Massoergruppen Opiniões 36

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Uden tvivl den bedste massage, jeg nogensinde har fået. Jonas hjælper både min kæreste og jeg regelmæssigt med stress spændinger, sportsskader osv. Det er så imponerende den måde han lynhurtigt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt Massørgruppen/Jonas i over 8 år, hvilket vist taler for sig selv. Jonas er fantastisk dygtig til at identificere og behandle skader og skavanker og så er han helt igennem et rart mennesk... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Anbefaling af Jonas fra Massørgruppen Jonas er uden tvivl den bedste massør, jeg nogensinde har været hos. Jeg får regelmæssigt massage hos ham, og han formår hver gang at afhjælpe mine s... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Massagista
  2. Fisioterapeuta
  3. Massagista desportivo

Escrito pela empresa

Om MassørGruppen – Professionel mobil massage og firmamassage i Østjylland Velkommen til MassørGruppen. Vi er dit professionelle, udekørende massørteam, der bringer klinikkens høje kvalitet direkte til din dør – uanset om det er i privaten eller på din arbejdsplads. Vi dækker hele Østjylland, herunder Aarhus, Randers, Skanderborg og Horsens. Hvem er vi? MassørGruppen er stiftet af Jonas og består i dag af et dedikeret team af faglærte og lægeeksaminerede massører, herunder fysioterapeuter og specialister i fysiurgisk massage. Med over 20 års samlet erfaring har vi én simpel filosofi: Professionel behandling skal være tilgængelig, nem og tryg. Vi ved, at en travl hverdag kan gøre det svært at nå forbi en klinik, og derfor har vi gjort det til vores speciale at køre ud til dig. Vores ydelser Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger skræddersyet til den enkelte klient: Fysiurgisk massage & Sportsmassage: Dybdegående behandling af muskelspændinger, sportsskader og smerter. Firmamassage: Vi hjælper virksomheder med at reducere sygefravær og øge trivslen gennem fleksible massageordninger. Specialiserede behandlinger: Vi tilbyder også cupping, kranio-sakral terapi, babymassage, genoptræning og osteopati. Hvorfor vælge MassørGruppen? Når du vælger os, er du sikret en behandling baseret på høj faglighed og tryghed. Vi medbringer alt nødvendigt udstyr, herunder professionel briks og olier, så du blot skal læne dig tilbage. Vi lægger stor vægt på punktlighed, renlighed og diskretion, hvilket har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner for både private og erhvervslivet. Firmamassage med mærkbare resultater For virksomheder tilbyder vi en unik mulighed for at prøve vores service med en gratis prøvemassage. En sund medarbejder er en glad medarbejder, og vores ordninger er designet til at forebygge kontorskader som musearm og spændingshovedpine, før de udvikler sig til sygemeldinger. Vi glæder os til at hjælpe dig – eller din virksomhed – til en hverdag med færre smerter og mere overskud.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Uden tvivl den bedste massage nogensinde!

Det er så imponerende den måde han lynhurtigt kan identificere udfordringer, sammenhænge og løsninger - ofte blot ved at se på en!

Kæmpe anbefaling 🙌

18 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Efter 2 år at havde døjet med en…

Efter 2 år at havde døjet med en frossenskulder, som lægerne kun kunne tilbyde operation til, var jeg så heldig at komme i kontakt med Jonas igennem en kollega. Jeg får nu massage af Jonas hver 14 dag på min arbejdsplads og min skulder er i bedring. Jeg kan straks mærke en forringelse, hvis jeg ikke får min massage.
Jeg har stor tiltro til at Jonas med tiden får min skulder og resten af min stressede krop på ret køl igen.
Så drøjer du med en skade eller har en stresset hverdag eller trænger til noget selvforkælelse anbefaler jeg at kontakte Jonas hos Massørgruppen

12 de março de 2026

Jonas du er en stjerne

Jeg har fået massage af Jonas fra Massørgruppen i snart 4 år nu.
Han er fantastisk dygtig😀 han har hjulpet mig så meget med mine forskellige skavanker.
Han er desuden et utroligt behageligt menneske.
Jeg vil gerne give Jonas og massørgruppen mine varmeste anbefalinger 😃

10 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Det bedste du kan gøre for dig selv

Jeg har ikke andet end at sige, lad vær med at prøve andre massør. Jeg har prøvet mange forskellige massør i løbet af årene.
Men i 2017 fik jeg for første gang massage af Jonas og det er det bedste, jeg har gjort for mig selv.
Han har om nogen styr på kroppen anatomi og kan få det, man døjer med i kroppen løsnet op. Jeg vil hermed give min bedste anbefaling.

9 de novembro de 2025

Kunder i over 8+ år

Vi har brugt Massørgruppen/Jonas i over 8 år, hvilket vist taler for sig selv. Jonas er fantastisk dygtig til at identificere og behandle skader og skavanker og så er han helt igennem et rart menneske.
Jonas er også virkelig dygtig til at skabe et trygt rum til børn og behandle dem. Mine børn hopper frivilligt på briksen hver gang, selvom massage af ømme punkter langt fra minder om sol, ferie og wellness.

7 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Jonas som…

Jeg kan varmt anbefale Jonas som massør. Han er utrolig dygtig og meget professionel i sit arbejde. Det er ikke wellness-massage, men en behandling der virkelig går i dybden og arbejder med de områder, hvor kroppen har problemer. Jonas er rigtig god til at finde spændingerne og få løsnet op, så man kan mærke en reel forskel bagefter. Jeg behøver ikke at fortælle ham om mine problemer, han spotter det allerede når han ser mig.

Efter et piskesmæld har jeg haft en del smerter, men ved at komme hos Jonas cirka én gang om måneden hjælper det virkelig med at holde smerterne nede og kroppen mere velfungerende. Han ved, hvad han laver, og tilpasser behandlingen efter behov.

Jeg booker altid en ny tid, fordi det gør en stor forskel for min hverdag. Jonas får mine allerbedste anbefalinger han er så mega dygtig :-)

6 de março de 2026

Anbefaling af Jonas fra Massørgruppen

Anbefaling af Jonas fra Massørgruppen

Jonas er uden tvivl den bedste massør, jeg nogensinde har været hos.
Jeg får regelmæssigt massage hos ham, og han formår hver gang at afhjælpe mine smerter og spændinger.

Han er helt nede på jorden, professionel og virkelig dygtig til at lytte og finde årsagen til problemerne.
Man føler sig tryg og i gode hænder fra start til slut.

Både min familie og mine venner bruger også Jonas – og vi er alle lige begejstrede.

De varmeste anbefalinger herfra!

3 de março de 2026

Jeg har brugt Massørgruppen

Jeg har brugt Massørgruppen, primært Jonas i nogle år, og kan kun give min bedste anbefaling. Der lyttes og man føler sig i gode hænder. 😊
Dog vil Jeg sige, at er man til Wellness massage, så skal man ikke vælge Jonas, 🙈da han går mere efter at løsne, end at nusse 👍🏻😊 Og Jonas kan løsne, den mest genstridige muskel og derfor bliver jeg ved med at bruge ham 😊

2 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Verdens bedste massage af det mest behagelige menneske

Den bedste massage man kan få (og jeg har prøvet mange forskellige).
Jonas er SÅ kompetent, dygtig og lydhør, og allerede inden man siger, hvor man har problemer, kan han se det på en. Man føler sig med det samme tryg i hans hænder.
Han er massør med hjertet, og elsker at hjælpe folk.
Jeg anbefaler ham til alle jeg kender.

25 de fevereiro de 2026

Professionelt og helhedsorienteret

Vi har brugt massørgruppen over et par år og har været meget tilfredse med massagen. Det er med kroppen som helhed der bliver behandlet og ikke kun symptomer. Det er professionelt, fleksibelt og behandling efter behov. De varmeste anbefalinger fra os.

25 de fevereiro de 2026

Professionel firmamassage

Vi har igennem Seekings haft Massoergruppen ude 2 gange om måneden. Jonas har fra dag 1 gjort en forskel for flere af vores medarbejdere. Vi oplever en meget professionel tilgang til faget, og Jonas er ekstrem dygtig til at spotte de forskellige skavanker, man måtte have og dermed tilbyde en meget målrettet behandling.

Der er høj professionalisme hele vejen rundt fra bookingsystem til færdig behandling.

Vi glæder os til fortsat at gøre brug af servicen forhåbentlig i mange år fremover.

Jeg kan varmt anbefale alle virksomheder at tage en snak med Jonas omkring muligheden for også at kunne gøre en forskel hos andre.

5 stjerner herfra :-)

/Jonas
Seekings A/S

23 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har fået håbet tilbage

Efter en udskiftning af begge mine hofter for halvandet år siden, er jeg aldrig blevet smertefri. Jeg har trænet, været på genoptræningsophold hos professionelle fysioterapeuter, fået blokader og tonsvis af smertestillende, men ingen lægefaglige eller fysioterapeuter kunne finde ud af, hvorfor jeg stadig har smerter. Indtil jeg mødte Jonas. Allerede efter 3 behandlinger kan jeg mærke en bedring, og Jonas har givet mig håbet tilbage om, at jeg måske alligevel ikke skal være kronisk smertepatient.

20 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jonas er super kompetent og…

Jonas er super kompetent og professionel. Han finder udfordringerne med det samme, og bruger ikke tid på blot at lave velvære-massage😅💪🏼 vi har købt klippekort i familien, og han tager kun for den tid han bruger, da det kan variere fra gang til gang ☺️👌🏽

21 de fevereiro de 2026

God og kompetent behandling

Jeg har brugt Massørgruppen/Jonas i et par år og kan varmt anbefale behandlingen. Der arbejdes professionelt og med en helhedsorienteret tilgang, hvor hele kroppen bliver tænkt ind – ikke kun det område, der gør ondt.

Jeg går altid derfra med mindre spænding og en følelse af at være i trygge og kompetente hænder. Klart 5 stjerner herfra.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har løbende fået behandlinger hos…

Jeg har løbende fået behandlinger hos Jonas de seneste år. Jeg giver min varmeste anbefaling. Jeg har ikke længere problemer med min ryg og nakke, trods kontorarbejde. Ud over at massagen kan løse et konkret problem, er den også forebyggende.

Den bedste massør

Jonas havde evnen til at se lige igennem mig og finde alle mine problemer. Han er vanvittigt dygtig til sit arbejde og man er virkelig i trygge hænder. Derudover er han meget smilende og et meget rart og behageligt menneske. Jeg er meget afhængig af hans besøg hver anden uge og har været det i et år nu. Jonas får mine varmeste anbefalinger 😊

6 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været kunde hos Jonas i 6 år nu…

Jeg har været kunde hos Jonas i 6 år nu og jeg er stadigvæk meget tilfreds. Han ved præcist hvor han skal trykke henne og det tager ham også kun et splitsekund at identificere de mest trængende områder. Det er sjældent wellness, men hjælper virkelig meget.

9 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan på det varmeste anbefale Jonas

Kan på det varmeste anbefale Jonas. Allerede på vej ind ad døren, spotter han hvor det trykker. Han er lyttende, og god til at finde stedet der trænger til behandling og ikke kun der hvor det umiddelbart gør ondt. Har døjet med ondt øverst i skulder og den ene balde, men med god vejledning og behandling, mærker jeg ikke mere til det. Han er virkelig god til at gå i dybden med massage og man er flyvende bagefter.

Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais