Madsmarcussen Opiniões 6

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

udvis noget seriøsitet og professionalisme

Jeg bestilte tid hos sygeplejeske for at få taget en blodprøve, hvor jeg så kommer op til skrænten, og får af vide jeg ikke har nogle tid alligevel..
hvilket jeg undrer mig meget over, eftersom jeg bestilte den ugen før via selvbetjening på hjemmesiden.
Derudover siger damen bag skrænten, at jeg skal forbi en læge, for at få en vurdering om hvorvidt jeg skal få taget en blodprøve eller ej, velvidende om at jeg blev hentet af en ambulance ugen før, og fik en stærk anbefaling fra ambulanceredderne, men nej. det var ikke nok. jeg skulle forbi en læge først, så der lige kunne komme lidt ekstra penge i kassen.
Tag nu en henvendelse seriøst, det er spild af min tid, og jeres egen tid.

7 de outubro de 2025

Find en anden læge...

Meget dårlig læge..
Tager ikke én alvorlig og seriøs og er en ren pengemaskine og spiser bare én af med ord og ingen handlinger.
Der måtte gå over 1 mdr før jeg fik hjælp og det var ikke fra ham men først da jeg røg ind akut på Herlev hospital hvor hvis han havde handlet og sat mig i behandling en mdr forinden så havde jeg ikke været syg nu..dårligere læge finder man sgu ikke..han er i hvert fald ikke til for sine patienter. Kunne jeg gi 0 stjerner så skulle han have dette da han ikke fortjener mere😡

17 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Kompetent læge

Jeg har været patient hos Mads Marcussen i mange år og føler mig altid i trygge hænder. Han er yderst kompetent og forstående og overlader aldrig noget til tilfældighederne. Lægesekretærerne er også altid søde og venlige og også yderst kompetente.

18 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Kan kun advare imod denne læge han er…

Kan kun advare imod denne læge han er kendt han lytter ikke han er bedre vidende og taler ikke ordentligt generelt set til Sine patienter man må sige at Mads Marcussen er indbegrebet af en læge der burde ikke eksisterer og taget sin licens fra Sig. Han forholder sig aldrig til de andre lytter ikke sige det til hende patienterne og har i flere omgange ikke levet op til hvad man kan få omvendte er en normal læge.

8 de junho de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais