Leia as opiniões dos outros
Jeg anbefaler ingen å påta seg vikariat på under 1 år da de 2 % som blir trukket fra lønn ikke vil bli tilbake betalt . Fikk akkurat beskjed fra kunde service til KLP at arbeidsperiode på under 1 år g... Ver mais
Väldigt professionellt och trevligt samtal med rådgivare Mads Glæsel som absolut inte var en påstridig säljare men lugn och lyssnande. Jag hade Massa frågor både relevanta och inte så relevanta men Ma... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
KLP Pension er et agentur, der hjælper personer med at få mere ud af deres private pensionsopsparing, samt hjælper virksomheder med sammensætning af den bedste firmapensionsløsning. Vi har et strategisk samarbejde med Nordea Pension, hvor vores kunder kan få både forsikringsdækninger og opsparing til favorable priser.
Informações de contacto
Høje Taastrup Boulevard 52,1, 2630, Høje Taastrup, Dinamarca
- 70200607
- kontakt@klppension.dk
- www.klppension.dk
Respondeu a 72% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Great experience overall
My experience with KLP Pension was great, and I want to emphasize the talent of my advisor Nicolai Hjuler who is a very kind and service minded person. He was always available to everyone in our company and took all the time that was necesary to make sure we were on top of things.
Sølger var høflig og forklarede det fint
Sølger var høflig og forklarede det fint
My var virkelig behagelig og gav god…
My var virkelig behagelig og gav god rådgivning
Dygtig rådgivning
Fik en grundig gennemgang af familiens pensionsordninger og en anbefaling til mulige optimeringer. Tak til Nicolai Hjuler for en god dialog!
So far so good
Indtil videre ser det jo godt ud, jeg ved ikke hvad jeg skal sammenligne med, men samtalen var nem og tilbudet var godt. Mads er meget kompetent og hjælpsom, og jeg er lykkelig for at være sluppet af med Velliv.
Super vejledning og overblik fra…
Super vejledning og overblik fra pensionsrådgiver My Lund
Der er penge at spare bare alene i det overbliks møde vi lige har haft.
Det burde alle gøre.
Stor ros til KLP Pension
Pensionsrådgiver My Lund har fortjent den bedste ros, for en fyldestgørende gennemgang.
My optræder venligt og imødekommende, med en meget professionel tilgang.
Den bedste ros og anbefaling fra mig til My Lund, KLP Pension.
Flink pistolsælger
Flink pistolsælger, som siger at alt det de har er bedre end alle andre pensionsselskaber. Måske har de noget som er bedre, men med den tilgang af pistolsalg hopper vi lige over.
Fantastisk service
Fantastisk service. De har gennemgået min fars pension som tidligere har været hos pension for selvstændige gratis og uforpligtende viste mig hvordan han missede over 10% af hans årlige indbetalinger. Betalingerne gik tabt på høje "administrationsgebyrer" og så tog de godt nok lidt mere end de burde på den fortjeneste investeringerne har lavet.
Han har været kunde i 2 år nu og ser et super fornuftigt afkast og har en enormt transparent aftale. Fantastisk rådgivningsteam de har sig der tager sig godt af dig fra a-z lige meget hvor meget du ved eller ikke ved om pension.
Største anbefaling herfra.
Spam
Spam – pas på. Pensionsrådgivning. Meget uhøflig opførsel fra hendes side. Hun lagde på, hvis du ikke var interesseret.

Resposta da KLP Pension
Imødekomme og professionel vejledning.
Imødekomme og professionel vejledning.
Dygtige og en rigtig god oplevelse
Jeg havde aftalt med KLP Pension at jeg…
Jeg havde aftalt med KLP Pension at jeg vil kontaktes vedr. mine pensioner, der blev lavet en aftale over Teams hvor Mads nu min pensions rådgiver skulle kontakte mig og vi i samarbejde fandt nogle gode løsninger på mine pensioner
Prøver de at chikanerer folk der anmelder dem her
Trods de ved de ringer til reklamebeskyttede numre.
Prøver de at chikanerer folk der anmelder dem
God dialog og gennemgang af pension.
God dialog og gennemgang af pension.
God samtale med Nicolai
God samtale med Nicolai, som virkelig prøvede at få mig til at forstå :) Tak. Det skal nok blive godt.
Tak for god vejledning My!!
Tak for god vejledning My!!! Dejligt at spare en del penge
Professionelt samarbejde
Professionelt, meget imødekommende og behageligt møde m. Patrick Tourè, som efterlader os med ro i maven omkring både opsparing og årene som pensionist
Har haft adskillige telefonmøder gennem de seneste år m. Jesper Petersen som på en pædagogisk facon, med stor tålmodighed har forklaret hvad der er op og ned mht. pension.
Tak for den gode vejledning, kan absolut anbefale at tage fat i KLP Pension!
PS: Forrentningen har været særdeles fordelagtig
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.