Luxegrante Opiniões 9

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

Its a MAN TRAP site

Its a MAN TRAP site , where womens just keep talking and you keep spending in buying coins . It costed me 50EURO before i realize its a trap site which is linked to an escort site TOTALESC**T.com So stay away from this and save money dont get fooled .

11 de janeiro de 2026

Fraud!

You will never meet anyone here. False profiles just want you to keep talking and spend money.

9 de setembro de 2025

SCAM

It is a scam, you text with people that are payed to keep you there, and you have to pay for the texts that you send. big warning to everyone ! Not a real dating app.

8 de maio de 2025

Scam, they just want the money for the messages

This site presents itself as a sex-dating platform, where each message costs about 20 DKK (if you buy a small package, maybe 10 DKK in the large one). I got a 24-hour free text package, so I wrote a lot of messages. And talked quite some with a few ladies. My conclusion backs up the previous reviewer: they are there only to talk. There is no desire to meet in person, even as simple as a coffee date. When I touched that topic, they either claimed we needed to know more about each other or merely avoided the question and shifted the conversation. The persons are obviously real Danes, but it seems they are paid to keep the convo floating, and no more. Maybe there are some real female users there too, but none of those I had a chance to talk to. Scam. Man-trap (like there is a term "tourist-trap" :-).

4 de maio de 2025

Fake and fishing women,payed by firm, That’s my personel thought

Jeg er overbevist om at denne side, har mange kvinder ansatte, til at lokke mænd til, mænd der ønsker sexuelt eventyr som udgangspunkt. Når kvinden der har tændt manden, som i mit tilfælde, hvor hun ønskede diskret og kun sex, grundet ægteskab, fangede min interesse, så var begær og tillidsfulde oplysninger om min person, ikke nok. Der skulle bruges tid, på at kende hinanden, en umulig opgave uden at mødes. Nej hun ønskede diskret, hed og sexuelle oplevelser, men ikke partnerskab. Det virker for mig som falsk, når et uskyldig møde, efter at vide alt om manden, ikke er muligt efter 3 ugers chatten.
Tror det er en pengemaskine med smukke kvinder der er ansatte til at holde og lokke mænd

25 de abril de 2025

É esta a sua empresa?