taget rigtig godt imod af deres sælger Kim som tog sig alt den nødvendige tid som der skulle til og gik igennem de forskellige modeller og forklarede fordele og ulemper ved dem.
Efter nu snart 3 år med selv samme campingvogn kan jeg stadig STÆRKT VARMT ANDBEFALE KLARUP CARAVAN og deres super venlige sælger KIM som har taget super professionelt imod os med de små ting som har været galt med vores campingvogn. OG ALT LØST TIL UG HVER GANG.!!!

11 de outubro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Fik vores nye adria alpina 763uk i går…

Fik vores nye adria alpina 763uk i går og må nok sige at det er super service og herfra en stor tak til Michael for super service og god kundebetjening👍🏻🙂 Rigtig god forretning der er anbefalelsesværdig🙂

31 de maio de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Tænker du service og ansvar

Tænker du service og ansvar, så skal du IKKE vælge Klarup Caravan Center. Vi købte en brugt vogn og siden er det kun gået ned af bakke. Aftaler bliver ikke overholdt, garanti reperationer bliver ikke lavet som lovet. Tider og aftaler bliver ikke overholdt. Den lejede og betalte opbevaringsplads bliver benyttet af andre og sidst men ikke mindst har de formådet at ridse vores vogn under vask og vil ikke tage ansvaret. Jeg sætter aldrig mine ben i den forretning igen.

25 de março de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Helt igennem et rigtig fint sted at…

Helt igennem et rigtig fint sted at handle.
Både handel og efterfølgende service har været helt i top.
Der har været lidt fejl på en brugt vogn, som jo næppe kan undgås. Alle fejl bliver repareret uden tøven.
Så en butik der kan anbefales.

1 de outubro de 2021

Ikke mindre en fantastisk

- Nu er det jo sjældent folk bruger trustpilot til gode oplevelser hos firmaer, men det synes jeg lidt man er forpligtet til når man får en fantastisk service -

Vi købte en gammel brugt campingvogn fra 1992 for at vi kunne kom ud og opleve verden. Det er en gammel sag hvor en masse skulle skiftes og dele serviceres.

Jeg får en dato fra værkstedet som hed 9 dage frem, hvilket er langtid når man glæder sig til at komme i gang med at ”flytte ind” i sit nye ferie hjem. Men allerede dagen efter fik vi et opkald fra Morten, om at de var gået i gang og kiggede på vognen løbende imellem alle de andre kunder.

Da der jo skulle laves noget på vognen, ringede Morten fra værkstedet hver gang der var en merudgift for at gøre os opmærksom på problemet og for at få en OK for at lave det.

Hele vejen igennem har Morten bare været så fantastisk og service minded. Det er jo enhver kundes ønske at der bliver lyttet og man bliver kontaktet inden det koster penge.

Et gammel ordsprog hedder – En lille kunde kan blive til en stor kunde. Hvilket er vigtigt at huske.

Vi er på ingen måde i tvivl om at hvis en dag vi kommer der til, hvor vores nuværende campingvogn ikke opfylder de ønsker vi har, så tager vi 100% til Klarup karavan center. I det her tilfælde var det ikke en god sælger der gør at vi kommer igen, men Morten fra værkstedet. (Og selvfølgelig de andre på værkstedet som har knoklet for at vores vogn blev færdig).

Kæmpe tak for at vi er første hurtigt skridt videre mod vores første ferie i Italien.

21 de maio de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais