Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Hej Lindex Malmö Jägersro. Jag köpte föregår massa barn kläder ! Efter gick jag hem och tittade på kläder tillsammans med barnen. Alla tröjor , thisrt har redan hål i fram sidan och baksidan pr... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

I utgangspunktet liker jeg Lindex sin stil, design og markering. MEN at Lindex har kastet seg på recycled polyester-løgnen er bare trist. Polyester er polyester uansett om det er resirkulert eller ei.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de lingerie
  2. Loja de moda infantil
  3. Loja de roupa
  4. Loja de calçado
  5. Loja de roupa interior
  6. Loja de moda feminina

Informação fornecida por diversas fontes externas

Lindex.com - Women's Clothing - Womens Fashion- Lingerie - Childrens Clothing - Cosmetics - Lindex Shop Online

Informações de contacto

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

397 opiniões

Svært dårlig kundeservice hos Lindex Sandvika

Svært dårlig kundeservice hos Lindex Sandvika. Jeg ble snakket til på en ufin og respektløs måte av en ansatt da jeg skulle returnere varer. Hun hevet stemmen, ba meg skynde meg fordi det var kø, og kastet kvitteringen i søpla. Da jeg ba om den, ble hun irritert og enda mer uhøflig.
Dette er ikke akseptabel behandling av kunder.
Anbefales ikke Lindex Sandvika.

11 de abril de 2026

Strickjacke schlechte Qualität

Strickjacke gekauft - nach einem Tag tragen massives Pilling .
Reklamation geschrieben - haben nur allgemein geantwortet und gesagt kein Reklamationsgrund.
Sehr schlechte Qualität und nicht Kundenfreundlich
Nie wieder !!

9 de abril de 2026

Meget lang leveringstid.

Har bestilt en ordre 16/3.
Den er stadig ikke sendt endnu.
Fik en mail for 4 dage siden at den er længere tid undervejs.
Men det bør fremgå at der er så lang leveringstid.
Aner ikke hvornår mine varer bliver sendt .. virkelig frustrerende

16 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dålig kvalitet - ännu sämre kundservice

Köpt 3 barnbyxor, varav två med lite glitter i. Ett par gick sönder efter ett par veckor, två par efter bara 1-2 användningar. Pratat med kundservice, de hänvisar till butik som i sin tur hänvisar till kundservice. I butik misstänkliggjord för hon i butiken har ju egna barn och ser att det är slitage. Och det ena paret var ju köpt för flera månader sedan. Ja, ett par ingen gång, 2 par ingen gång men 3 par byxor med så pass kass kvalitet var ändå för mkt. Så ledsen över hur Lindex hanterar sina kunder och kommer därför sluta handla där efter att ha varit stammis i alla år.

20 de março de 2026

Byta strumpbyxor gravid

Gravid och skulle köpa strumpbyxor för gravida. Frågor vilken storlek jag ska ha i affären och följer butiksbiträdet råd. Kommer hem efter en skitdag på stan eftersom jag är stor som en säck potatis och det finns inget utbud för gravida överhuvudtaget. Kommer hem och märker att strumpbyxorna är för små.
Tillbaka dagen efter på Lindex, samma butiksbiträde och får inte byta oanvända strumpbyxor som jag varken har fått pröva i butik eller hemma.
Aldrig mer Lindex.

11 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Dålig kvalitet svarta byxor!

Handlade ert par svarta byxor till min son två dagar innan julafton, använda en gång. Efter första tvätten är de HELT urtvättade. Gick till butiken på Storgatan 13 i Kalmar och damen i kassan kunde inte hjälpa mig med en reklamation då hon inte hade några likadana byxor kvar att jämföra med i butik. Så oerhört dåligt kundbemötande och detta är inte första gången jag råkar ut för detta hos Lindex. Dålig kvalitet på kläderna och oerhört dåligt kundbemötande. Skärpning!

30 de dezembro de 2025

Lack of information

Was not informed items were being shipped from sweden when ordering would not have ordered if I had been made aware

26 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Null kvalitet, selger plastposer.

Jeg er helt sjokkert over kvaliteten til klærne, som blir solgt her. 97% (!) polyester i nesten ALT de selger. Bestilte en bluse fra holly & white, som jeg forventet var bomull - neeeei da, 97% polyester + 3% elastan. Genseren som jeg bestillte var myk og fin - 97% polyester! og 3% 'stoff' - altså begge plaggene er rett og slett plast på plast. Plastposer, i form av klær. Til 500 kroner pr. stk. Sjokkerende.

29 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Upplevde personal otrevlig på Lindex …

Upplevde personal otrevlig på Lindex ,kände som att jag skulle snatta ,frågade behöver du hjälp ,behöver jag hjälp så frågar jag själv så klart jag fick den känslan ändå.....har varit där tidigare men aldrig fått den frågan . Så tummen ner.

22 de dezembro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.