Klusbedrijfchristiaan Opiniões

TrustScore: 2 em 5

2,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Heel slecht geschilderd, overal druipers en bellen onder de verf. Deuren waren dicht gedaan en bij het openen trok ik alle verf eraf. Geen contact meer mee te krijgen, ze hadden beloofd het nog af te... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Moesten een paar dakklusjes doen. Komen aan het begin van de dag al een voorschot halen, zogenaamd om spullen te kopen. Zijn vervolgens lang weg. Later nog een vorstelijk bedrag moeten betalen na afro... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Dit bedrijf heeft al onze buiten kozijnen geschilderd, en dit hebben zij keurig gedaan. Vooraf hebben zij met kleurenstalen bij mij thuis de kleuren afgestemd en vertelde ze, hoe ze het gingen aanpakk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

zeer professioneel geholpen Door dit bedrijf , Keuring alles netjes afgewerkt met het plaatsen van mij nieuwe dakkapel Alles was heel transparant betreft de kosten en materiaal Keur... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

29 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Topklusbedrijf

Topklusbedrijf! Betrouwbaar en professioneel. Punctueel team met oog voor detail. Geleverd werk overtrof verwachtingen. Eerlijke communicatie zonder verborgen kosten. Stressvrije ervaring. Aanrader!

11 de janeiro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Een goed gevoel voor een eerlijke prijs

Na goed en snel contact te hebben gehad met Christiaan zijn wij (ik en mijn partner) na een eerlijke offerte in zee gegaan met KlusbedrijfChristiaan. De afspraak was een nieuwe schuur de oude slopen en een nieuwe plaatsen. Dit is keurig uitgevoerd. Ze begonnen op woensdag waren ruim op tijd en gingen na een kop koffie aan de slag met de schuur. Deze was al vrij snel uit elkaar en opgeruimd. Wij hebben vooraf met Christiaan gekeken naar de mogelijkheden. Wij hebben met zijn hulp en ons budget alles kunnen regelen. Ze zijn 3 dagen bezig geweest met de schuur . Begonnen optijd en reden laat de straat uit. Op een kop koffie na en een boterham om 13:00 uur hebben zij geen moment stil gestaan. Tijdens het klussen vonden wij het prettig dat de heren ons adviseerde met de inrichting uiteindelijk hebben wij er voor gekozen om hem te laten maken zoals wij al in gedachten hadden maar toch fijn als er iemand met je mee denkt. Na werkzaamheden hebben wij de factuur zoals afgesproken ontvangen en voldaan dus ik kan niks anders zeggen dan bedankt heren! En tot een volgende keer

15 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag is klusbedrijf Christiaan bij…

Vandaag is klusbedrijf Christiaan bij mij langs geweest, om een aantal binnenhuizen klussen te doen, lang getwijfeld na dat ik 2 slechte reviews zag, uiteindelijk toch besloten om te doen wat ik las op internet kon ik mezelf niet bij aansluiten, deze jongens hebben goed en netjes werk bij mij geleverd voor een eerlijke prijs

15 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb goede ervaringen met dit…

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf.
Netjes werk en netjes optijd. Goede communicatie.
Waar de verdere personen hun reviews vandaan halen vind ik zelf vreemd ik heb helemaal niet zo’n ervaring gehad met de 2 heren.
Zij hebben mij erg netjes binnen werk geleverd!
Zeker een aanrader!

5 de dezembro de 2023

Beunhazen, oplichters!

Niet mee in zee gaan. Vader en zoon hebben mooie praatjes, maar zijn slopende Beunhazen!
Klusbedrijf Christiaan (voorheen Fix-home, failliet en ook slechte reviews) gevraagd om mij werk uit handen te nemen. Helaas geen goede ervaringen. Ze zijn eigenwijs, liegen de boel bij elkaar en vragen veel te hoge prijzen. Doen niet wat is afgesproken.
Het ergste is nog dat ze geen idee hebben van de basisbeginselen van constructiewerk.
Ze doen maar wat, gebruiken niet het beste materiaal en laten een hoop troep achter. Ik heb het werk zelf opnieuw moeten doen.
Hoe op hun website zulke mooie foto's kunnen staan? Even zoeken en dan blijken de foto's van internet gejat te zijn. Helemaal niet door hen gemaakte projecten.

22 de dezembro de 2023

Onbetrouwbare prutsers

Komen afspraken niet na.
Prutsen maar wat en als je wat vraagt een grote mond en bedreigende houding.
Letten niet op andere aparaten etc om hun heen, maken van alles kapot en laten rotzooi achter.
Ruime werktijden van 9.30 -12.30.
Niet met ze in zee gaan en zeker niet aanbetalen.

16 de novembro de 2023

Miskleunbedrijf Christiaan.

Met dit bedrijf is van alles mis.
Bekijk voor informatie de reviews in Trust Pilot over Fix-home Utrecht. Klusbedrijfchristiaan opereert ook onder die naam.

20 de julho de 2023

É esta a sua empresa?