Mariacasino Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Egentligen är ett betyg svårt att sätta. Men en 5:a för att jag vann rätt mycket pengar på ett spel. En 1:a för att jag efter ett antal vinster bara kunde spela på skoj. Enligt MariaCasino så var det... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fortjener ikke en stjerne en gang!! Vant penger men er nesten umulig å ta ut!! Det er umulig å overføre rett til din konto. Du må overføre først til Much better og da tar det par dager og etter det må... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dette er et nettkasino du må ha veeeeldig god tålmodighet med. Det kan ta flere uker før man får uttaket sitt. Når man tar et innskudd, trekker de deg for penger fra minibank utland. For hvert inn... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços para empresas

Informação fornecida por diversas fontes externas

{{metaDataContent}}

Informações de contacto

Informação importante

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

61 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Sämsta online casinot!

Tror jag satt in 1000kr sammanlagt vid olika tillfällen, inte en enda gång har jag vunnit högre än 40kr (5kr snurr), resten är ören, ÖREN! Har gett dom chanser och tänkte, äh jag provar en 100ring men ikke nå mer, nu sist jag spela där så kände jag att det här casinot känns oseriöst, som att man bara ger dom pengar, så jag googla och fick fram den här sidan och aah, jag hade rätt, tur att jag inte va ensam om min åsikt angående denna casinosidan. Varnar er alla, spela på vilken annan sida som helst. Om ni vill kunna vinna.

21 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Det mest oseriösa spelbolag jag varit med om

Fick ett dåligt intryck direkt bara när jag hörde namnet samt såg hemsidan.
Inte var det slut där, för man satte in 300 kronor och hade dessutom kryssat i välkomsterbjudandet av bonus. Inte fick jag någon bonus där inte, så dom snuvade mig på det.
Har lirat casino i 5 år aldrig blivit lurad tidigare. Som tur var vann jag 500 direkt på roulette och tog ut direkt samt inaktiverade mitt konto hos dessa skojare så fort jag fick mitt uttag.
Aldrig mer detta skräp, känns bra att ha gått 500 kronor pluss på svinen.
Jag - Maria Casino (1-0), moahaha…

6 de fevereiro de 2024

Rena hyckleriet

Rena hyckleriet, skulle få en bonus fick ej så valde att göra uttag på mina pengar men nix sa det också för jag måste spela för mina pengar! Maria Casino är nu anmäld till Spelinspektionen och vi hoppas att det tas på allvar

30 de outubro de 2023

Ekstra kasyno

Ekstra kasyno , dostałem bonus 750 PLN do obrotu x15 , podczas obracania a dokładniej jak obrócone było ponad 40% i jakieś 1500 PLN w saldzie bonus został anulowany. Na czacie twierdza ze bonus nie był dla mnie i dlatego został anulowany . Można by rzec że w idealnym momencie . Trzymać sie z dala od tego syfu

12 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

jag gillar inte eran reklam

jag gillar inte eran reklam. Det ska väl handla om att ha tur när han tappar mackan och den landar åt rätt håll, men det är ju inte tur att tappa mackan, eller? Och sen vem äter sylt på macka

7 de julho de 2023

Jag bad om enkel sak

Jag bad om enkel sak. En historik av mitt spel på en slot. Fanns ingen möjlighet enligt henne. Historik gör min strategi. Spela inte där och inte på deras syster sidor. Helt ärligt jag inte vunnit under 15 år. Ändå är jag plus och miljonär .Man spelar ibland för "good cause".

Byta ut kundservice , Och det är NU annars, glöm aktien i strömmarnas vatten

"S: Väldigt synd att det inte finns betyg under 1 så snittet blir ännu sämre för dem. De verkar också inte bry sig om vad vi tycker och om våra omdömen. "
Gör om och gör rätt!

15 de junho de 2023

Horunge mariacasino BEDRÄGERI

Största Horunge sidan som fuskar i 100 fall av 100 äckligt fult vinstkontrollerat...satsa lägsta insats och vinster , bonusar frispel kan rada upp sig och epic wins osv...men bara tänk tanken på att höja din insats bara om så med ett eller två steg så kan du sätta både armar och ben på att den största vinsten blir inte ens högre än vad du satsar per spinn....det är rent ocker och stor skandal att sidan inte har bommats igen för längesen då dom är så förbannat vidriga smutsiga svindlare....skulle kunna visa spelhistorik med insättningar på tusenlappar och som inte ger en enda relevant vinst, ingen bonus inget frispel och överhuvudtaget inte en träff.... Asgamar äckligare och smutsigare än råttorna i kloakerna.....

9 de janeiro de 2023

Problemer med udbetaling

Havde ellers aldrig problemer ift. udbetaling af penge, indtil de en dag forlangte at jeg skulle verificeres.
Der er nu gået over 1,5 måned og jeg har skulle sende over 5 forskellige dokumenter ind samt skulle rykke i dem konstant for at der skulle ske noget, og der er stadig intet sket.
Lad vær at brug denne casino side, da det kan være umuligt at udtrække pengene.

11 de março de 2023