Købsmæglerne Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi tog fat i Købsmæglerne i forbindelse med sommerhus køb, hvor vi med kort frist fik den nødvendige hjælp og støtte, som vi havde brug for i forbindelse med købet. Rasmus har været professionel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rasmus Andersen har været en kæmpe hjælp i et noget udfordrende huskøb. Jeg har oplevet ham som en stærk samarbejdspartner, som altid var på telefonen, når jeg havde brug for en drøftelse, og som v... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agentes imobiliários
  2. Especialista em transferência de propriedades

Escrito pela empresa

Købsmæglerne sikrer dig tryghed i din bolighandel. Vi er med gennem hele købsprocessen fra første møde til du står med nøglen til din nye bolig.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

47 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Sommerhus køb - super oplevelse

Rasmus har været professionel og proaktiv igennem hele processen, hvilket har været super behageligt.

Vi vil klart anbefale Købsmæglerne og vil selv bruge dem ved anden lejlighed.

3 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Købsmæglerne.

I forbindelse med købet af vores første hus valgte vi at benytte Købsmæglerne, hvor vi fik Louise som vores rådgiver. Det har været en af de bedste beslutninger, vi traf gennem hele købsprocessen.

Som førstegangskøbere havde vi begrænset kendskab til alt det, der følger med et huskøb. Louise guidede os trygt gennem hele forløbet, forklarede processen på en overskuelig måde og sørgede for, at vi følte os godt klædt på til at træffe de rigtige beslutninger.

Hun har været utrolig tilgængelig og har altid taget sig tid til at besvare vores spørgsmål – også når de blev sendt sent om aftenen. Vi har oplevet en service langt ud over det sædvanlige, og vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder.

Vi kan derfor på det varmeste anbefale Købsmæglerne til alle, der står over for et boligkøb. En særlig stor anbefaling skal lyde til Louise, som har været helt fantastisk fra start til slut. Hendes faglighed, engagement og tilgængelighed har gjort en stor forskel for os og har været med til at gøre vores første huskøb til en rigtig god oplevelse.

1 de julho de 2026

Kæmpe anbefaling herfra.

Vi har netop købt hus og valgte at få hjælp fra Købsmæglerne til både prisforhandling og den juridiske gennemgang af købsaftalen.

Vi vidste på forhånd, at vi gerne ville have hjælp til forhandlingerne, da hverken min kæreste eller jeg føler os særligt stærke i den slags situationer. Og den del gik virkelig godt – de tog styringen, var skarpe i forhandlingerne og skaffede os en rigtig god aftale.

Det, der dog overraskede os mest positivt, var den juridiske gennemgang bagefter. En købsaftale er fyldt med formuleringer og betingelser, som man som almindelig boligkøber ikke har en chance for at vide, om er standard, eller om der bør gøres indsigelser. Her fangede Købsmæglerne flere ting, som vi aldrig selv ville have opdaget, og var med til at sikre, at vi ikke bare fik en bedre pris, men også bedre vilkår i handlen.

Vi har hele vejen igennem følt os trygge, og det har været en kæmpe lettelse at have nogen på vores side, som udelukkende varetager købers interesser.

Hvis vi en dag skal købe hus igen, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at vi vil bruge Købsmæglerne igen.

Kæmpe anbefaling herfra.

25 de maio de 2026

Stærk og kompetent samarbejdspartner

Rasmus Andersen har været en kæmpe hjælp i et noget udfordrende huskøb.
Jeg har oplevet ham som en stærk samarbejdspartner, som altid var på telefonen, når jeg havde brug for en drøftelse, og som var skarp i gennemgang af sagen og kontakt til sælger.
Jeg har bestemt følt mig godt understøttet.
Mine bedste anbefalinger

8 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis vi skulle købe hus igen, så vil vi bruge Købsmæglerne igen :-)

Vi brugte Købsmæglerne sidste år til huskøb. Vi var meget tilfredse med deres service hele vejen igennem. Vi havde Rasmus, som forklarede os alt det “svære” igennem hele købsprocessen. Han sørgede for et godt afslag i prisen og var altid tilgængelig på telefon. Hvis vi skulle købe hus igen, så vil vi bruge Købsmæglerne igen :-)

1 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God og pålidelig service.

Vi kontaktede Købsmæglerne efter anbefaling fra Lån&Spar. Vi fik købsmægler Louise, som har været sød til at "holde os i hånden" under hele forløbet. Vi var førstegangskøbere. Hun svarede hurtigt på vores beskeder selv om aftenen - intet var for småt at spørge om. Hun fik lavet en rigtig fin skrivelse til sælgers mægler og vi har nu handlen i hus. Vi kan varmt anbefale dem.

26 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har lige købt vores første hus og vi…

Vi har lige købt vores første hus og vi ville ikke have undværet den store hjælp fra Købsmæglerne, der både hjalp med prisforhandling og juridisk gennemgang. Louise var altid hurtig til at svare og guidede os igennem hele processen. Det var en tryg oplevelse.

17 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi skulle købe et sommerhus og skulle…

Vi skulle købe et sommerhus og skulle bruge lidt hjælp til købet - jeg kontaktede Købsmæglerne og alt er gået fantastisk - vi følte virkelig at vi fik en meget professionel og arrangeret hjælp til at læse dokumenterne grundigt igennem og finde de ting der lige skulle undersøges en ekstra gang. Nu er handlen afsluttet hurtigt og effektivt - tak:-)

2 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun anbefale dialog med Købsmæglerne ved køb af bolig

Først og fremmest havde vi en god forhånds dialog med Thomas omkring prisforhandlingen. Da vi sammen med Thomas vurderede, at prisforhandlingen ikke nødvendigvis ville give et væsentligt afslag, valgte vi selv at stå for den del efter de gode inputs vi fik fra Thomas. Vi havde dog Thomas til at hjælpe med den juridiske gennemgang.
Vi er andengangskøbere, men følte os trygge i vores beslutninger efter gennemgangen med Thomas. Han guidede os igennem de vigtigste juridiske forhold, og vi havde en god dialog om ejerskifteforsikring.
Alt i alt er vi meget tilfredse med den service, vi oplevede.

21 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst kompetent og responsiv hjælp

Vi har været utrolig glade for have Louise Mie Nielsens hjælp til at styre slagets gang i forbindelse med vores huskøb, og hun har - ud over at være tilgængelig langt ud over hvad man med rimelighed kan forvente - været skarp og hurtig til at vende tilbage på vores mindste spørgsmål samt til at spotte alle mulige potentielle faldgruber og hjælpe med at få alt belyst og afklaret. Vi har hele vejen følt os meget trygge og i yderst kompetente hænder hos hende og Købsmæglerne.

30 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik hjælp af Louise Nielsen i…

Vi fik hjælp af Louise Nielsen i forbindelse med vores boligkøb.
Det har været en dejlig, nem og gnidningsfri proces med Louise.
Vi følte os i trygge hænder og hun gik alle dokumenter grundigt igennem med os.
Hun var desuden altid nem at få fat på, når vi havde spørgsmål og guidede os godt igennem det hele, så vi ikke skulle være bekymrede for at overse noget.
Vil varmt anbefale at bruge Købsmæglerne til boligkøb.

21 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Great experience, would use again in the future.

Hired Koebsmaeglerne after a recommendation from a friend. Thomas was very professional, and responded to all my questions in a timely manner. I couldn't be happier with their work and definitely worth the money to hire them. I was able to get some items negotiated for the house which was to my benefit even without having to ask which was a great plus.

And given I'm an international buying my first house, they great at explaining all the ins and outs of house ownership in Denmark.

Would recommend to anyone looking to buy a house in Denmark.

31 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Profesionel og tryg boligrådgivning – Kæmpe anbefaling!

Jeg havde fornøjelsen af at have Thomas fra Købsmæglerne til at hjælpe mig gennem mit første huskøb. Han transformerede en potentielt skræmmende proces til en tryg og overskuelig oplevelse. Selvom jeg selv havde sat mig grundigt ind i forløbet, var den dybdegående erfaring og de specifikke nuancer, Thomas delte, viden jeg ikke selv var stødt på. Det var simpelthen uundværligt. Thomas' professionalisme er i særklasse, og hele forløbet har været en sand fornøjelse.
En kæmpe anbefaling herfra!

24 de março de 2026

Ro på bagsmækken - Alle pengene værd

Vi gjorde brug af Købsmæglerne og fik en juridisk gennemgang og Prisforhandling.

Huset blev forhandlet lidt ned. Hvilket jo er dejligt.

Men vi fik stor værdi af den Juridiske gennemgang og Louise styrerede mest mulig kommunikation med ejendomsmægler, for at sikre at alt foregik som det skulle.
Det var virkelig brugbart, da tilliden til ejendomsmælger var minimal og det gav os en ro i købet.

1 de fevereiro de 2026

Hurtige, ihærdige, og trygge

Min boligadvokat sprang fra i sidste øjeblik, men Købsmæglerne overtog min sag på virkelig kort frist hurtigt og smertefrit.
De forsynede mig med trygge rammer og forstrøstningsfuldhed gennem hele boligkøbet.
De er vejledende og skarpe på detaljer. Sparede mig for mange penge i min boligsag.
De kæmper din sag til det sidste.
Havde både problemer og udestående med sælger og ejendomsmægler, og Købsmæglerne hjalp mig med at få lukket alt mit udestående.

Stor anbefaling herfra!

- Simon

30 de janeiro de 2026

Stor, stor anbefaling

Vi har været ekstremt glade for vores køberrådgiver fra Købsmæglerne, som allerede før købet hjalp os med at finde hoved og hale i det hele. Vedkommende hjalp både før, under og efter selve købet og var vaks til at påpege de korrekte ting i købskontrakten. Vi er førstegangskøbere, så det var uvurderligt, men prisen er nu også meget konkurrencedygtig sammenlignet med andre steder. Kan kun anbefales.

23 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais