Lyng Dal Hotel og Restaurant  Opiniões 102

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt Lyng Dal til vores bryllup og navnefest for vores ene dreng. Vi elsker også at komme og spise hos dem og man føler altid man er en helt speciel gæst. Jeg har ikke prøvet mange sted... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi besøgte for anden gang hotellet. Vi havde bestil to overnatninger med hhv. sæsonmenu og klassisk menu, og var spændte på, om opholdet kunne leve op til vores tårnhøje forventninger. Det kunne de... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har aldrig fået bedre service!

Vi har brugt Lyng Dal til vores bryllup og navnefest for vores ene dreng.

Jeg har ikke prøvet mange steder, hvor servicen er lige så god som hos Lyng Dal!!

4 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk lille perle i smukke…

Fantastisk lille perle i smukke omgivelser. Vi overnattede på hotellet og fik en 6 retters menu med vin. Alle retterne var sammensat helt sublimt og delikate og smukke. Ind imellem retterne fik vi små overraskelser - f.eks. en bid med røget lange anrettet smukt med fine, bitte små lilla blomster - både smag og det visuelle bliver underholdt på bedste vis.
Vinene er spændene og lækre, perfekt tilpasset retterne, og der er rigelig. Tjenerne er utrolig dygtige og kender hver en detalje, i både retter og vin. Det betyder at aftenen blir en fantastisk rejse ud i det kulinariske og man som gæst blir taget i hånden hele vejen og nærmest båret frem, i en sanselig og skøn forening.
Vi anbefaler på det stærkeste et besøg på Lyng Dal og vi er lykkelige for at have opdaget stedet, med så passionerede, dygtige og hjertevarme mennesker. Tak fordi I findes - vi ses snart igen.

17 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

5 stjerner er ikke nok til denne lille…

5 stjerner er ikke nok til denne lille perle i de smukke omgivelser. Alt er i top kvalitet på Lyng Dal, og man mærker tydeligt deres kærlighed til mad og værtsskab af den bedste kvalitet. Har været der flere gange, og hver eneste gang er alt bare top lækkert. Mine dybeste anbefalinger går til Lyng Dal - den bedste restaurant jeg/vi nogensinde har været på.

14 de agosto de 2025

Guldbryllup den 9/8 25

Den 9/8 25 holdt vi vores guldbryllup på Lyng Dal. Det var det bedste sted, vi nogensinde har holdt en fest. Fra vi ankom i en veteranbil og fik serveret velkomstglasset på P-pladsen, til vi alt for sent gik glade hjem, fik vi en dybt professionel, serviceminded, venlig, varm og meget personlig betjening. Maden, vinene og den hjemmelavede saftmenu udvalgt med stor viden var meget smagfuldt sammensat. En Michelin værdig. Yderst smukt serveret. Bordene var flotte med vilde blomster, og der var flere skønne kulinariske overraskelser. Dejlig legeplads til børnene, der i øvrigt fik et helt tegnebord stillet til rådighed af personalet. Der går lang tid, inden vore gæster og vi får armene ned. Lyng Dal får vores allerstørste anbefaling. Mange tak. Kirsten og Elmer Lauridsen Skanderborg

9 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

For næsten en uge siden spiste vi på…

For næsten en uge siden spiste vi på Lyng Dal. Det var bare den bedste oplevelse meget længe. Maden og vinen var helt i top, virkelig noget der kunne pirre både smags- og synssansen og mad og vin meget nøje afstemt. Betjeningen var i samme høje liga (- vel at mærke alle i betjeningen), til trods for at der var fuldt hus, var det ikke noget, man som gæst overhovedet mærkede. Med ved bordet var også vores to børnebørn, til trods for de mange gæster havde den ene af ejerne overskud til at tage disse to krudtugler med ud og lukke et ordentlig hold ællinger ind for natten. Vi voksne blev spurgt til bl.a vinen og børnene til den hjemmelavede juice.Selv nu flere dage efter besøget taler vi om både maden, vinen og stemningen. Stedet kan kun på det varmeste anbefales.
Kæmpetak for en skøn aften fra Helle Bohn og familie

28 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Smags oplevelse ud over det sædvanlige...

Vi har haft en fantastik overnatning på Lyng Dal, med sæson menu i deres restaurant. Værelse var fin og alm, med mulighed for fri kaffe, juice og vand samt forskellige bræt spil.
Middag oplevelsen med en sæson menu, var helt uovertruffen. Fantastisk nærværende personale, retter med en stor oplevelse for både smag og visuelt, der virkelig imponerede og overraskede positivt. Vin / drinks menu gav os samme oplevelse, vine og drinks der var perfekt afstemt og frembragte den bedste symfoni mellem retterne. Deres drinks var "hjemme produceret" med de lækreste nuancer og smage af noget nyt, bare lækkert. Og ja der var rigeligt af det ;--)
Morgen maden var vel anrettet og smagfuld og en skøn morgen oplevelse.
Vi er stor fan og kommer sikkert tilbage.
Hilsen D&C

7 de junho de 2025

Det skønneste hotel

Det kunne det.
Ligesom sidst fik vi lækker, smuk og anderledes mad, masser af drikkevarer (der spares ikke på noget!), hyggelige værelser med kaffe, te, juice mm. til fri afbenyttelse, de skønneste omgivelser og ikke mindst fantastisk betjening, hvor man bare føler sig velkommen og forkælet.
Vi takker for gæstfriheden og kommer igen en anden gang.

30 de maio de 2025

Sublim gastronomisk oplevelse

Min kæreste og jeg blev anbefalet dette fantastiske sted af en god ven, og hans lovprisning af stedet kan vi kun være enige med ham i.

Fra vi kom ind af døren og blev taget fantastisk imod af deres absolut professionelle og super servicemindede servitrice følte vi os allerede helt og aldeles klar til en oplevelse ud over det sædvanelige.

Og vi blev bestemt ikke skuffede, vi spiste os igennem 4 helt sublime retter, og fik mellem disse 3 lækre små smags oplevelser. Der er simpelthen ikke ord for hvor lækkert deres koncept er, og man kan virkelig mærke den kærlighed der er lagt i maden.

For at sætte toppen på kransekagen var deres hjemmelavede moste helt fænomenale.

Vi spiste og drak som konger, og regningen var omkring halvt af hvad vi ville have forventet af en oplevelse af denne karakter.

Hvis denne restaurant ikke på et tidspunkt bliver indstillet til michelin guiden er der virkelig ikke nogen retfærdighed til.

Og lige en ting til ejerne, hvis i læser denne anmeldelse. Kæmpe ros til jeres ansatte, specielt jeres nye servitrice vi havde fornøjelsen at have til at servere for os. Hold fast i hende, hun er absolut fantastisk.

15 de maio de 2025

Kære Axel
Tusinde tak for den virkelig flotte anmeldelse. Det betyder meget for os og I kan tro vi er super taknemmelige for vores personaler, som synes det er ligeså magisk som os at have gæster:-)
Kærlig hilsen
Lyng Dal familien og hele holdet

Super lækkert mad

Super lækkert mad. Det sødeste personale der virkelig tager hånd om deres gæster. Vi takker for den lækre mad i de dejlige omgivelser 😊😊

2 de maio de 2025

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Vidunderligt personale, dejlige værelser og sublim forkælelse.
Vi havde købt et ophold, der indeholdt Aperitif og snacks som smukt blev serveret på værelset.
Om aftenen blev der serveret en fantastisk 6 retters menu samt kaffe og sødt. Dette var en ægte Gourmet oplevelse.
Morgenmaden var også en smagfuld
og lækker oplevelse.
Vi kommer helt sikkert igen.
Tak til alle vi var i kontakt med, på dejlige Lyng Dal Hotel.
De bedste hilsner fra
Finn og Susan Laursen

26 de março de 2025

Kære Finn og Susan
Tusinde tak for de flotte ord. Det betyder meget for os :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu en dejlig oplevelse på Lyngdal!

Jeg har fornyelig tilbragt nogle dejlige dage på Hotel Lyngdal og Restaurant hvor jeg blev forkælet med exceptionel service, udsøgt mad og ophold op et hyggeligt lille hotelværelse med udsigt til Lyngbakkerne. Anbefales varmt!

11 de março de 2025

Resposta da Lyng Dal Hotel og Restaurant

Tusinde tak for de flotte ord og for besøget. Det betyder meget for os :-)

Fantastisk ophold

Fantastisk ophold - em mad- og vinoplevelse ud over det sædvanlige - oven i købet i smukke omgivelser med Rye lyngbakker i baghaven .
Serverings forkælelse af en smilende imødekommende personale - ikke mindst yngste manden i teamet,
Bedste anbefaling herfra

21 de março de 2025

Kære Hanne
Tusinde tak for de flotte ord. Det betyder meget for os og for yngstemanden :-)

Et skønt sted

Et skønt sted, med fantastisk mad, gode vine, og en suveræn, nærværende betjening.
Vi har lige været på vores 3. sæsonophold, og ser meget frem til det 4.

Venlig hilsen
Lisette og Søren

27 de fevereiro de 2025

KæreLiselotte og Søren
Tusinde tak for de flotte ord. Det betyder meget for os :-)

Super oplevelse

For tredje gang nydt et ophold. Stadig lige fantastisk mad og personale. Kan kun skrive: PRØV DET😊

27 de fevereiro de 2025

Resposta da Lyng Dal Hotel og Restaurant

FEDT. Tusinde tak fordi i vil komme igen. Vi elsker stamgæster :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Personlig service helt i top

Et hyggeligt hotel med personlig service helt i top.

Og så serverer de en fantastisk god kaffe.

10 de fevereiro de 2025

Kære Bo
Tusinde tak for dine fine ord :-)
Med venlig hilsen
Anita

levede 100 % op til vores forventninger

Genbesøgte rest. Lyngdal i Gl. Rye her i feb 2025 med et hold venner på et sæsonophold med 6 serveringer incl. vinmenu.
Lyngdal levede igen op til vores største forventninger.

5 de fevereiro de 2025

Resposta da Lyng Dal Hotel og Restaurant

Tusinde tak for besøget igen og for de fine ord:-)

Topkarakter

En gave fra vores søn betød ophold,menu og vin på Lyng Dal.

En fantastisk oplevelse på alle parametre flankeret af et varmt, proffesionelt personale med viden om alle produkter og en tydelig stolthed over det,der blev serveret.

Alt fungerede perfekt.....og vi kommer naturligvis igen.

Det her er en perle som bare bør opleves

30 de outubro de 2024

Resposta da Lyng Dal Hotel og Restaurant

Tusinde tak for de flotte ord og vi glæder os til at se Jer igen :-)
KH Lyng Dal familien

Classificada 5 em 5 estrelas

Michelin stjerne værdi mad og service

Mine 2 søskende og vores ægtefæller har lige været på et to dags ophold. Her blev vi mødt af et enestående serviceminded, empatisk personale langt ud over det forventede. Ligeledes var maden en Michelin stjerne værdig. Selv kagen til kaffen blev professionelt præsenteret Selvom de ikke har åbnet til frokost, sørgede de for, at min svigerinde kunne få frokost og kaffe, mens vi andre var i Aarhus.

25 de outubro de 2024

Kære Jytte
Tusinde tak for de flotte ord og for besøget. Det betyder meget for os :-)

Fantastisk ophold på Lyng Dal

Har lige været på et yderst vellykket sæsonophold på Lyng Dal. Det var en helt igennem storslået oplevelse.
Den modtagelse og betjening man får er exceptionel, og mad er bare formidabel. Kan kun anbefales.

17 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais