Informações sobre a empresa

1. Loja de mobília para quartos
  2. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

Læsø Garnspinderi A/S, den ældste fabrik på Læsø, stiftet 1894. Der produceres Læsø ulddyner, Læsø strik, Læsø plaid, crown of Denmark.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

4,1

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

De smukkeste smykker og hårpynt er herfra…

De smukkeste smykker og hårpynt er fra denne fine butik.... Laesoe 💥
En butik der brænder for go service, kvalitet og og fantastisk håndværk.

Til superfine priser og der er alt hvad hjertet begærer.

Tag i et smykke univers og kik ind på webshoppen.. du fortryder ik.
Wauuuuuw bare wauuuuuw 💥

⭐⭐⭐⭐⭐ Herfra

22 de junho de 2023

Drømmedynen!

Jeg modtog et Læsø gavekort til min runde fødselsdag, som jeg besluttede mig for skulle bruges til en ulddyne. Det er da den bedste beslutning, jeg har taget i flere år. Jeg købte en 4-season ekstralang ulddyne og hold da op, hvor er den fantastisk! Den dyne kan altså bare et eller andet. Jeg sover fantastisk, er "helt væk" og vågner ikke længere flere gange om natten. Jeg kan kun på det varmeste anbefale denne dyne og samtidig takke Heidi Strøm for en helt perfekt kundeservice.

30 de abril de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Havde glædet os til at ligge med…

Havde glædet os til at ligge med ulddyner, men ak. De levede bestemt ikke op til forventningerne. De fælde med uldhår på lagen og sengetøj, så de måtte returneres igen,. Rigtig ærgerligt , da det ellers var dejlige dyner at ligge med, men vi kunne ikke leve med de uldhår på sengetøjet.

4 de maio de 2022

Fin og god service

Fin og god service. Har købt 2 plaider i løbet af 2020 og er meget tilfreds med service og kvalitet. Husk at bestille i god tid, for det tager lidt ekstra tid med færgen fra Læsø til Jylland.

20 de janeiro de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Ikke varm nok

Kun tre stjerner, da “helårsdynen” ikke er varm nok til vinter. I hvert fald ikke hvis man ønsker at sove køligt. Den må derfor nedgraderes til sommer dyne.

25 de novembro de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Køb med personligt præg

Jeg fik en plaid i gave, som var fra Læsø Garnspinderi. Jeg vidste ikke selv, at jeg ønskede mig en, men den er blevet/bliver stadig brugt hver dag.

Da jeg har to sofaer, ville jeg gerne have en plaid mere, og jeg besøgte derfor hjemmesiden. Foruden en fysisk butik, har firmaet også en webshop og her fandt jeg en plaid magen til.

Selve bestillingen, ordrebekræftelsen og leveringen gik som forventet. Plaiden var godt emballeret, trods en plaid ikke så let går i stykker under transport, og på fakturaen var skrevet "med venlig hilsen" - et lille personligt præg.

Hvis jeg en gang har behov for at udskifte min plaid, handler jeg gerne hos firmaet igen.

13 de agosto de 2011

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais