Margueritten Opiniões 35

TrustScore: 1.5 em 5

1,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

På en dejlig forårsdag tænkte vi at sidde i solen og få en lækker tapas-tallerken på Margueritten. Udover, at vi måtte vente urimeligt længe, så fik vi slet ikke den tapas tallerken vi havde bestilt.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ringeste omgang stegt flæsk ad libitum. Simpelthen til grin. 1 times ventetid på første omgang som så bliver serveret koldt. Efter vi har spist den første omgang bestående af 4 stykker flæsk og... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuldstændig forvirret betjening, hvor tjeneren gjorde alt for at undgå øjenkontakt. Det tog 20 minutter at få lov til at bestille, endnu 20 minutter før hovedretten kom ind, og dernæst kom en se... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 2 em 5 estrelas

Super betjening af de søde servitricer…

Super betjening af de søde servitricer men så er det vist også det. 1 ud af 5 bøffer i plankebøfferne var ikke sej og gennemstegt.men værst af alt den grimme smag af pastinak hører ikke til i den menu .tror der er brug for en anden kok da det var samme med bordet ved siden af hvor deres hvidløgsbøffer var rå

29 de julho de 2022

Service mangel

Mig og min kæreste stod og kiggede på deres menuer, der stod at de solgte is, med det spørgere vi hinanden skal vi ikke have sådan en, så vælger medarbejderen at sige det tager for lang tid at lave og ikke noget hun vil, burgeren og pitaen vi fik bestilt var der kun salat i oh smagte af salat med brød og dressing

14 de julho de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Plejer at nyde en bøfsandwitch en gang…

Plejer at nyde en bøfsandwitch en gang imellem, men nu skal man huske at ekstra bestille sovs til til5kr. Dette har mig bekendt altid været en fast del af denne type bøfsandwitch, men mest skuffet blev jeg over kvaliteten af bøffen. Meget tør og ikke ret meget af det “våde”,
Man forventer i en bøfsandwitch. Den havde været ulidelig tør hvis jeg ikke havde bestilt ekstra sovs.
Så lær dog de unge mennesker der står der, at lave maden som konceptet ligger op til.
Det var sidste besøg beklager.

10 de setembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Ringeste omgang stegt flæsk ad libitum

Ringeste omgang stegt flæsk ad libitum. Simpelthen til grin.

1 times ventetid på første omgang som så bliver serveret koldt. Efter vi har spist den første omgang bestående af 4 stykker flæsk og 4 kartofler, så skal man kraftedme vente 25 min igen for at få portion nummer 2. En skændsel at kalde det ad libitum.
Undskyld sproget, men det er for langt ude.

Det er virkelig at være totalt ligeglad med sine kunders tid og penge.

5 de setembro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har aldrig oplevet så hjernedød kundeservice, lad forretningen gå konkurs

Jeg har aldrig oplevet så hjernedød service før, kunne jeg give minus stjerner havde jeg gjordt det.

Jeg ville bestille min mad pr. telefon, men fik ad vide at det kunne ikke lade sig gøre, jeg skulle bestille online, men da betalingen også skal ske online hvilket man skal bruge nem-id til og min morfar der ikke har nem-id ønskede at betale kunne det ikke lade sig gøre, hvilket jeg gjorde opmærksom på.

Jeg blev nedstemt af familien, så jeg kørte ud i grillen og bestilte, hvilket jeg godt kunne få lov til.

Da jeg spurgte indtil min oplevelse i telefonen fik jeg blot ad vide at lige idag var deres politik at dårlig service er helt fint for dem.

Da jeg skal betale er prisen dyre end hvis jeg have betalt online, da jeg gøre opmærksom på dette får jeg blot ad vide at prisen er højere hvis man køber fysisk.

Det vil sig jeg fik dobbelt hjernedød service og måtte betale overpris, blot fordi jeg var teknisk udfordret grundet betalingsprocessen.

Jeg sætter aldrig mine ben der igen, jeg håber at andre følger efter så denne hjernedøde service får konsekvenser

12 de julho de 2021

9 pølser

Betjening fint.
Pølsemix 59 kr. med 9 pølser på og så god er den ikke!
Sodavand 2 stk 52
Sidste besøg her fra
Mega dyrt.

6 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Mens jeg var der blev min og en andens…

Mens jeg var der blev min og en andens mad udleveret til de forkerte.
Jeg måtte løbe ud på parkerings pladsen efter min mad som var udleveret til en anden familie som stod med hænderne nede i min pose og rodede i min mad. Fik ikke tilbudt nyt mad og kørte hjem med to kolde burgere. Synes ikke det er ok og i disse corona tider har man ikke lyst til, at en anden familie skal rode rundt i min mad. Man skulle mene der var styr på det når der bliver udleveret en bon med et bestillingsnummer på.

27 de setembro de 2020

lortemad

Har i en fiskefilet med fritter? nej. Har i en lyllingeburger? nej, og vi kunne ikke ringe en bestilling ind da tlf nr ikke virkede og måtte vente 40 min på maden derefter var min bøfsandwich med ekstra sovs med... bearnaise sovs???? jeg smed den ud. UD over det bestilte jeg 2x små pomfritter og 1 x chicken nuggets, de gav mig 2 børnemenuer med nuggets og fritter i stedet, den ene af de to briocheburgere jeg så bestilte skulle være uden løg, det var den så ikke, never again.

24 de julho de 2020

Middelmådigt mad

Middelmådigt mad, En flæskestegssandwich, Sød og karakterløs sovs og nul ristede løg. Jeg blev spurgt, om jeg ville have sovs til, og fik ikke at vide det kostede ekstra. Dårlig stil at jeg skal betale 10 kr. for en klat brun sovs. Musikken i højttalerne er for højt. Stedet har mistet sin kerne som var god grillmad.

11 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligste flæskestegsburger jeg har sat…

Dårligste flæskestegsburger jeg har sat tænderne i. Jeg blev betaget af billedet af deres flæskestegsburger. MEN virkligheden var en anden : en stor bolle med rødkål, agurker, dressing og kun to pålægs skiver flæskesteg med hård svær.

10 de janeiro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

FØJ HVOR KLAMT.....Bestilte og betalte…

FØJ HVOR KLAMT.....Bestilte og betalte online en bruger med fritter, det er nok det klammeste jeg nogensinde har fået, bollen og fritterne var såmænd ok, men bøffen , var så tør i kanten at den næsten ikke kunne skæres over, den bar tydeligt præg af at have været tilberedt før, og den smagte direkte afskyeligt, føj for den lede....

18 de novembro de 2019

Meget beskidt

Meget beskidt, mug på tomaten, skaller i rørægget, alt service var beskidt og med fedtfingre på. Da vi klagede blev vi råbt ad og kaldt navne.
Hold jer væk fra dette sted.

2 de dezembro de 2018
Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke glade for det nye koncept

Vi har før syntes rigtig godt om magueritten, men den nye menu og ejere kan vi ikke være med på. Priserne er sat op og den mængden sat ned (især på vores yndlings pølsemix). Betjeningen er fin.

11 de setembro de 2018

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Vi havde bestilt nytårsmenuen, og da vi skulle afhente, stod der ca 10 foran os. Helt ok, men det tog ca 40 minutter, inden vi kune få vores bestilling. Kokken var et drys, som ikke udviste megen energi. Det var kun de to stakkels unge piger, som viste energi og gjorde hvad de kunne for at bevare overblikket. De andre i restauranten havde mistet alt overblik, eller var ikke interesseret i at røre en finger.

Vi begik den fejl ikke at se det hele igennem, for vi manglede kødet da vi kom hjem. Ringede ind og fik mange undskyldninger fra pigen der tog telefonen, kørte id og fik hvad der manglede. Men da vi skulle varme maden, 10-15 minutter ifølge medleverede papir, var kødet helt råt. Havde rørt pande i max 30 sekunder. Så eneste løsning var at udskære og tilberede på panden, hvis ikke hele aftenen skulle bruges på at vente på, hvad der skulle havde gjort inden afhentning.

Alt i alt en ringe præstation fra en restaurant, der ellers har mange år på bagen. Det er både første og sidste gang vi kommer der, men der er heldigvis mange andre god nytårstilbud som skal checkes næste nytår.

14 de janeiro de 2018

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais