Jose heeft goed werk geleverd, komt netjes de afspraken na. Communiceert snel en geeft duidelijkheid is prijs en werk. Wij gaan hem zeker weten weer inschakelen in de toekomst.
Leia as opiniões dos outros
Zeer tevreden! Het contact verliep gelijk zeer soepel en duidelijk, incl goed advies. Werkzaamheden (vervangen zeer verouderde groepenkast + oplossing storing) konden snel worden ingepland. Alles z... Ver mais
Goede en positieve ervaring. Weet waar hij het over heeft en heeft mij goed geadviseerd met betrekking tot aanpassing meterkast en aanpassing electra werk keuken.
Al vaker van de diensten van Jos Markus gebruik gemaakt. Jos heeft veel ervaring en is deskundig. Dit gecombineerd met de uitstekende tools die hij gebruikt bij zijn werkzaamheden leveren een zeer... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviço de instalação eléctrica
- Electricista
- Reparação de caldeiras
- Designer de iluminação de paisagens
- Canalizador
- Empreiteiro de telecomunicações
Welkom bij Markus Techniek. Met meer dan 30 jaar ervaring in meerdere facetten van de techniek ontzorgen en leveren wij onze diensten in de regio en daaromheen. Dit doen wij voor particuliere- en zakelijke markt. Markus Techniek is allround installateur. Dit betekend dat wij vakbekwaam zijn als elektriciën en loodgieter, voor verwarming, ventilatie, verlichting en data-telecom. Bij Markus Techniek gaat service nét een stapje verder. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland en erkend door stichting InstallQ. Bovendien bezit Markus Techniek zegelrecht voor het verzorgingsgebied van Stedin en Liander bedoeld om veilig te kunnen werken aan (huis)installaties, bijvoorbeeld voor het vervangen van de groepenkast of de hoofdschakelaar en daarmee een bevestiging dat dit gebeurd door een InstallQ erkend elektrotechnische installateur. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor prijsopgave of advies. Wij staan u graag te woord.
Informações de contacto
Rozenstraat 73, 2761GL, Zevenhuizen, Holanda
- 06-11801818
- info@markustechniek.nl
- www.markustechniek.nl
Alles conform afspraak uitgevoerd en…
Alles conform afspraak uitgevoerd en opgeleverd. Prima in orde.
Betrouwbaar en goed werk!
Netjes uitgevoerd en volgens plan
Netjes uitgevoerd en alles volgens duidelijke offerte en afspraak
Deskundig gedaan door Jos!.
Uitstekende service - aanrader!
Alles zeer vakkundig en netjes gemonteerd. Daarnaast goed de tijd genomen om een extra storing bij ons op te lossen. En dat allemaal tegen een goede prijs waar ook heel duidelijk over gecommuniceerd wordt. Heel professioneel en betrouwbaar!

Goed vakmanschap, goede service
Goede kennis van zaken en flexibel met maken van afspraken, zeer gewaardeerd!

Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, zeer snelle reactie.
Prijzen zijn zeker niet te hoog, werkt netjes en zeer goed, komt mooi op de afgesproken tijd, zijn afspraken na. Dit bedrijf is zeker een aanrader.
Kennis van zaken en meedenkend
Kortsluiting netjes verholpen
Had kortsluiting ergens bij de zonnepanelen, maar geen idee waar, daarom contact opgenomen met Markus Techniek.
Het eerste contact verliep snel en soepel, dat gaf direct een goede indruk.
Markus had de sluiting snel gelokaliseerd en verholpen.
Ik ben zeer blij met de dienst!
Mocht het nodig zijn weet ik waar ik moet zijn voor goede service.
Als er 6 sterren bestonden verdiende…
Als er 6 sterren bestonden verdiende dit bedrijf het! Snel, professioneel, uitvoerig uitleg en uiterst eerlijk geprijst! Ga zo door!
Deskundig en betaalbaar
Heel deskundig op zijn vak. Weet wat hij moet. Zo grondig uitzoeken naar de problemen om oplossingen te vinden. Heel erg verantwoordelijk.

Resposta da Markus Techniek
Snel, vakkundig en transparant – aanrader!
Duidelijke, complete offerte ontvangen zonder poespas. Heldere communicatie zowel telefonisch als via WhatsApp. Zeer tevreden over het resultaat (strakke afwerking) en de snelheid waarmee de afspraak is gemaakt. Na afloop doorgemeten en spanningslek opgelost. Goede uitleg en vragen beantwoord gekregen. Ik zal Jos zeker aanraden aan anderen en opnieuw benaderen voor elektrotechnisch werk.

Top bedrijf
Duidelijke offerte en advies. De werkzaamheden zijn keurig en goed uitgevoerd.
Alles netjes achtergelaten.

Professioneel en deskundig.
Professioneel en deskundig uitgevoerde werkzaamheden. Komt afspraken goed.

Resposta da Markus Techniek
Opname expertise / prijsopgave /…
Opname expertise / prijsopgave / uitvoering en uitleg volgens plan uitgevoerd.
Prijs is prijs geen bijkomende kosten. ( addertjes onder het gras )
Uitgevoerd volgens planning en van te voren gemaakte afspraken.

Resposta da Markus Techniek
De Electra Vakman die meedenkt !
Jos is een echte vakman die meedenkt en met de laatste technieken en materialen werkt. Een instagram waardige groepenkast opgeleverd, die op een superjacht niet zou misstaan. 😀

Resposta da Markus Techniek
Spotjes met dimmers perfect gemonteerd
Het licht in de gang heeft hij perfect gemaakt. Ik ben super blij. Hij werkt netjes en volgens afspraak en is betrouwbaar

Resposta da Markus Techniek
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.