Markon Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Sikke en god kundeservice Aldrig har jeg oplevet nogen være så serviceminded Alt i alt en helt fantatisk oplevelse.

Classificada 4 em 5 estrelas

FULDT UD TILFREDSHED HER! Oplevede ingen problemer overhovedet. Jeg blev flere gange igennem købet gjort opmærksom på at leveringstiden ville være forlænget til 5-8 hverdage idet jeg ønskede la... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

MarkOn A/S er et fantastisk firma, der leverer førsteklasses service og produkter. Jeg havde fornøjelsen af at få hjælp fra Jakob i kundeservice, som var yderst professionel, imødekommende og effekt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte to landsholdstrøjer, hvor leveringstiden standard er 1-3 hverdage, men grundet personligt tryk, blev jeg gjort opmærksom på, at leveringstiden blev forlænget med omkring 5 hverdage. Da trøje... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

FULDT UD TILFREDSHED HER!

FULDT UD TILFREDSHED HER!

Oplevede ingen problemer overhovedet.
Jeg blev flere gange igennem købet gjort opmærksom på at leveringstiden ville være forlænget til 5-8 hverdage idet jeg ønskede landsholdstrøje med tryk. Jeg bestilte en trøje tirsdag og modtog besked fredag om at den nu var på vej.
Lørdag var der besked fra GLS, og min pakke kunne hentes.

Derudover havde jeg læst dårlige anmeldelser omkring tryk placering og kvalitet - her kan jeg heldigvis ikke nikke genkendende. Trøjen/trykket er flot lavet!

20 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en landsholdstrøje med tryk

Bestilte en landsholdstrøje med tryk d. 6 juni og MarkOn reklamerede med at man med i prisen ville modtage 3 mundbind.
De reklamerer desuden med 3 dages levering hvilket de ikke lever op til da jeg først modtog besked om leveringen fra GLS d. 15 juni.
Jeg kan ikke protestere over trøjen der er som forventet, men de lovede mundbind
Var ikke i pakken og ved henvendelse til firmaet sagde de at man skulle markere at man ville modtage de 3 mundbind og at det jo var ligemeget nu da mundbind jo næsten er udfaset.
Min kommentar her er Ikke ordret gengivet men det er beskeden i en nøddeskal.
De har imidlertid ændret deres hjemmeside så det tilbud jeg reagerede på ikke længere er tilgængeligt.
HVIS DU OVERVEJER AT KØBE NOGET HER
Så tjek og tjek igen FØR DU BESTILLER.

16 de junho de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Køb af landsholdstrøje eller mangel på samme

Køb af landsholdstrøje
Magen til elendighed skal man lede længe efter.
8 hverdage før man modtager det bestilte.
Når man så modtager det, sidder trykket foran på landsholdstrøjen helt skævt.
Trykket på ryggen har fået for meget, så man tydeligt kan se det røde igennem.
De indrømmer selv at de har for travlt og det er for stor en opgave de har taget ind.

Hold jer langt væk og køb hos Unisport i stedet!

4 de junho de 2021

Fantastisk service

Fantastisk service . Vi stod i sidste time og manglede julegaver til de ansatte . Lars fra Markon leverede varen med den bedste service vi overhovedet kunne tænke os. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi benytter os af dette ! Kan klart anbefales !!!

19 de dezembro de 2019

Ingen julegaver til os :-(

Dette firma lever af at sælge firmajulegaver. Alligevel, stod vi sidste arbejdsdag med upersonlige kort, hvori der stod at vores gaver var i restordre...
nogen gaver glemt at blive leveret og andre havde fået noget helt forker.
Så som koordinater for vores firmajulegaver, fik jeg godt nok travlt og skulle bruge enormt meget tid på at maile frem og tilbage med Markon for at få udret problemerne. I dag er det stadig ikke løst :-(
Kan ikke anbefales, hvis man tror man kan betale sig fra at få andre til at ordne det praktiske.

6 de janeiro de 2016
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais