Malermark & team Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sublimt arbejde. MalerMark har malet en gammel udtjent stueetage jeg lige er flyttet ind i. Det er nu som at træde ind i et helt nyt hus. Jeg troede ikke det ville blive så flot. Undervejs var jeg vil... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

MalerMark stod for indvendig genopfriskning af vægge, lister, træværk og lofter. Sent i processen kom vi på idéen, at få flere vægfarver i spil, end blot hvid. Denne ændring i opgaven klarede de... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds med malerarbejde foretaget i marts 2026 Maling af loft og vægge efter vandskade, - og her fik jeg den bedste rådgivning om hvad der skulle males. Lidt frustration fra min side ang ar... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik maler Mark anbefalet af en ven og må sige at anbefalingen levede op til forventningen - med spartling af vægge og lofter, påsætning af filt, maling herefter plus maling af træværk! Mark var gen... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Pintor
  2. também em
  3. Empresa de remodelações

Escrito pela empresa

Et malerfirma med stolte traditioner indenfor alt maler arbejde i Aarhus. Danske uddannet maler svende.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Færdig til aftalt tid

Færdig til aftalt tid. Generelt er flot resultat. Det gik lidt stærkt tilsidst, hvor der er få steder, der manglede en ekstra gang maling.

17 de outubro de 2022

Super resultat og proces

Maler mark er yderst kompetent og service minded. Arbejdet påbegyndes og afsluttes til tiden. De er meget fleksible, venlige og imødekommende. God faglig rådgivning og meget kompetent udførelse. Jeg kan sagtens anbefale dem.

28 de outubro de 2022

Super arbejde

Professionelt, og hurtigt udført arbejde ved maling af hus i Risskov. Havde kun 4 dage fra overtagelse til indflytning, men Mark og team fik det hele til at gå op, så kan kun anbefale herfra. Fair pris også.

4 de outubro de 2022

Fantastisk og effektivt arbejde

Fantastisk og effektivt arbejde. Mark og hans team rykkede hurtigt ud med en hjælpende hånd og malede for os på rekord tid og til en fin pris. Kun de bedste anbefalinger herfra!

2 de setembro de 2022

Yderst tilfredsstillende

Jeg har fået udfyldt huller og malet vægge og lister i min lejlighed.
Resultatet er yderst tilfredsstillende og uden pletter på gulvet. Der var endda ryddet pænt op efter arbejdet.
Jeg vil særligt fremhæve Malermarks fleksibilitet og korte leveringstid i forbindelse med opgaven.

28 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik malet hele mit hus af Mark og…

Jeg fik malet hele mit hus af Mark og hans team. Mark var ikke den med det billigste tilbud, men tilgengæld var han den mest kompetente, servicemindede og ordenlige maler, jeg har arbejdet sammen med. Mark hjalp os med kompetent, god og omsorgsfuld vejledning, mens vi stod midt i 4000 beslutninger i vores nye hus. Hans hold fiksede alt fra lofter, døre, fliser, vægge og radiatorer hurtigt og helt perfekt!
Hvis du vil have en ordentlig maler, der kan tænke selv og træffe selvstændige beslutninger, så hyr Mark!

31 de janeiro de 2022

Flot og effektivt malerarbejde

Jeg har fået malet vægge og lofter i min nye lejlighed. Jeg oplevede en fantastisk god og effektiv service, samt et flot udført malerarbejde af Samuel. Jeg kan varmt anbefale Malermark & team.

18 de janeiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er yderst tilfreds med kvaliteten…

Jeg er yderst tilfreds med kvaliteten af det udførte arbejde og med kommunikationen med Mark og hans medarbejdere.
Jeg har brugt Malermark og team tidligere, og det vil jeg helt sikkert gøre igen.
Det er en fornøjelse at få malerarbejdet udført af Malermark. 👍

30 de março de 2021

Tusind tak louise
Vi ses nok igen til et nyt projekt 😉

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde Marks team til at male vores hus

Vi havde Marks team til at male vores hus. Arbejdet er godt udført og færdiggjort før estimeret tid.
Små tilføjelser, ud over aftalt arbejde, blev udført med et smil uden ekstra omkostninger. Kommunikationen før, under og efter har været god.

1 de março de 2021

Resposta da Malermark & team

Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe jer 😊

Veludført arbejde

Veludført arbejde!
Et flot køkken (spartlet og malet) - og hurtigt arbejde. Fin kommunikation. Kan helt klart anbefale MalerMark.
-/Britta

26 de fevereiro de 2021

Tusind tak Britta 😉👍🏼

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais