LAU THE LABEL Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb geen commentaar. Ik ben namelijk zeer tevreden met uw ontwerp. Vooral met wat u speciaal voor mij hebt gemaakt. Dames Love Marijan Voor Dames 🎶🎶 Let The Beat Go On van Dr. Alban Voor Eige... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

In het begin was ik niet erg te spreken over de levering en service. Er is contact met mij gelegd waarin begrip is getoond en opheldering is gegeven van de gang van zaken. Dit had eerder in het b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb ongeveer een jaar geleden mijn eerste bestelling geplaatst bij LAUTHELABEL. Eerst alleen hoodies en tshirts met super leuke teksten en foto’s, daarna ook leuke broeken en body’s! De kleding die... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het bestellen ging eenvoudig! Er was veel keuze en heb zelfs zelf een afbeelding om een kledingstuk laten maken. De kledingstukken waren snel geleverd. De kwaliteit van de kleding is best goed, ik mer... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

Biologische kleding, duurzaam en ethisch gemaakt | Gratis verzending op alle bestellingen in NL | Wereldwijde verzending

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

175 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Al jaren tevreden over kwaliteit en service

Wij werken al jaren samen met LAU THE LABEL voor onze werkkleding en zijn zeer tevreden. De kwaliteit van de bedrukking is altijd top en blijft ook na veel wassen mooi. Daarnaast is de service betrouwbaar, snel en wordt er goed meegedacht. Een fijne partij om mee samen te werken. Zeker een aanrader!

18 de dezembro de 2025

Ik heb geen commentaar

Dames Love Marijan
Voor Dames 🎶🎶 Let The Beat Go On van Dr. Alban
Voor Eigenaares ❤️💕💐🍓👄

27 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vorige week weer een bestelling…

Vorige week weer een bestelling geplaatst! Super blij met m’n shirtjes ☺️ kwamen snel binnen en de kwaliteit is top. Onze bedrijfskleding komt hier ook altijd vandaan en blijft super lang mooi. Zeker een aanrader!

10 de maio de 2025

Super snelle levering

Super snelle levering
Was mooi op tijd binnen voor Koningsdag 😃

18 de abril de 2025

Hi Tineke!

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Ik ben erg blij dat het je zo goed bevallen is! Hopelijk tot ziens :)

Groetjes,

Laura
LAU THE LABEL

Classificada 1 em 5 estrelas

Nauw ik vindt de levertijd echt veel te…

Nauw ik vindt de levertijd echt veel te lang. Ik zit al meer dan een week te wachten op een paar slippers.

18 de abril de 2025

Hi Marieke,

Dank je wel voor je bestelling bij ons! We zien dat je een Koningsdag-shirtje hebt besteld, dat binnen twee dagen is geleverd. Je review lijkt echter te gaan over een paar slippers – die verkopen wij niet. We hebben je hierover ook gemaild.

Zou je de review willen aanpassen zodat deze aansluit bij je ervaring met onze webshop? Dat helpt andere klanten en houdt de feedback eerlijk en relevant.

Laura
LAU THE LABEL

Classificada 4 em 5 estrelas

Mooie kwaliteit van het shirt

Mooie kwaliteit van het shirt, leuke print. Alleen de roze tint was anders dan verwacht.

2 de abril de 2025

Hi Barbara!

Bedankt voor je eerlijke review. Mocht je een volgende keer nog eens bestellen dan kunnen we je helpen met een kleur naar keuze van je gewenste opdruk. Omdat wij op het textiel printen kan het zijn dat de kleur van het textiel erdoorheen schijnt als het gaat om een lichte kleur opdruk.

Groetjes,

TEAM LAU THE LABEL

Heel fijn pak

Heel fijn pak
Mooie sterke stof
Zit heerlijk goede kwaliteit
Ook fijn draagcomfort als je in rolstoel zit.

26 de março de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.