Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Magic traders verstuurd snel. En het zijn top producten. Er zit wat winst op. Maar dermate lager dan andere verkopers. Daarbij hebben ze geweldige streams en zijn betrouwbaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sfeer in de streams is top, erg vriendelijk, word netjes met je aankopen omgegaan en heb de mensen achter de schermen mogen leren kennen en doen met passie en liefde hun werk. Echte aanrader en al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Het begon allemaal toen ik Magictraders op tiktok tegen kwam. En opeens heb ik een nieuwe verslaving erbij! Alles op tijd verzonden en lekker duidelijk! Je wordt er meteen lekker in de sfeer getrok... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden met Magictraders! De levering was snel en vlekkeloos, precies zoals beloofd. Wat me vooral opviel was de geweldige service; ze zijn professioneel, behulpzaam en reageerde sn... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos

Onze webwinkel is ontstaan uit een diepgewortelde passie voor trading card games, bordspellen en kaartspellen. Wat begon als een persoonlijke hobby, groeide al snel uit tot een liefde en fascinatie voor de wereld van spellen en verzamelobjecten. Het begon allemaal met een enthousiasme voor trading card games, waarbij we urenlang strategieën bedachten, kaarten ruilden en spannende duels uitvochten. Deze passie breidde zich uit naar bordspellen, waar we genoten van gezellige avonden met vrienden en familie, ondergedompeld in avonturen en uitdagingen. Het was deze liefde voor spellen die ons inspireerde om onze eigen webwinkel te starten. We wilden anderen de kans bieden om dezelfde opwinding, vreugde en gezelligheid te ervaren die wij vonden in deze spellen. Onze webwinkel is een plek waar liefhebbers van alle leeftijden en niveaus samen kunnen komen om spellen te ontdekken, te verzamelen en te spelen. Bij Magic Traders is onze missie om hoogwaardige spellen en verzamelobjecten aan te bieden die de verbeelding prikkelen, vriendschappen versterken en bovenal plezier en voldoening brengen. We streven ernaar om een gemeenschap te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en waar passie voor spellen wordt gedeeld. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint met je spellenavontuur, we hopen dat je onze selectie en onze liefde voor spellen zult waarderen. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis en we kijken ernaar uit om samen met jou de wereld van spellen verder te verkennen. Veel speelplezier! Het team van Magic Traders

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

66 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Top!

Top, geweldig bedrijf. Pakketje snel verzonden.

ga zo door,

Kai

26 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Cancelled preorder

I pre-ordered riftbound proving grounds and two boosters. They cancelled my order one week before release leaving me empty handed. I won’t ever use it for pre-ordering.

18 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Verloren pakket Rip n Ship

Ik had een Rip n Ship (Mystery Pack Pull) besteld bij MagicTradersNL en trok daaruit
2x Paradox Rift
1x Journey together
1x Temporal forces
1x BlackBolt ETB
Uit de BlackBolt ETB kreeg ik een kaart met een waarde van ruim €300. Helaas raakte PostNL het pakket kwijt. De verkoper opende een case, maar ik moest zelf steeds achter updates aan. Na anderhalve maand bleek het pakket definitief kwijt.

De verkoper bood enkel het aankoopbedrag of de aangekochte producten aan, wat niet in verhouding stond tot de verloren waarde. Pas na aandringen kreeg ik €25 shoptegoed. Toen mijn vervangende pakket aankwam, ontbraken er opnieuw producten. Ondanks mijn melding werd dit ontkend.

Al met al voelt de service onpersoonlijk en weinig klantgericht. Jammer, want de communicatie en afhandeling hadden veel beter gekund.

10 de setembro de 2025
logótipo da Magictraders

Resposta da Magictraders

Beste Stefan,

Jammer om te lezen dat je ontevreden bent over de afhandeling van deze bestelling.

Zoals besproken is jouw pakket tijdens verzending door PostNL verloren geraakt. Wij hebben hiervoor direct een onderzoek laten starten en na afloop, conform het consumentenrecht, een volledige herlevering van alle aangekochte producten aangeboden.

Daarnaast hebben we uit coulance, bovenop de volledige herlevering, nog een tegoedbon van €25 verstrekt als extra tegemoetkoming.

Het vervangende pakket is vooraf dubbel gecontroleerd door twee personen voordat het is verzonden. We begrijpen dat het vervelend is als een zending niet verloopt zoals verwacht, maar we hebben ons uiterste best gedaan om dit netjes en correct op te lossen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets willen bespreken, dan staan we uiteraard open voor een persoonlijk gesprek.

Paul & Bhel – Magic Traders

Classificada 2 em 5 estrelas

Heb voor 480€ besteld is niet geleverd…

Heb voor 480€ besteld is niet geleverd maar postNL mail zegt geleverd contract gehad met postNL en hun zeggen dat magictraders contact met postNL moet nemen dus bericht gestuurd naar MT dat hun contact met postNL moeten maken en ik word compleet genegeerd. Update 21-09-2025 MT neemt mijn probleem in behandeling en op een zondag geholpen te worden respect

20 de setembro de 2025
logótipo da Magictraders

Resposta da Magictraders

Dank u wel voor uw bericht. Wij hebben tot op heden geen e-mail of contactverzoek via onze website van u ontvangen. Zou u ons een e-mail willen sturen op info@magictraders.nl
met daarbij uw bestelnummer? Dan kijken wij dit direct voor u na.

Magic Traders

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.