Een minpunt vind ik de communicatie over de verzending. Het moment van verzenden was niet de eerstvolgende werkdag, maar dat was ook niet beloofd; ik kreeg echter geen termijn te horen waarop ve... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Microscoop begin augustus besteld, na 2 weken toch maar achter de bestelling aan. Krijg ik via mail contact te horen dat het ivm vakantie langer kan duren. Vervolgens krijg ik een week later de factu... Ver mais
Uitgebreide website met duidelijke informatie.. Levering liet lang op zich wachten. Waar staat snelle levering dachten wij 1 week voor vaderdag te bestellen en dat het wel op tijd binnen zou zijn. M... Ver mais
Fijn advies op de website, met name het filmpje over welke juweliersloep te kiezen. Want meer vergroten is niet altijd beter en dat realiseerde ik mij niet. Kwalitatief goede loep! Mooie leren houder... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Geweldig interessant cadeau
Mooie cadeauverpakking, uitgebreide set waar mijn zoon van elf (en stiekem zowel papa als mama ook)veel plezier aan beleeft. Hij vindt het fantastisch wat hij allemaal kan bekijken hiermee!
Prima loepen voor veelvuldig gebruik in…
Prima loepen voor veelvuldig gebruik in mijn workshops, mooi prijsje én....snel geleverd!
Loupe voldoet aan de verwachting levertijd niet.
Loupe voldoet aan de verwachting m.b.t velddeterminatie. Echter levering van het voorradige product verliep moeizaam en bedroeg ongeveer het 5-voudige van dat gene wat op de website vermeld staat.
Perfecte leesloep
Perfect: lichtgewicht loep met verlichting en breed leesglas - iemand heel blij mee gemaakt
Snel geleverd
Snel geleverd, handig ding en knelt niet om het hoofd! Ik ga het in eerste instantie gebruiken voor borduren .. maar het is voor veel meer handig.
Loeplamp
Loeplamp besteld, snel geleverd, werkt perfect. Precies wat ik wilde
De hoofdbandloep is uitstekend
De hoofdbandloep is uitstekend. Een probleem met de levering werd razendsnel opgelost.
Goede prijs kwaliteit.
Apparaat kan nog veel beter
Het apparaat is op zich prima. Echter de basis vergroting van 6x is net te groot. De grotere vergrotingen van 8 en hoger maken dat het woord uit beeld gaat. Dus vergroten 2x, 4 x en zo verder zou heel veel meer klanten kunnen helpen. De instellingen van contrastkleuren is uitstekend. tevens zou het apparaat gewoon aan de oplader moeten kunnen blijven werken. Nu laadt hij niet op. Voor ouderen, mijn schoonvader waar ik hem voor kocht is 92, kon er mee over weg. En had gelijk de klacht dat je niet vooruit kon kijken naar de woorden van de krant die de zin vormen. Een veel grote beeld scherm zou enorm helpen. Ga dat ontwikkelenQ
Prima loupe, lange levertijd
De loupe is prima. De levertijd was ondanks het beweerde in de advertentie veel te lang.
Mooie lichte loep
Mooie lichte loep. Fijn in gebruik. overgrootoma kan weer lekker lezen met het donkere weer
Hulp bij mijn modelbouw hobby
Op de website was goede informatie waarmee ik de keuze kon bepalen. De bestelling ging vlot, zo ook de levering.
De loep bril bevalt prima. De lampjes zijn een prettig hulpmiddel. Met de verschillende lenzen kan de juiste keuze voor een job gemaakt worden.
Snelle levering, prima produkten
Snelle levering, goede kwaliteit
Ik ben heel blij met mijn loepbril
Ik ben heel blij met mijn loepbril. Ik gebruik m voor het onderzoeken van planten voor mijn opleiding ecologie.
Vlot en correct
Vlotte en correcte levering van de loupes die ik Voor gebruik in een cursus) besteld had. Het produkt voldoet aan mijn verwachtingen.
Goed product
Goed product. Wordt dagelijks gebruikt. Eindelijk kan ik de kleine letters lezen.
bezorging duurde langer dan verwacht
Prma prijs, goed product. Duurde lang van product is verzonden tot daadwerkelijke ontvangst. Begon me al zorgen te maken of het wel bezorgd zou worden. Uiteindelijk, na langer dan verwacht, product in goede orde ontvangen.
Product was perfect loep
Ik ben blij met mij loep . Het werk perfect.
Keurig
Ik heb bij de Loepenshop shop, een loepbril Ergonoptix besteld.
Wel wat laat ontvangen, de kwaliteit is heel goed.
Een verbeterpuntje zou zijn, de klant beter op de hoogte te houden, omtrent levertijd.
Tafel loeplamp
Tafel loeplamp
Nieuwe loeplamp besteld snelle levering en ziet er strak uit. Intensiteit van licht sterkte mag beter