Jeg holdte fødselsdag i slutningen af…
Jeg holdte fødselsdag i slutningen af november for mine 17/18-årige venner. Det var en rigtig god oplevelse med god service og masser af sjov og ballade. Kan varmt anbefales!
Sem histórico de convites para avaliação
Vi har fejret 10 års fødselsdag i dag og det var en virkelig god oplevelse.
Instruktøren var super god og meget imødekommende og god til at håndtere drenge med masser af energi.
Det var mega sjovt for både voksne og børn.
Vi kan varmt anbefale laserstrike.
Jeg holdte børnefødselsdag hos Laserstrike & Eventcenter på Københavnsvej 19, 3550 Slangerup, dags dato lørdag den 14. september 2024. Det var for 12 drenge på 11 år, der skulle game mod hinanden med lasergeværer kl. 13:00-15:00. Da vi ankom kl. 12:45, var der låst og lyset slukket. Jeg blev nervøs for, at der ikke kom nogen, men jeres medarbejder, en mand omkring de 55 år, åbnede dørene et par minutter i 13:00. Han sagde, at der var saftevand med i arrangementet, men ikke noget mad. Det vidste jeg godt, det er 220 kr. pr. barn og det er kun incl. laserspillet og saftevand (dvs. ialt 2.640 kr.). Han var den eneste medarbejder på arbejde. Han bestilte pizzaer, som vi betalte ved levering, og så var han inde og overvåge drengene, når de spillede, ellers så vi intet til ham, mens vi ventede ved et langbord på, at de var færdige med den første time og skulle holde frokostpause. Pizzaerne kom, som jeg betalte ved levering, men der var ikke sat tallerkener eller servietter frem og der var ikke sagt noget på forhånd om, at vi skulle medbringe noget. Der stod en stak tykke plastiktallerkener bag et bord og jeg tog 12 stk. Jeg tænkte, at salatpizza ikke var smart at have ud over det hele med 12 drenge. Dette blev medarbejderen meget vred over, da han så det. Han sagde, at det kunne jeg ikke tillade mig. Jeg sagde, at han jo ikke var der til at spørge om lov, men at det var bedre end der var mad ud over det hele, og at jeg nok selv skulle vaske dem op. Han sagde, at det ville koste ekstra og at han ikke ville vaske dem op. Jeg gentog, at jeg nok selv skulle vaske dem op. Han blev ved med at skælde mig ud, som om jeg var 5 år, og det gjorde han af hele 3 omgange! Og han krævede, at jeg kogte vand på en elkedel, som de skulle vaskes op med, mens han skældte ud over, at der var salat i vasken fra pizzaerne, men jeg var jo igang med at vaske op og skulle nok fjerne det fra vasken, når jeg var færdig. Jeg var mundlam! Hvad er det for en opførsel? Jeg har betalt 2.640 kr. for 2 timers laser-gaming og saftevand og så kan jeres medarbejder skabe sig over 12 plastiktallerkener og så foran andre forældre og en gruppe børn! Fuldstændig usmageligt! Jeg vaskede tallerkenerne op, tørrede bordene af, gjorde vasken ren (den var renere efter jeg havde brugt den end den var før) og jeg tog alle pizzabakker og skrald med mig, og han var stadig sur og skældte ud. Jeg havde lovet storebror, at han også gerne måtte holde fødselsdag hos jer, men det har jeg bestemt ikke lyst til nu! Jeg kommer aldrig til at holde noget hos jer igen! Sikke en smålig forretning i har med den mest ubehøvlede behandling! Jeg er seriøst forarget! Og kan kun anbefale andre at holde sig langt væk!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.