Er du sindssyg en god service Lavprislaase giver. Jeg var i kontakt med en Sara, og hun gav mig en del til BG5000 låse uden beregning. Fantastisk god service at levere til sine kunder, hvis ma... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg ringede til kunde service vedrørende snak om deres produkter. Ham jeg talte med kunne forklare om produkterne. Bestilte efterfølgende vare fra deres hjemmeside. Alt virkede super godt. GLS l... Ver mais
Nøgler er noget om sikkerhed, det giver meget god mening, det vil sige ikke alle nøgle må bare kopieres. Det kan være vanskeligt eller umuligt som almindelig bruger at se og vide. Derfor logisk... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god service og hurtig levering. Kontaktede dem via chat for spørgsmål omkring produkt inden bestilling. Super kompetente svar. Ved modtagelse af vare var denne beskadet men et enkelt tlf opk... Ver mais
Vi er en webshop som vil være hele Danmarks leverandør af Sikkerhed og låse, derudover udvider vi dagligt vores sortiment med varer der falder inden for vores varegrupper. Vi gør meget for at sikre en korrekt betjening af vores kunder.
Mejerivej 15, 4700, Næstved, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastisk god service at levere til sine kunder, hvis man kunne give mere end 5 stjerner var det helt sikkert gjort for denne service.
At først skulle finde frem til hvad del der mangler, sende delen til adressen samt uden beregning. Fantastisk service.
Hilsen Låsesmeden i Nordjylland.

Resposta da Lavpris-laase.dk
God kundeservice som blev afhjulpet af en flink medarbejder ved navn Michael.

Resposta da Lavpris-laase.dk
De gode varer til super pris.
Har ikke prøvet deres kundeservice.

Resposta da Lavpris-laase.dk
Ledte efter nogke kvalitets låse med kode, og fandt præcis det jeg ønskede på hjemmesiden. Derudover synes prisen var yderst rimelig, og da købet gik uden besvær kan jeg kun være tilfreds.
Bestilte efterfølgende vare fra deres hjemmeside.
Alt virkede super godt.
GLS leverede varen og den kom til tiden. Alt i alt en god oplevelse og varen er som forventet tak
Bestilte nogle vridere og et par nøgler med forventet leveringstid 3-5 dage. Efter mere end en uge kontakter jeg virksomheden for at høre, hvad jeg kan forvente ift. levering. De lover at undersøge og vende tilbage. Flere dage, hører intet. Jeg kontakter igen virksomheden. Igen samme svar, men også igen samme proces. Flere dage, hører intet. Mere end to uger efter forventet levering kontakter jeg igen for tredje gang, hvor jeg får en status om, at de ikke kan få svar fra deres leverandør - altså et svar jeg ikke kan bruge til noget. Jeg spørger så, om ikke jeg bare kan få sendt nøglerne afsted, men skal nærmest forhanle mig til, at de vil splitte ordren op, "da det jo ellers ikke er noget, de normalt gør". Ved modtagelse af nøglerne, kan jeg så konstatere, at de har trukket det fulde beløb fra ordren (altså inkl. vriderne), hvilket er i stærk kontrast til, hvad de selv har sagt vil ske. Så jeg kontakter dem endnu en gang - nu flere uger efter oprindeligt forventet levering. Status er stadig den samme ubrugelige status på vriderne, og den eneste måde, jeg kan få returneret mine penge for de vridere, jeg nu har betalt for, som ikke er til at spå om, hvornår de kommer frem, er ved at annullere min ordre og lægge en ny.
Jeg forstår godt forsinkede leverancer, besværlige leverandører og al den slags. Det er hvad, der kan ske. Det er håndteringen af situationen, der er det helt håbløse i den her situation. Det har været ekstremt uprofessionelt håndteret og dårlig service. Og til stor frustration har det tvunget mig i en situation, hvor jeg har måtte annullere min ordre, som jeg egentlig ikke ønskede at gøre.
Men jeg lægger ikke en ny!

Resposta da Lavpris-laase.dk
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at handle med Lavpris-laase.dk
Jeg købte en helt ny lås til en hoveddør og pga. en misforståelse manglede der nogle forlængerstykker og ekstra lange skruer før, at det hele passede.
Kommunikatonen med Michael var perfekt og han gjorde en stor indsats ud af, at forstå, hvad problemstillingen var og hvordan det skulle løses.
Han sendte de manglende dele UB også selvom jeg reelt bare ville have den ekstra levering af de manglende dele UB. Nok som et plaster på såret tænker jeg. Men tak for det. :-)
Jeg har handlet hos dem gennem mange år, fordi de har nogle skarpe priser og nogle gode produkter og fordi man som kunde har mulighed for at tale med en fysisk medarbejder ikke kun en chatbot.

Resposta da Lavpris-laase.dk
Jeg købte en kode lås "Assa code handle 8810", som jeg havde haft før, og som var gået i stykker, jeg kunne på internettet læse af der var en kendt fejl, men valgte at købe en magen til da jeg forventet at Assa havde løst problemet. Inden for et år efter begyndte samme periodiske fejl, hvor man ikke kunne åbne døren. Jeg kontaktede Lavpris-låse og fortalte dem om det, og de bad mig at skifte batterier, hvilket jeg gjorde, og det virkede midlertidigt. jeg bad dem notere at jeg havde ringet vedr. netop det problem inden for garantien, og det gjorde de. Nu 3 år efter er jeg blevet træt af en dør der periodisk ikke kan åbne, især da problemet er blevet værre, og kontakter dem igen. Nu siger de bare garantien er udløbet og problemet oprindeligt var et dårligt batteri! 2000 for et håndtag som aldrig rigtig har været godt, og ingen service. Har nu bestilt et på Temu til 250 kr. som med garanti er mindst lige så godt, og servicen der er også mindst lige så god.

Resposta da Lavpris-laase.dk
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Lavpris-laase.dk, selvom jeg ikke endte med at købe noget. Deres kundeservice var helt i top – især Thomas, som var utrolig serviceminded og hjælpsom. Han tog sig tid til at besvare mine spørgsmål grundigt og venligt, og jeg følte mig virkelig godt behandlet. Det er sjældent, man oplever så god service uden at være betalende kunde. Det giver et rigtig godt indtryk af virksomheden, og jeg vil helt klart overveje dem næste gang, jeg skal bruge noget inden for låse og sikkerhed. Kan varmt anbefales!
Fik hurtig og god hjælp fra Thomas angående valg af låse, de er netop monteret i dag og alt spiller. Tak for handlen og de varmeste anbefalinger herfra.
Uden at komme ind på de nærmere omstændigheder , kan jeg fortælle at firmaet har ydet mig meget mere personlig service end de er forpligtet til. Herfra skal lyde de varmeste anbefalinger. Mvh Peter Christiansen
Dårlig kundeservice. Fik en ganske useriøs mail om at den vare jeg havde bestil, og fået ordre bekræftelse på, ikke kom alligevel fordi de havde udsolgt nu og ikke ville få flere. Vi taler om en vare der kan erhverves mange andre steder.

Resposta da Lavpris-laase.dk
Jeg skrev til Lavpris-Låse i morgens klokken lidt over 7, med et spørgsmål om hvilken lås jeg skulle købe.
7:31 var det et uddybende svar fra Morten. Tak. Mit tillægsspørgsmål blev besvaret omgående.
Så tak for en super god service.
Hurtig levering til rimelig pris og som aftalt - ingen problemer.
Jeg bestilte tre Ruko cylindre men havde fået målt forkert så to af dem ikke passede.
Jeg ringede til deres support og snakkede med Sara, som hjalp mig med at få dem ombyttet i løbet af ingen tid.
Det er utrolig positivt at man rent faktisk kan komme i kontakt med en serviceminded person på både telefon og email.
Lavpris-låse får derfor mine varmeste anbefalinger.
Skriver søndag om hvad jeg skal bestille. Har svar mandag morgen. Super
Semi hurtig levering, men alt er fint og efter bogen.
Havde bestilt en forkert vare som nu er sendt retur, lidt besværlig RMA håndtering på website.
Afventer nu penge retur (vare er sendt retur i dag i ubrudt emb.) da jeg har bestilt det rette produkt i stedet for at lave en ombytning.
Gode låse op rimelig priser. De har en fantastisk god kundeservice, hurtigt hjælp da jeg fik problemer med låsen, afsendt igen sammen dag de modtager den. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super service og flinke medarbejdere. Kan klart anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.