Malerfirmaet Staubo A/S Opiniões 37

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vores grundejerforening fik vores huse malet udvendigt (8 huse i alt) af Malerfirmaet Staubo her i sommer. Der blev malet meget pænt og uden dryp på fliser osv. Malerne var høflige og professionelle o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik malet min lejlighed, hvilket omfattede maling af alle vægge, lofter, samt opsæning af flit. Derudover fik jeg også malet badeværelse. Alt sammen stod super flot efterfølgende og det e... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Pintor
  2. Loja de tintas
  3. Pintura

Escrito pela empresa

Malerfirmaet Staubo A/S er drevet og ejet af Christian Staubo Hansen og Marianne Hansen og ligger i Emdrupvej på Østerbro. Christian er udlært i 1998, har drevet virksomhed siden 2007 og har dermed mere end 15 års erfaring inden for branchen. Vi er kvalitetsbevidste og omhyggelige, vi er omfattet af den femårige garantiordning hos Danske Malermestre, og vi er medlem af det snart 400 år gamle Københavns Malerlaug, som giver os den nyeste viden inden for malerbranchen. Vi er et pligtopfyldende malerfirma, som lægger vægt på aftaler, kvalitet, kundetilfredshed samt oprydning. Gode sunde kunderelationer bygges på tillid og ærlighed. Det er et nøgleordene Malerfirmaet Staubo A/S og afspejles i vores mål, nemlig altid at levere kvalitetsarbejde til tiden med fokus på kundens individuelle ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at vi altid leverer et professionelt og ansvarsbevidst stykke arbejde, så vores kunder, nye som gamle, får en positiv og god oplevelse hver gang! Malerfirmaet Staubo A/S kan altid hjælpe med farverådgivning samt materialevalg, så kunden altid får den bedste løsning. I Malerfirmaet Staubo A/S går vi ikke på kompromis med kvalitet, vi leverer altid et godt stykke malerarbejde og sætter en ære i det gode håndværk.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Honest, Reliable, and Friendly.

We are very satisfied with the job Malerfirmaet Staubo did in our 3 room apartment. Lars and his team gave a transparent estimate, did a thorough job, finished right on schedule, and were friendly and communicative the whole way through. We would definitely call them again for another job.

22 de dezembro de 2023

Dear James.
Thank you for taking the time to write a review. We are happy that you are satisfied with the result. We look forward to passing on the words of praise to Lars and the team.

Bedst wishes

Classificada 5 em 5 estrelas

professionel kommunikation og godt arbejde

vi fik malet 7 opgange med op til 5. sal og oplevede ingen problemer, tværtimod en meget professionel kommunikation fra forhandling til slut produkt leveret, og fin udbedring af de ting vi påpegede på så halvstor en opgave, i øvrigt super glade for resultatet. Læs de andre anmeldelser, kunne skrive meget mere, men book dem bare uden tøven.

4 de outubro de 2023

Kære Thomas.

Tak for den flotte anmeldelse.
Det har virkelig været en fornøjelse at opfriske jeres 7 opgange. I er selvfølgelig velkommen til at kontakte os en anden gang hvis i har brug for hjælp til andre projekter eller en ny opfriskning.
Rigtig dejlig dag.

Bedste oplevelse

Indgik i vinters en aftale om maling af hus incl. murer, sternbrædder, vindskeder og gavlbeklædning. Arbejdet skulle udføres over sommeren når vejret tillod det.
Alt forløb som aftalt. Farveprøve afsat på hus inden opstart. Huset var oprindeligt malet med Lotusan som firmaet kunne levere.
Huset blev grundigt afrenset inden maling, alt blev malet 2 gange. Små reparationer blev udført hvor nødvendigt.
Fin kontakt med Lars da der blev lidt udfordringer med vejret. Alle aftaler overholdt, og godt informeret.
Maleren Lars var yderst professionel og malede pertentligt ned til mindste hjørne.
Total oprydning efter arbejdet, jeg kunne ikke finde en eneste malerklat noget sted.
Virkelig en oplevelse hvor man fik valuta for sine penge.
Hvis man kunne give flere stjerner vil jeg gøre det.

25 de agosto de 2023

Kære Consumer

Tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os at vores arbejde skaber glæde og værdi for vores kunder. Vi har viderebragt de flotte ord samt lidt ekstra forkælelse til Lars.

God oplevelse

Staubo var proffesionelle, løsningsorienterede og fair i alle aspekter af processen og vigtigst af alt blev projektet kørt efter den planlagte tidsplan.

26 de junho de 2023

Kære Frederik

Tak for samarbejdet og for de pæne ord. I er meget velkomne til at kontakte os igen, næste gang jeres ejerforening skal have løst en renoveringsopgave.

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt malerarbejde og nemt at aftale

Jeg er MEGET tilfreds med malerarbejdet som Lars har lavet hos mig 2 gange nu. Hurtigt og nemt at lave en aftale med, man skal bare sende billede af det der skal males, og Lars kommer på den aftalte dag og tidspunkt.
Arbejdet han laver er også super flot - så kæmpe anbefaling herfra :-)

19 de junho de 2023

Kære Anna

Tak for din skønne anmeldelse.
Det glæder os at du har været glad for hele forløbet og ikke mindst det endelig resultat.
Vi har viderebragt de pæne ord til Lars, dem blev han rigtig glad for.

Kæmpe anbefaling

Vi brugte Staubo til vores opgange og bagtrapper i vores ejerforening på Østerbro.
De var fantastiske - både hvad angår pris og kvalitet. Staubo leverede god service, søde, hjælpesomme og imødekommende malere og kvalitetsgennemgang efter endt arbejde. Tak

14 de junho de 2023

Kære Kristoffer.

Tak for den flotte anmeldelse.
Det har været en fornøjelse at forskønne opgangene i jeres ejerforening. I er altid velkommen til at kontakte os en anden gang.
Rigtig skøn sommer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra ildelugtende dødsbo til skøn lys lejlighed

Helt igennem fantastisk oplevelse at bruge Staubo malerfirma.

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Resultatet var perfekt og det gamle tilrøget dødsbo blev tryllet om til en smuk og lys lejlighed. Jeg kan varmt anbefale Staubo til alle!

18 de abril de 2023

Kære Flemming.

Tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse.
Vi glæder os til at videregive dine rosende ord til vores team.
Giv os endelig et ring i fremtiden, hvis du skal have hjælp til endnu en opgave.

Super flot arbejde !!

Jeg har den seneste uge haft besøg af Charlotte på daglig basis efter en vandskade hos min overbo og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger. Tydelig kommunikation, overholder aftaler og så har Charlotte udført et rigtig flot stykke arbejde. Loftet er fuldstændig jævnt - selv de gamle små revner er helt væk og træværket i mine lysninger er blevet så flot igen. Tusind tak!

1 de dezembro de 2022

Kære Heidi
Mange tak for den flotte anmeldelse.
Hvor er det dejligt, at du er tilfreds med vores arbejde. Vi glæder os til at dele din anmeldelse med Charlotte og resten af vores team.

God oplevelse

Jeg fik besøg af Stella til en maleropgaver som jeg er yderst tilfredsmed. Hun var professionel, rar og grundig, hvilket jeg satte stor pris på.

26 de outubro de 2022

Resposta da Malerfirmaet Staubo A/S

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og glæder os til at viderebringe de rosende ord til Stella.

professionelt og hurtigt.

Jeg havde glæden af at have besøg af Stefan fra MF Staubo - super flink maler.
Arbejdet blev udført professionelt og hurtigt.

10 de março de 2022

Kære Mark.
Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er glade for du er tilfreds med vores service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er yderst tilfreds med Stefans…

Jeg er yderst tilfreds med Stefans arbejde, meget professionelt, Og så fungerede samarbejdet mellem Stefan og mig rigtigt godt. Jeg kan varmt anbefale malerfirmaet STAUBO. Venlig hilsen Lillian Hansen

18 de janeiro de 2022

Kære Lillian.
Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glad for du er tilfreds med vores service og glæder os til at dele din anmeldelse med Stefan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis du/I mangler det mest perfekte Malerfirma

Hvis du/I mangler det mest perfekte malerfirmaer , så er det Staubo du skal have fat i . Min lejelighed står knivskarp . Stefan som har malet er venlig , hjælpsom og så grundig . Jeg kan kun anbefale Staubo . Og de er nemme at få fat i og overholder aftaler . Og deres priser er fair . Så vi du/I have top kvalitet så prøv Staubo . De er alle 5 stjerner værd.
Med venlig hilsen Marion

10 de setembro de 2021

Kære Marion.
Tak for din virkelig flotte anmeldelse.
Vi er glade for du er glad for resultatet og vil glæde os til at viderebringe rosen til Stefan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Topkarakterer til Malerfirmaet Staubo ApS og specielt til malersvend Stefan.

TOPKARAKTERER til Malerfirmaet Staubo ApS og specielt malersvend Stefan, som skulle forvandle mit meget slidte køkken + wc, som ikke er gjort i stand de sidste 20 år. Stefan er en meget PROFESSIONEL, PERTENTLIG, sød, venlig og hyggelig maler, vi har under hele forløbet haft en rigtig god kommunikation, og Stefan er kommet med nogle gode råd.
Jeg er YDERST TILFREDS med det FANTASTISK FLOTTE resultat.
Jeg vil på det ALLER VARMESTE anbefale andre at bruge Malerfirmaet Staubo og specielt Stefan.

10 de junho de 2021

Hej Laila.

Tak for den utrolige flotte anmeldelse. Vi er glade for at du er begejstret for resultatet og hele forløbet. Vi glæder os til at bringe rosen videre til Stefan.

Classificada 5 em 5 estrelas

Høj kvalitet og godt håndværk

Høj kvalitet og godt håndværk. Vi har brugt malerfirmaet Staubo af flere omgange, som vi varmt kan anbefale. Senest har vi fået al malerarbejde i vores nye lejlighed udført af Charlotte, som er meget dygtig og omhyggelig. Charlotte gav gode råd. Arbejdet blev udført som aftalt og til tiden. Flot resultat. Vi er ovenud tilfredse.

15 de maio de 2021

Hej Marianne.

Tak for den utrolige flotte anmeldelse. Vi er glade for i har været tilfredse med forløbet og det færdige resultat. Vi glæder os til at dele de rosende ord med Charlotte.

Laura

SUPER oplevelse.

SUPER oplevelse.
Stella har malet hele vores hus indvendigt. Lofter, vægge, dørkarme, paneler og vinduer. Stella er meget dygtig og omhyggelig og vi kan ikke sætte en finger på noget som helst. Vi har desuden fået rigtig gode råd om både farvevalg og typer af maling. Og sidst - men ikke mindst - er Stella en behagelig og omgængelig person at have gående i sit hjem.
Alt er (naturligvis) lavet til tiden og til den aftalte pris.

26 de fevereiro de 2021

Hej Mikael

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os, at i er tilfredse med arbejdet.
De rosende ord værdsætter vi højt og jeg vil med det samme viderebringe den til Stella.

Christian Staubo Hansen

Classificada 5 em 5 estrelas

Giver topkarakter til Staubo og især…

Giver topkarakter til Staubo og især deres maler Stefan som ordnede vores gamle stuklofter i to stuer.
Der er lang ventetid på at få arbejdet udført men det er værd at vente på.
Aldeles fremragende service og kvalitet. Bestemt ikke sidste gang jeg benytter Staubo

1 de agosto de 2020

Hej Jakob.

Tak for din flotte anmeldelse.

Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med det færdige resultat.
Vi sætter stor pris på de rosende ord og glæder os til at viderebringe dem til Stefan.

Christian Staubo Hansen

Butikslokaler

Maling og reparation (spartling) af butikslokaler.
Meget professionelt og flot arbejde.
Alle aftaler - både tid og pris - overholdt.
Kan absolut anbefales.

21 de julho de 2020

Kære Helle.

Tak for den fine anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på :-)

Solidt håndværk

Kære Staubo,

Mange tak for super udført arbejde i mit køkken: først et hurtigt og præcist tilbud, derpå grundigt malerarbejde af Stella, der både var dygtig, detaljeret og hyggelig at snakke med undervejs - tusind tak :-)

Venligst,
JC Linde, Nørrebro

11 de julho de 2020

kære Jens.

Tak for den dejlige anmeldelse

Den er vi meget glade for og vil give anmeldelsen videre til Stella.

Classificada 5 em 5 estrelas

Malersvend Stefan har gjort et virkelig…

Malersvend Stefan har gjort et virkelig godt stykke malerarbejde hos os efter en vandskade. Hele forløbet har været med god kommunikation og det færdige resultat er bestemt noget vi sætter pris på. Som perfektionist kan jeg glæde mig over det faglige niveau.

11 de junho de 2020

Kære Peter.

Tak for den fine anmeldelse.
Den sætter Stefan og os, meget stor pris på :-)

Malerfirmaet Staubo ApS

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais