Min oplevelse med Marathon Sport på Østerbro var desværre ekstremt dårlig. Jeg blev vildledt i forbindelse med mit køb, og personalet viste ingen interesse i at lytte til mine behov. Tværtimod opl... Ver mais
A empresa respondeu
Fik i dag super god service af medarbejderen Julie i Marathon Sport i butikken ved søerne nede ved Frederiksberg. Super god og kvalificeret service. Hun vidste virkelig meget om løbesko og det var sup... Ver mais
Har købt for 1750kr i webshoppen. Mine varer sendes fejlagtigt til anden kunde oplyses det telefonisk. Herefter har jeg ikke hørt en lyd og jeg har ikke modtaget mine varer. Men beløbet er trukk... Ver mais
A empresa respondeu
Vi stræber efter at den bedste løbebutik for såvel begynder, som elite.
Åboulevard 1, 1635, København V, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Kom kl 17.44 for at købe løbesko, men fik at vide deadline for køb af sko var overskredet med 4 minutter.
Ærgerligt for marathonsport for jeg vil aldrig købe noget derinde igen og ej heller anbefale til andre. Tværtimod.
Finally found the right running shoes for me this morning at the Åboulevard shop. Received excellent recommendations and guidance. The guy helping me (I forgot to ask his name but he deserves some praise) took all the time needed, guided me through different brands and models and I actually learned some things about my running style and the correct type of shoe to support it.
Walked out shortly after with a pair of shoes I'm really happy about. Thank you so much and keep up the good work!

Resposta da Marathon Sport
Levering 35 timer efter bestilling. Det kan næppe gøres bedre.

Resposta da Marathon Sport
Super webshop med enormt udvalg, super service og meget hurtig levering:)
Super hurtig levering og god kundeservice
Kan klart anbefale at købe løbesko i Marathon sport inde ved Åboulevarden 👌 løbe test og mega god vejledning; resulterede i at første løbetur kunne ikke have været bedre og glæder mig kun til den næste.
Har aldrig haft så gode løbesko før 👍
Super kundeservice.
Hjemmesiden trænger dog til en update, men det er småting...

Resposta da Marathon Sport
Jeg har modtaget et par "nye" løbesko, som er fuldstændig sorte under sålen, da de som butikschefen sagde, har været brugt til test på løbebånd. Jeg fik dog tilbudt at kunne returnere skoene og få fragten betalt, men ingen form for nedslag i prisen, på et par brugte sko. Desuden var butikchefen meget irriteret over min reklamation, da jeg nok kunne sige mig selv, at det var hvad jeg kunne forvente, når de havde en butik, hvor de udfører løbetest. Meget uhøflig måde at tale til sine kunder på.
Opdatering:
Jeg er efterfølgende blevet ringet op af Jacob fra Marathonsport, som beklager den dårlige oplevelse jeg har haft med min handel hos dem, og vi finder ud af en tilfredsstillende løsning med et nedslag i prisen på mine “brugte” løbesko. Det sparede mig for en masse besvær med at sende dem retur og skoene er nu blevet indviet. Tak for en behagelig samtale Jacob, din service trækker anmeldelsen op til 4 stjerner😊

Resposta da Marathon Sport
Til dato en af de bedste oplevelser.
Martin gav mig og min kone en konge service.
Vi kom egentlig kun for at købe nye løbesko til mig.
Vi gik derfra med et par til mig og et par til min kone.
Top professionel vejledning og en sælger som havde 100% fokus på at finde de rigtige sko og ikke havde travlt med at sælge de dyreste sko.
Tak for det Martin. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Resposta da Marathon Sport
Fik hjælp i butikken på Vesterbro af Line, til at finde et par nye løbesko. Line var super hurtigt til at finde sko, der matchede mit behov. Jeg var i butikken et par dage før black friday og havde egentlig forventet at de ville skrive mit skovalg ned i deres kartotek, som jeg tidligere har prøvet. Men denne gang fik jeg en lille seddel med hjem med data på mine valgte sko. Det gik derfor super hurtigt og tjept at handle i butikken tidligt fredag morgen. Nu er bare tilbage at indtage landevejen i de nye sko. Tak for en super service.

Resposta da Marathon Sport
Var der for at se den fysiske butik, har handlet on-line et par gange. Fik en virkelig god betjening i bare at "kigge" og snakke løbesko og løbeskader. Så jeg endte alligevel med at tage hjem med et par nye og virkelig gode sko :-)

Resposta da Marathon Sport
Jeg ankommer til butikken inde på Østerbro og bliver allerede der mødt af en god service, hvor de spørger hvad de kan hjælpe med. Jeg fortæller at jeg skal have et par løbesko, fordi jeg er startet med at løbe. Hun finder hurtigt nogen forskellige par efter jeg har fået testet hvordan jeg løber.
Vi finder også et fint par, som bliver det.
Det eneste jeg kæmper med lige nu, er at jeg er plaget af vabler, håber jeg selv kan finde en løsning.
Markant løft
Jeg har for et par år siden anmeldt Marathon sport kritisk grundet dårlig service. Derfor er det også på sin plads at sige at der i dag er en verden til forskel. Jeg har fået god sparring og blevet mødt af smilende hjælpsomt personale de sidste gange jeg har været der. Sortimentet er også blevet opgraderet så det er en butik for "løbere" og dermed niveauer over de øvrige sportskæder.
Jeg synes at Marathon Sport selv er skyld i konkurrencen fra diverse webshops grundet deres prisniveau men service og sortiment er bestemt i orden,

Resposta da Marathon Sport
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.