Lysgaard Vinduer & Døre A/S Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra bestilling af 14 stk. Velfac vinduer og 2 døre og indtil alt blev installeret, der blev tidsplan, pris og installering, samt lidt ekstra arbejde overholdt til punkt og prikke. Håndværkerne der i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Flinke og kompetente folk, der leverede i god kvalitet til aftalt tid. Vi fik skiftet alle vinduer og 3 terrassedøre til velfac. Det var en stor forbedring!

Classificada 4 em 5 estrelas

Selve arbejdet med udskiftning af vindue er superflot, men…. Aftalen blev udsat et par gange men heldigvis uden den store betydning for os. Derimod var der aftale om at det gamle vindue forsigtigt sku... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

The invoice does not reflect the hours spend, but the service was great. I ordered service for my 20 years old Velfac doors and windows in my apartment in Copenhagen. Two servicemen arrived at my... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Høj kvalitetssans - og perfekt service

I forbindelse med en forsikringssag skulle vi have skiftet en dør i vores hus. Bob og hans folk kom - men fandt så ud af at der var blevet bestilt en forkert dør (fra producentens side - hvor Lysgaard Vinduer ikke havde været invovleret). Her kunne Lysgaard vinduer selvfølgelig bare have monteret døren selvom den ikke var perfekt - men istedet så sørgede Bob for at bestillingen blev rettet og der blev bestilt en korrekt erstatningsvare. Da den så kom nogle uger senere kom Bob's folk en lørdag morgen og fik døren monteret med det samme. Det var helt igennem en perfekt service - og der er ingen tvivl om at hvis vi skal have skiftet nogen andre døre eller vinduer så kommer vi tilbage til Lysgaard Vinduer og Døre. De varmeste anbefalinger herfra.

2 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste oplevelse man kunne tænke sig

Bedste oplevelse man kunne tænke sig. De gav os en meget kyndig og faglig rådgivning, hvor de bl.a. hjalp os med at vælge døre og vinduer i rette materiale, samt fortalte os om fordele og ulemper ved det ene frem for det andet.

Hertil skal siges at de svarede indenfor kort tid og var behjælpelig med alt, så de varmeste anbefalinger herfra 👍

3 de outubro de 2024

Varmeste anbefalinger

Lysgaard Vinduer og Døre er super professionelle. De gav os en kyndig og faglig rådgivning og vi kan ikke være mere tilfreds med resultatet.
De får vores varmeste anbefalinger.

2 de outubro de 2024

Virkelig god oplevelse

Vi har nu fået skiftet stort set alle vinduer og døre af lysgaard og er påvirkelig tilfredse. Der var lang leveringstid på vinduerne, men det var nok Velfac skyld.. lysgaard skiftede elementerne så snart de var ankommet, håndværkerne var virkelig dygtige og nemme at kommunikere med på trods af st det foregik på engelsk. De lavede også andre små tømrer opgaver som blev flot løst. alt en virkelig god oplevelse.

8 de fevereiro de 2024

Defekte vinduer

Jeg havde 2 vinduer, der hverken ville det ene eller det andet (åbne/lukke). Søren kom forbi med kort varsel og fik løst problemerne på første besøg. Super service - kompetent og effektiv.

Kan kun anbefale Lysgaard Vinduer og Døre A/S.

13 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg skulle have lavet min terrassedør.

Jeg skulle have lavet min terrassedør, der ikke kunne lukke. 14 dage efter bestilling får jeg pludselig en sms om at ringe til en montør hvis nummer jeg ikke kendte, og på det tidspunkt havde jeg næsten afskrevet dem. Døren blev lavet dagen efter af montøren, hvor han så konstaterer at dørbremsen var i stykker. Herefter fik jeg så regningen til betaling, så jeg ringede og spurgte ind til den manglende bremse. Jeg fik besked på at den var med i prisen og var bestil til at blive lavet senere. Det er ca. 2 måneder siden, og jeg har igen intet hørt. Desuden falder håndtaget af når man lukker døren.

Update : det er en dårlig undskyldning at man ikke kan få kontakt til folk, når man ved hvor personen bor, og sms eller e-mail eksisterer. Hold jer væk for dette firma, elendigt arbejde og kommunikation.

30 de novembro de 2023
logótipo da Lysgaard Vinduer & Døre A/S

Resposta da Lysgaard Vinduer & Døre A/S

Hej Jens Jacobsen

Jeg beklager meget at vi ikke har kunne løse opgaven ved vores første besøg. Vi vil naturligvis meget gerne afslutte opgaven, og har flere gange forsøgt at kontakte dig på de af dig oplyste telefonnumre. Da det ikke har været muligt at få kontakt til dig, har vi desværre heller ikke mulighed for at afslutte opgaven.

Du er stadig meget velkommen til at kontakte os så vi kan komme i mål med opgaven.

Bob Kristensen

Opdateret 01-03-2024.
Kære Jens.
Jeg er naturligvis ked af at du ikke er tilfreds med din dør. Efter din anmeldelse tillod jeg mig at kontakte dig pr. telefon, hvilken viste sig at være en svær opgave. Efter længere tid lykkedes det mig at få kontakt til dig så der kunne findes en løsning, og du beklagede da også med at du var selvstændig og derfor havde svært ved at nå alle opkald. Dette har jeg forståelse for, men er ked af, at problemet lægges over på os, at du ikke er blevet kontaktet, når du nu ikke tager eller besvare din telefon.

I forbindelse med opfølgning på selve sagen, og hvor vidt du er uforrettet i sagen, så har du fået tilbud på netop det du klager over ikke er blevet lavet. Du har takket nej tak til dette tilbud, hvorfor opgaven ikke er udført.

Det er jo trods alt dig der har kontaktet os og spurgt os om en pris, ligesom det er dig der skal beslutte om du vil have arbejdet udført, og det har du takket pænt nej tak til.

Skulle du imidlertid have ombestemt dig er du stadig velkommen til at kontakte os for udførelse af opgaven.

Bob Kristensen

Classificada 5 em 5 estrelas

2 gang jeg bruger virksomheden.

2 gang jeg bruger virksomheden.
Lige som sidst, har de gjort et godt stykke arbejde. Fået udskifter vinduer og døre, de kommer når de lover det, de efterlader alt pænt og rent, og vinduer og døre er rigtig pænt sat i.

24 de novembro de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Blev kontaktet af Lysgaard Vinduer

Blev kontaktet af Lysgaard Vinduer, der tilbød en dato på udførelse af arbejdet der kunne passe os.
Datoen blev aftalt og overholdt til punkt og prikke, kunne næsten ikke se de havde været der hvis ikke det var fordi der var to meget nydelige nye døre opsat.
Vil til hver en tid benytte Lysgaard Vinduer igen og anbefale det til andre.

28 de novembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais