Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In 1 woord top!!! Maatvoering op de site is altijd treffend, kwaliteit is top, service geweldig en de snelheid van leveren is echt top!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Hierbij wil ik een klacht indienen over een bestelling die ik niet heb ontvangen, en over het uitblijven van een passende oplossing vanuit uw kant. Volgens de verzendinformatie zou het pakket inm... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Leuke kleding , kwalitatief goed. De belofte vandaag besteld, morgen in huis, is niet waar te maken. Maandag besteld, zaterdag in huis. Verkeerde maat gekregen, dan kun je niet tijdens retourneren aa... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestelling de volgende dag al binnen gekregen. Keurig. Maar als je je account wilt opheffen dan moet je eerst een aanvraag indienen. Als dit wordt goedgekeurd??? dan wordt betreffend account binnen 4... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda infantil

kleertjes.com is de online winkel in nieuwe merkkleding voor baby's en kinderen in de maten 50 t/m 176. U bestelt snel, veilig en makkelijk de mooiste kinderkleding uit nieuwe- en vorige collecties van bekende merken.

Informações de contacto

3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 3% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

In 1 woord top!!

In 1 woord top!!!

15 de abril de 2026

Ontevreden!

Niet blij! Besteld een commode met in de productbeschrijving ‘bezorging op afspraak’. Krijg op woensdag avond een mail dat het donderdag wordt bezorgd door DPD via Baby & Tiener megastore, een andere site dan waar ik heb besteld. Ik neem contact op met de klantenservice van Kleertjes en ze geven mij aan dat ik contact op moet nemen met Baby & Tiener. Je raad het al, die verwijzen mij weer terug naar Kleertjes.com en zo kom ik geen steek verder. Kleertjes.com stuurt uiteindelijk met tegenzin bericht naar Baby & Tiener waarbij ik terugkrijg dat DPD helaas niets kan wijzigen. Op mijn persoonlijke bericht naar Baby & Tiener krijg ik vervolgens de reactie dat ik gewoon maar even DPD moet bellen en ze dan de levering kunnen aanpassen voor mij. Spreekt elkaar dus ook lekker tegen..

Adverteer niet met iets op je website als je het niet waar kan maken! En probeer een klant gewoon netjes te helpen..

Vervolgens is de kast uiteindelijk geleverd en was ik (gelukkig) net op tijd thuis. Enige minpunt, bezorger zet het niet binnen en je bent alleen en zwanger en kunt niet tillen…

9 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hierbij wil ik een klacht indienen over…

Volgens de verzendinformatie zou het pakket inmiddels geleverd moeten zijn, maar ik heb niets ontvangen. Daarnaast heb ik dit probleem al bij jullie gemeld, maar tot op heden heb ik geen duidelijke reactie of oplossing gekregen. Ook blijft verdere communicatie vanuit jullie kant uit, wat ik als zeer onprofessioneel ervaar.

Het is niet acceptabel dat ik betaal voor een bestelling die niet geleverd is, zonder dat hier opvolging aan wordt gegeven. Ik verwacht dan ook dat dit probleem serieus wordt opgepakt.

1 de abril de 2026

Duidelijke en fijne website

Duidelijke en fijne website, overzichtelijk een het bestel proces is ook makkelijk en gaat snel, duidelijke informatie over de bezorging en ook nog snel in huis!

26 de março de 2026

Snelle bezorging.

Snelle bezorging.
Retouren goed geregeld.
Vlot het geld terug gestort.
Netjes in gepakt.
Alles is eigen prima geregeld.
Geen klachten

6 de março de 2026

Vaste klant

Altijd snel en correct en bij evt retouren altijd snel geld terug. Ook heel goed dat ze een klein bedrag rekenen voor thuisbezorgen en retourneren!
Ook vaak hele mooie kortingen

26 de fevereiro de 2026

Geen pakket ontvangen

Ik heb voor 1400 euro aan kleding besteld en niks ontvangen. Ze hebben aan dhl de opdracht gegeven om te onderzoeken waar mijn pakket is gebleven maar op de dag van vandaag nog niks ontvangen en geen geld teruggekregen.

21 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Verkeerd artikel tot twee keer toe, niet goed opgelost

Ik kreeg tot twee keer toe het verkeerde product toegestuurd. Foutje kan gebeuren maar had het tof gevonden als ik kosteloos alsnog het juiste product had gekregen. Nu kon allereerst het product niet terug want het was opengemaakt en de tweede keer had ik er werk van. Ik zou een berichtje krijgen als het juiste product weer op orde was maar inmiddels nog steeds niks gehoord.

20 de fevereiro de 2026

Pakket is nooit aangekomen

Pakket is nooit aangekomen. Doen vervolgens 3 weken lang over een onderzoek. Daarna geven zij aan geen geld aan mij terug te geven omdat DHL zegt wel het pakket te hebben gestuurd. Ze verwijzen je daarna door naar buren of huisgenoten zonder de factuur te laten vervallen.

26 de fevereiro de 2026

Fijne service

Mooie kleding, snelle levering. Klantenservice reageert snel. Mijn retour werd niet verwerkt en dat is netjes opgelost! Fijn dat je contact op kan nemen via whatsapp.

19 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.