Ik heb de afgelopen maanden bij Large best veel T-shirts aangeschaft en ze zijn van top kwaliteit! Levering is ook super snel en ook leuk dat ze bij een bestelling een sticker toevoegen. Large is een... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Voor een hele leuke prijs een heel mooi jasje besteld. Het bestelproces verliep gemakkelijk, waarna ik per mail goed op de hoogte ben gehouden. De bestelling is snel geleverd (zondag besteld, dinsdag... Ver mais
Dziękuję za dostarczony towar , to było to co zawsze chciałem mieć ,szybka dostawa ładnie zapakowana aż chce się w rym chodzić . Jesteście WIELCY . Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam .
Na meerdere aankopen toch maar eens een beoordeling geschreven. Large is een top webshop, goed te betalen en kwaliteit, ook is de verzending altijd snel en wordt je goed op de hoogte gehouden. Ook nie... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Large is dé grootste in alternatieve muziek, merchandise & lifestyle. Wij hebben alles van jouw favoriete bands, films, games of series!
Informações de contacto
Respondeu a 44% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas

Perfectie benaderd
Ondanks de bestelling te hebben gedaan tussen kerst en oud&nieuw
Is alles goed en snel verlopen,
Had al jaren niets meer besteld,vergeten hoe goed het hier altijd verloopt.
Niets meer dan lof

Klantonvriendelijke zaak
Update
Het geld is terug. Dat is top! Helaas blijf ik wel van mening dat de klantenservice erg star omgaat met vragen en problemen van klanten.
Helaas veel gedoe gehad bij Large. Het lijkt wel of alles de schuld is van de klant. Als er iets mis is met je bestelling betaling of een kortingscode krijg je te horen dat ze niks voor je kunnen doen. Het is je eigen schuld of probleem. Er ging bij mij wat mis met korting waardoor ik de volle mep betaalde. Toen ik ze daarover mailde was het antwoord dat de code nu niet meer geldig is en ik er maar vrede mee moet hebben dat ik teveel heb betaald. Later kom ik erachter dat er een vergelijkbare actie was die gewoon nog geldig was maar dat zullen ze je nooit zeggen. Beetje flauw zeker omdat ik al geen compensatie kon krijgen.
Ook als je iets retour stuurt mag je lang wachten op je geld, terwijl er in de voorwaarden staat dat je geld binnen 3 tot 5 werkdagen teruggestort wordt. Als je ze daarop aanspreekt krijg je een vaag verhaal over een antwoordadres en dat de paketten naar Duitsland moeten. Eenmaal daar aangekomen gaan die max 5 dagen blijkbaar tellen. Tja, dan kan het ff duren en dat mogen ze wat mij betreft duidelijker aangeven.
Al met al hebben ze leuke spullen en kleding maar als er iets mis is hoef je niet op begrip te rekenen. Large is helaas niet meer wat het ooit was. Jammer...

Resposta da Large Merchandising
Snelle levering, mooie producten.

Top top top
Prachtige kwaliteit wollen truien, zitten meteen heerlijk! Verder goede communicatie en snel geleverd. Vroeger kocht ik hier mn bandshirts en gothic jurken. Nu iets degelijker,maar nog steeds helemaal mijn stijl. Fijn hoor, Large!

Resposta da Large Merchandising
Ze maken waar wat ze zeggen
Ze maken waar wat ze zeggen. Goeie web winkel. .en ziet er mooi uit
Mvg Ronald

Topsite
Shop hier al sinds mn 16de nu 34 altijd goed gegaan nooit gezeik gehad goeie kwaliteit uitgebreide keuze i love de large

Resposta da Large Merchandising
De trui van Dungeons en Dragons viel…
De trui van Dungeons en Dragons viel goed in de smaak van mijn man. Het was een kerstcadeau.

Razendsnel en goed
Vlak voor Kerst een kersttrui besteld. Ik verwachtte niet dat deze vóór Kerst bezorgd zou worden (ook omdat op de website al werd aangegeven dat dit niet zou lukken) maar hij kwam toch al op de 24e! Heel fijn! 🫶
Produkt besteld
Produkt besteld, op de site stond levering na de kerstdagen, en de dag voor kerst toch mogen ontvangen. Super, bedankt. Altijd top qualiteit
Just perfect!!!
Goede kwaliteit
Goede mooie kleding optijd gelevert en dag eerder had ik het binnen en heel blij mee
100% acryl
100% acryl? 40% polyester? Alsjeblieft maak dingen gewoon 100% katoen. En Harry Potter nogsteeds ookal is JK Rowling een terf maar oké...
Weet niet hoe erg service verandert is, was vroeger wel redelijk
Prima bedrijf.
2 jassen besteld. Beide te klein.
Zonder probleem geretourneerd en direct 1 jas een maat groter besteld.
Deze zit als gegoten.
Goed bedrijf met prachtige merchandise.
Goede kwaliteit kleding en leuke…
Goede kwaliteit kleding en leuke acties, duidelijke e-mails over de bestelling en levering
Zeer tevreden
Beste webwinkel van Nederland!
Leuke kleding, van goede kwaliteit! Deze webwinkel is zeer betrouwbaar, het retourneren gaat altijd goed en het bedrag is snel terug gestort op jouw rekening. Wat ik vooral fijn vind zijn de duidelijke maattabellen, die goed aangeven of iets klein valt of niet. Mijn favoriete hoodie heb ik hier gekocht. En als je iets specifieks zoekt zoals een shirt van een bepaalde band of een maxi rok dan ben je aan het juiste adres! Ik check altijd eerst large.nl voordat ik in andere winkels verder zoek.
Kwaliteit zoals we het gewend zijn
Weer een aantal donders mooie shirtjes binnen gekregen
Kwaliteit zoals we het gewend zijn
Helemaal Top!!🤘🏻🤘🏻
Het duurde even
Het duurde even , maar dan heb je ook wat.
Ik werd goed op de hoogte gehouden.
Geweldige levering goed te volgen en…
Geweldige levering goed te volgen en snel top. Als kwaliteit net zp goed is dan 100% tevreder. Nu hopen dat hij past met de kerst als cado. Zoniet kijken hoe retour zenden gaat.
Mvg Willem
Wederom een hele fijne ervaring met jullie ,dank
Alles heel goed
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.