KopK er altid i mine tanker når jeg personligt mangler noget til hjemmet eller en god gave🎁🎁🎁 til god pris👍 De er som regel lidt billigere end andre lignende butikker & med nem bestilling hjemme... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
God sikker oplevelse og mine køb svare til billederne jeg bestilte ud fra. Købene er taget i brug og de er super gode og svare til mine forventninger. Med andre ord, du kan trykt handle, og selvom... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har handlet en del i jeres butik i Stubbekøbing, og må bare sige, at jeg altid har fået top service og super professionel rådgivning. Bliver mødt at søde og hjælpsomme medarbejdere, og i har et s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Danmarks største online isenkræmmer med næsten alt i dansk design og masser udenlandske. I vores sortiment finder du et væld af brugskunst, køkkenudstyr og udstyr til personlig pleje. Georg Jensen, Stelton, Kähler og flere mærker og med +58.500 produkter samt +185 brands. Vi arbejder hele tiden på at få flere spændende brands :0) Vi elsker ting til boligen
Informações de contacto
4640, Faxe, Dinamarca
- info@kopk.dk
- www.kopk.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Flabet svar
Undre mig over ikke at modtage en bestilt pakke. Kontakter dem og de svarer at de er kommet til at annuller mig bestilling. Forventer de sender den ret hurtigt og får rettet op på fejlen. Men nej må lave en ny ordre - nej tak det tør jeg da ikke.
Får til sidst et flabet svar på mail.
Kan ikke anbefale at bruge dem !!
Positiv oplevelse
Efter reklamation over varer, fik jeg svar førstkommende hverdag og pengene retur. Mange tak for hurtig og god behandling.
Hilsen Lisbeth Pryn
Ingen kundeservice
Ingen kundeservice.
Ifølge deres hjemmeside svarer de på mails inden for 24 timer. Jeg har sendt en mail for 1 1/2 uge siden og ikke hørt noget. De har intet telefonnummer og det telefonnummer som står under deres info på pakkelabel, tilhører haekkeklipning.dk….
Jeg har købt en vare som var afbildet på hjemmesiden, men den jeg har modtaget er meget anderledes fra hvad de har vist.
DÅRLIG
Købte en vare, som efterfølgende blev annulleret med besked om, at varen var solgt. Varen er fortsat på hjemmesiden til fire gange prisen, jeg havde betalt. Jeg skrev, at det måtte være en fejl, og forventede min vare, hvis de havde den på lager. Hørte aldrig fra dem igen.
Kundeservice eksistere kun på…
Kundeservice eksistere kun på trustpilot
Kan ikke komme i kontakt med kopk over mail. De påstår at de har sendt mig 5 mails. Men jeg har gennemtjekket min mail (også i spam) og kan søge i mit system så gamle mails også kommer frem men der er intet…
Nu har jeg søgt efter et telefonnummer men uden held
Hvis I virkelig vil hjælpe jeres kunder så må i meget gerne sende et telefonnummer herinde da det åbenbart er det eneste sted jeg kan få svar fra jer
Altid sikker og hurtig lev.
Dette er ikke Kop og Kande som mange…
Dette er ikke Kop og Kande som mange fejlagtigt skriver om i deres anmeldelser!
Dansk hjemmeside og dansk retur adresse, men varerne sendes fra Spanien?? Kunne lige så godt have bestilt fra Temu

Resposta da KopK
Gode produkter og god service
Bestilling blev leveret hurtigt og var…
Bestilling blev leveret hurtigt og var tilfredsstillende!
Godt man kan stole på et etableret firma!
Fantastisk kundebetjening.
Fantastisk kundebetjening.
Altid et smil på læben.
Har stort set alt, og til rimelige priser.
Så gør det heller ikke noget at der jævnligt kommer tilbud med rabat :-)
Altid venlig og god betjening.
Altid venlig og god betjening.
De varer man skal bruge er på hylderne
Nemt, hurtigt og god kundeservice
Jeg har kun haft gode oplevelser med KopK og anbefaler gerne.
Nemt at bestille og hurtig levering. Desuden god kundeservice.
Det bedste ved Kop Kande er deres…
Det bedste ved Kop Kande er deres regelmæssige tilbud med kæmpe besparelser. Jeg har købt alt fra sengetøj til køkkenmaskiner og knive til rigtig fine priser. Desuden er det også her man får de bedste IPhone oplader ledninger betrukket med stof og meget lang garanti
Dejlig butik og webshop
Har altid været glad for at handle på…
Har altid været glad for at handle på kopk., fine varer og hurtig levering.
Stort udvalg, hurtig levering
Dejligt stort udvalg af varer. Vare leveret hurtigt.
Hurtigt handel
Hurtigt, nem handel, spændende produkter.
Der gik kun 2 dage fra jeg handlede til jeg modtog min pakke
Sød og venligt personale
Sød og venligt personale.
Altid hjælpsom og havde de varer hjemme som jeg efterspurte som kunde.
Priserne er bestemt konkurrencedygtige.
Rigtig god oplevelse og kommer gerne igen.
Meget tilfreds
Jeg handler til 3 sommerhuse i jeres fysiske butik i Kolding midtby. Her får jeg altid en god og seriøs behandling, så jeg er meget tilfreds.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.