Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

De kaart cadeau gekregen van onze zoon voor ons huwelijk. Na langdurige ziekte bleek het 2 maanden te zijn verlopen en kon er geen verlenging en waarborg voor het bedrag worden gegeven. Als "coulance... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het bestellen van een cadeaukaart is eenvoudig en snel, net als de rest van de procedure. Het cadeau werd zeer positief ontvangen. Tijdens de inloop van het feest kon ik mijn presentje aanbieden. W... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

cadeaukaart bleek in zuid holland maar op 3 plaatsen inwisselbaar, waarvan 1 2 jaar gesloten was. Helpdesk deed er alles aan om je met een kluitje in het riet te sturen. Op mijn vraag om een lijst me... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De kaart was snel besteld op zondag. Levering zou dinsdag zijn. Uiteindelijke bezorging op vrijdag. Dit kwam wsl door de post. Wel na klachtmail donderdag direct mail terug dat ze zouden uit zoeken wa... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lembranças
  2. Sala de concertos
  3. Teatro de Artes Performativas
  4. Palco

Sobre Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iedereen die houdt van kunst, theater, muziek en geschiedenis. Met deze veelzijdige cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een uitnodiging om te genieten van de rijke culturele diversiteit die Nederland te bieden heeft. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, feestdag of zomaar een moment van waardering – met de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart geef je een ervaring die inspireert en verrijkt.

De cadeaukaart is te besteden bij honderden deelnemende locaties door heel Nederland, waaronder musea, theaters, concertzalen en historische monumenten. Van een avondje uit naar een theatervoorstelling tot een dagje cultuur snuiven in een museum of het bezoeken van een historisch kasteel – de mogelijkheden zijn eindeloos. De ontvanger bepaalt zelf waar en wanneer hij of zij de kaart gebruikt, wat het cadeau persoonlijk en flexibel maakt.

De Kunst & Cultuur Cadeaukaart is verkrijgbaar in waarden van €5 tot €150 en heeft een lange geldigheidsduur, zodat er alle tijd is om de ideale culturele ervaring te plannen. De kaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, waardoor het geven van een cadeau eenvoudig en passend is voor elke gelegenheid. Bovendien wordt de cadeaukaart gratis geleverd in een mooie cadeau-envelop, waardoor het cadeau direct feestelijk overhandigd kan worden.

Onze missie is om mensen te verbinden met cultuur en kunst, en hen te inspireren door middel van alle culturele ervaringen. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe kunstvormen, het genieten van een indrukwekkende voorstelling of het verdiepen in geschiedenis – de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart maakt het mogelijk.

Kies voor de Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart en geef een cadeau dat niet alleen plezier brengt, maar ook bijdraagt aan culturele verrijking en ontspanning. Een ideaal geschenk voor elke gelegenheid.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

426 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 70% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

99 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlotte verzending en altijd een leuk…

Vlotte verzending en altijd een leuk cadeau

26 de março de 2025

Beste Yvonne,

Fijn om te horen dat de verzending vlot verliep en dat je de cadeaukaart leuk vindt. We doen ons best om ervoor te zorgen dat het geven en ontvangen van onze cadeaukaarten een plezierige ervaring is. Bedankt voor je positieve feedback!

Shania – Team Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Nooit doen

De Nationale kunst & cultuur cadeaukaart is geen fijn cadeau. Het Nationale in de naam suggereert een gelijke behandeling als de nationale boekenbon en dergelijke. Dit is niet zo.
De kaart is zeer beperkt inwisselbaar. Bovenal voldoet de cadeaukaart slechts aan de minimale wettelijke vereisten. Oftewel 2 jaar geldig, geen reële mogelijkheid tot verlengen.
Als de looptijd verlopen is, is de "compensatie" een hotelvoucher van nog geen 1/7e deel van de waarde van de cadeaukaart. Antwoorden van de cliëntendesk zijn, gezien andere reviews, al jaren hetzelfde. Met klachten en feedback wordt dus kennelijk niets gedaan.
Als mijn verlopen cadeaukaart ten goede zou komen aan de kunst - en cultuursector zou ik er vrede mee kunnen hebben, maar op mijn vraag of waar het geld van de verlopen kaart naar toe is gegaan, is nimmer antwoord gekomen. Maar het laat zich raden.... Geef gewoon geld of nog beter neem degene die je een cadeau wilt geven gewoon mee naar het theater, concert of goede film. Veel leuker en je weet dat het geld daar terecht komt waar het hoor.
Deze cadeaukaart maak je echt niemand blij mee (behalve de uitgever dan natuurlijk).

31 de março de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Sterk vertraagde bezorging

De cadeaubon is pas na een week gearriveerd.

25 de março de 2025

Beste Frank,

Onze excuses voor het ongemak!

We zien dat de bestelling op tijd is verzonden, we adverteren inderdaad met "voor 17:00 op een werkdag besteld, vandaag verzonden." Helaas ligt het daarna in handen van PostNL om de bestelling op tijd te leveren, en hebben wij daar helaas geen grip op. Als de levering na vijf werkdagen nog niet heeft plaatsgevonden, kunnen we de bestelling kosteloos opnieuw verzenden. Mocht je dit willen, of liever de bestelling annuleren, laat het ons dan weten.

We zouden het ook op prijs stellen als je de review zou willen herzien, zodra dit is opgelost.

Felicia - Team Kunst en Cultuur cadeaukaart.nl

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld. Een kaartje versturen duurt langer!’

25 de março de 2025

Beste Yvonne,

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles goed en snel geregeld was. En inderdaad, een kaartje per post versturen duurt vaak wat langer.

We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

Atif

Boeven?

Als er staat dat de kaart bij de Koninklijke Schouwburg te besteden is en het blijkt niet zo te zijn, dan concludeer ik (na ook nog eens héél trage en verfrommelde levering) dat jullie boeven zijn. Ik kan de kaart ook niet inwisselen bij wissel.nl.

Inmiddels zijn mijn kaarten vergoed door jullie, dank jullie wel. Het zou netjes zijn om de Koninklijke Schouwburg als acceptant te verwijderen.

28 de março de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. De Koninklijke Schouwburg is daadwerkelijk een acceptant van onze cadeaubonnen, maar de kaart kan daar alleen fysiek ter plaatse worden besteed, niet online. Dit staat op onze website aangegeven.

Wat betreft de levering: wij zorgen ervoor dat bestellingen altijd netjes en veilig worden verpakt. Het kan zijn dat de post daar niet zorgvuldig mee is omgegaan. Als dit het geval is, ontvangen wij graag een foto van de beschadigde levering, zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

Wat betreft het inwisselen bij wissel.nl: dit valt buiten onze verantwoordelijkheid. Mocht je daar problemen ondervinden, raden we aan contact op te nemen met hun klantenservice.

Fijn dat je je kaarten inmiddels vergoed hebt gekregen, en we waarderen je feedback. We werken altijd aan verbeteringen.

Shania – Team Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Te laat en geen contact

*Kaart kwam helemaal niet de volgende dag aan, zoals op de site beloofd
*Reactie op een mail waarin ik om duidelijkheid vroeg over wanneer ik de kaart zou mogen verwachten, gericht aan het mailadres dat onder aan de bestelbevestiging stond, bleef uit

14 de março de 2025

Beste Joyce,

Bedankt voor je review. Op onze website staat vermeld dat bestellingen die vóór 17.00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag worden verzonden. Hier houden wij ons altijd aan. Echter, we zijn afhankelijk van PostNL voor de bezorging. Als zij vertraging hebben en de bestelling niet de volgende dag leveren, kunnen wij ook helaas niets anders doen dan even afwachten.

Je hebt ons woensdag een e-mail gestuurd en wij hebben deze direct diezelfde dag beantwoord. Misschien is onze reactie in je spamfolder terechtgekomen? Mocht je nog verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Shania - Team Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Kaart net 2 weken verlopen, geen enkel begrip

Door ernstige ziekte is de kaart van 80 euro blijven liggen. Nu kan ik weer uitgaan en probeerde de kaart te besteden voor een mooi concert eind deze maand. Helaas was de kaart net 2 weken verlopen. Netjes de klantenservice gemaild met mijn verhaal. Ik kreeg als antwoord dat het jammer maar helaas was. Ik kon mss uit coulance (?) in aanmerking komen voor een vervangende hotelgiftcard van 20 euro. Dus een voucher voor een hotel ter waarde van 25% van de originele kaart? Dit is pure afzetterij als er absoluut geen echte coulance mogelijk is. Ze steken dus zonder ook maar enig medeleven 80 euro in de zak, inclusief de rente natuurlijk.

21 de março de 2025

Wat ging er mis

Wat ging er mis ?
Als zorginstelling bestelden wij 2 kaarten van € 100.
Deze bleken pas geactiveerd te zijn nadat onze crediteurenadministratie de betaling had voldaan.
Communiceer dit naar je klant !!!!!!!!!!
Heel vervelend als het bestuur een cadeaukaart geeft en de kaart blijkt niet te werken.

4 de março de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. De kaarten worden inderdaad pas geactiveerd zodra de factuur is betaald. Dit staat vermeld in de e-mail waarin we de factuur versturen, zodat dit vooraf bekend is.

Shania - Team Kunst & Cultuur cadeaukaart

Waardeloos aanbod

Ik kreeg deze kaart voor mijn verjaardag omdat ik zo graag naar klassieke concerten ga maar zelfs in Amsterdam geen concertzaal die deze kaart accepteert. Bespottelijk dat je de kaart niet eens kan gebruiken om naar het Cencertgebouw, de Nationale Opera of het Muziekgebouw a/h IJ te gaan. Maar ook in de rest van het land is aanbod bedroevend. Niet kopen of cadeau doen!

12 de março de 2025

Beste Alexander,

Bedankt voor je review. Wij hebben een ruim aanbod voor concerten, zoals via eventim.nl, ntk.nl, en beleefklassiek.nl. Daarnaast hebben we nog vele andere acceptanten.

Als je niet tevreden bent met de cadeaukaart, kun je dit ook aangeven bij de persoon die je de kaart heeft gegeven.

Shania - Team Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Slechtste cadeaukaart ooit

In Brabant is er bijna niks te vinden waar de kaart gebruikt kan worden. Eindelijk iets gevonden, maar nu blijkt dat de kaart al verlopen is.
Vertrouw de positieve reviews niet. Het is de meest slechte cadeaukaart die ik ooit heb mogen ontvangen.

Reactie van organisatie teleurstellend. Ja, ze hebben me een aanbod gedaan voor een korting op een hotelkaart van €20,00. Van de ene waardeloze optie naar de volgende.

17 de fevereiro de 2025

Beste Dirk,

Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt. We hebben een breed aanbod aan acceptanten, verspreid over heel Nederland. In Brabant zijn er ook verschillende mogelijkheden en daarnaast kun je de kaart online besteden, bijvoorbeeld via de Nationale Theaterkassa en Eventim.nl.

De kaart is twee jaar geldig na activatie, en we helpen je graag bij het vinden van geschikte bestedingsmogelijkheden. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je hulp nodig hebt.

Shania - Team Kunst en Cultuur Cadeaukaart

Classificada 1 em 5 estrelas

Eerst de gewenste datum niet goed…

Eerst de gewenste datum niet goed geregistreerd en daarna de gewenste datum alsnog gemist

26 de janeiro de 2025

Beste Maarten,

Wat vervelend om te horen dat je de gewenste datum hebt gemist. Gelukkig kun je altijd de vervaldatum en het saldo van je cadeaukaart op onze website controleren. Daarnaast staan we altijd klaar om je te helpen, zowel telefonisch, per mail als via de chat.

Bedankt voor het delen van je ervaring, en we hopen dat we je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.

Teleurstelling

Ik kreeg een 'nationale kunst en cultuurkaart' voor m'n verjaardag. Twee jaar geldig (de podiumcadeaukaart is drie jaar geldig) dus zo spoedig mogelijk een voorstelling zoeken. Ik vond er een, en toog opgewekt naar onze streekschouwburg, 6 km van huis. Wat een teleurstelling: deze kaart bleek daar niet te besteden. Het dichtstbijzijnde theater waar de kaart te besteden is, is hier 50 km vandaan. Er blijkt maar een zeer beperkt aantal schouwburgen aangesloten....dus hoezo 'nationale kunst en cultuurkaart'? En hoezo 'een rijke ervaring', zoals zo mooi op de omslag staat ? Voor mij werd de 'rijke ervaring' een teleurstelling, Josien Krosenbrink

N.a.v. de reactie hieronder: Er zijn vooral veel theaters níet aangesloten. Ik woon in Winterswijk en heb natuurlijk na de teleurstelling in mijn woonplaats gekeken welke theaters/schouwburgen in de regio de kaart wel accepteren. Resultaat: Doetinchem niet, Arnhem niet, Nijmegen niet, Enschede niet. Het enige theater enigzins in buurt is Zutphen (50 km) of Hengelo Overijssel (55 km).

Dank voor de goede wensen Rebecca. Of de bedoelingen achter de kaart zo goed zijn waag ik te betwijfelen. Mijn inziens is het vooral een verdienmodel, voor de uitgevers ervan. Ik ontvang en geef in het vervolg liever een ouderwetse envelop met inhoud evt. aangevuld met een theatertip.

22 de janeiro de 2025

Beste Josien,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat je ervaring met de Nationale Kunst en Cultuurkaart niet aan je verwachtingen voldeed. Ik begrijp heel goed dat het teleurstellend is als je zo’n cadeau krijgt en erachter komt dat de kaart niet bij de theaters in je omgeving te gebruiken is, zeker als het resultaat is dat de dichtstbijzijnde locaties ver weg liggen.

We vinden het belangrijk dat klanten hun cadeaukaart kunnen gebruiken op een manier die aansluit bij hun wensen, en we begrijpen dat het beperkte aantal aangesloten theaters, zeker in bepaalde regio's, als een grote tegenvaller kan worden ervaren. Het spijt ons dat je geen 'rijke ervaring' hebt gehad zoals beloofd, en we nemen je feedback zeker mee om ons aanbod te verbeteren.

Als je alsnog hulp nodig hebt bij het vinden van een geschikte voorstelling of theater in jouw regio, staan we altijd klaar om je verder te helpen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst een veel betere ervaring bieden.

Classificada 1 em 5 estrelas

Geen vrije bestedingskeuze voor theaterkaartjes

Ik had een cadeaubon gevraagd voor theaterbezoek. De gever heeft gekozen voor de Kunst & Cultuurkaart. Helaas, de bestedingskeuze is zeer beperkt in zowel voorstellingen, tickets als theaters. De kans is daarom erg groot dat je de kaart moet besteden bij Eventim.
Na lang zoeken zag ik dat ik de kaart kon besteden bij de musical Elisabeth. Op de site van het theater waar de musical speelt was er een ruime keuze aan rij en stoelnummers. Met de Kunst en Cultuurkaart kon ik nog kiezen uit 6 stoelnummers op de site van Eventim en moest een tickettoeslag per kaartje betalen.
Normaal wordt ik er blij van als ik theaterkaartjes koop. Nu ben ik alleen maar gefrustreerd want ook de klantenservice, die ik uiteraard gebeld heb om toch de kaart naar verwachting te kunnen besteden, kwam alleen maar met onmogelijke oplossingen. Zo zei de medewerker "Koop één kaartje met je cadeaubon en de anderen bij de kassa", gezellig als je bij elkaar wilt zitten, "ga een andere dag dan kun je de kaart wel besteden bij de kassa", we kunnen niet op een andere dag!! Uiteindelijk vond ik een site waar ik de Kunst en Cultuurkaart kon omruilen en heb de kaartjes met die kaart gekocht bij het theater. Maar dit kan toch niet de bedoeling zijn als je een Cadeaukaart krijgt. Als ik weer een Theatercadeaubon vraag zeg ik erbij Geen Kunst en Cultuurkaart!

20 de janeiro de 2025

Beste Marjolein,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de Kunst & Cultuurkaart. We begrijpen je frustratie. Helaas staan we los van de tickettoeslagen die bij Eventim worden gerekend en hebben we geen invloed op de beschikbare plaatsen of keuzes. Onze verantwoordelijkheid ligt bij de verzending en activatie van de kaart.

Het spijt ons erg dat je tegen deze beperkingen bent aangelopen. We hopen dat je toch hebt kunnen genieten van je theaterbezoek.

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Rebecca Team Kunst en Cultuur Cadeaukaart

Bestelde theaterbon nooit ontvangen

Ik heb theaterbon besteld voor mijn zus voor haar verjaardag en ze heeft hem niet ontvangen, inmiddels is het een week na de bestelde bezorgdatum. Erg teleurgesteld.

12 de janeiro de 2025

Beste Mier,

Onze oprechte excuses dat de theaterbon voor je zus niet op tijd is aangekomen. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, vooral rond een verjaardag, wanneer je juist een speciaal cadeau op tijd wilt geven. Het is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden, en we vinden het vervelend dat je hierdoor ongemak hebt ervaren.

Is de cadeaubon inmiddels ontvangen? We hopen dat het probleem inmiddels is opgelost en dat je zus alsnog kan genieten van een mooie voorstelling.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze service te verbeteren!