Banner for MaxGaming.se

MaxGaming.se Opiniões 1354

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag gillar maxgaming i och med det breda utbudet. Det är ett kolossalt plus. Det jag inte gillar är supporten som känns som man skriver men en j*vla a.i (har fått ett mänskligt bemötande en gång) o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde en vara som jag hade missat inte fanns i lager och efter lite mer än en månad och de fortfarande inte hade fått hem den och jag inte längre var i behöv av just den saken, så testade jag o s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sätter högt betyg pga snabb frakt, bra priser och tillgänglig och hjälpsam kundsupport. Det som kan utvecklas är tydligheten avseende varorna i butiken. De säljer t.ex. demoexemplar som de inte har. T... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Var på jakt efter ett tangentbord. Urvalet var stort och jag hittade efter kort sökande via filtret ett tangentbord i min smak. Och trevligt nog så var den på kampanj också. Beställde på sena eft... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de computadores e acessórios
  2. Loja de Informática
  3. Loja de jogos

Vi är specialister på gaming och esport, med över 20 års erfarenhet inom branschen. Hos MaxGaming hittar du inte bara coola gamingprodukter av högsta kvalité, utan också ett sortiment som är noga utvalt och ständigt uppdateras för att ge dig som gamer allt du behöver. Oavsett om du är en casual spelare eller en professionell esportare, har vi något som passar dina behov. Utforska vår breda kollektion av gamingtillbehör, allt från musmattor och tangentbord till hörlurar och specialbyggda datorer, och ta ditt spelande till nästa nivå. Vi tror på att erbjuda det bästa för att förbättra din spelupplevelse.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

1 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 90% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

AVOID THIS WEBSITE AT ALL COSTS!

AVOID THIS WEBSITE AT ALL COSTS!
I got scammed of 110€!
I strictly wrote to my checkout that I want it delivered to a SERVICE POINT, instead it got delivered to a household that wasn't even mine! They said DHL delivered successfully to the right address, that is a blatant lie! They delivered to the wrong address and someone claimed my package!
DHL knows it was supposed to be delivered to a service point! They have service points registered, there is no way they didn't have the right address.
And before Maxgaming tries to defend themselves, WRITING THAT YOU CAN DELIVER TO A SERVICE POINT AND THEN SWITCH TO HOUSEHOLD, NOT ONLY IT IS MISLEADING, BUT ILLEGAL!
They refused to give me information about my package, and they refused to give me a refund or to resend a new package. They ghosted me for three days, I had to spam them to receive any sort of communication, even after create a claim of return.
My number order was 5099776
Not only that, I received the same day of delivery a PHISHING SMS! The SMS had the information of my package, the exact delivery time and date, and asked me a 1,50€ fee for reconfirmation of address, only to change the fee to 2800€ at confirmation of payment. YOUR TRACKING SITE IS COMPROMISED AND EVERYONE CAN STEAL INFORMATION AND SCAM YOU THROUGH THERE!
I'm so close to contact a lawyer about this whole mess.

15 de junho de 2026
Opinião espontânea

Köp av produkt.

Detta gäller köpet. Mycket snabb leverans och vara enligt beskrivning. Ok pris.

12 de junho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Härligt att höra att leveransen var snabb och att produkten motsvarade beskrivningen. Tack för att du handlade hos oss! 😊

Billigt

Billigt, snabb hantering av order.

12 de junho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Kul att höra att du är nöjd med både priserna och den snabba orderhanteringen. 😊

Headset

Lätt att hitta det man söker, bra priser och snabb leverans

9 de junho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Kul att höra att du hittade det du sökte och att både priserna och leveransen motsvarade förväntningarna. 😊

Resposta da MaxGaming.se

Stort tack för din feedback! Härligt att höra att du är nöjd med både priset och den snabba leveransen. Vi uppskattar ditt stöd och hoppas få hjälpa dig igen framöver! 😊

Leverans

Leverans, pris, beställning

3 de junho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Härligt att höra att du är nöjd med leveransen, priset och beställningsupplevelsen.

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback. Vi beklagar att leveransen inte blev som förväntat.

Enligt den information vi har tillgänglig verkar försändelsen ha hanterats korrekt från vår sida, men det ser ut som att paketet kan ha levererats till fel adress av transportören. Vi förstår att detta är frustrerande och vill gärna hjälpa till att reda ut vad som hänt.

Kontakta gärna vår kundservice och hänvisa till denna recension, så kan vi se över ärendet närmare och hjälpa dig vidare.

snabb leverans

29 de maio de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din feedback! Härligt att höra att leveransen var snabb. Vi uppskattar ditt stöd och hoppas få hjälpa dig igen snart! 😊

Mycket nöjd med MaxGaming

Mycket nöjd med MaxGaming! Snabb leverans, bra priser och stort utbud. Allt fungerade smidigt från beställning till leverans. Rekommenderas!

1 de junho de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Stort tack för din feedback! Härligt att höra att du är nöjd med både leveransen, priserna och vårt sortiment. Kul att allt fungerade smidigt från beställning till leverans. Tack för rekommendationen! 😊

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte en handkontroll av dom

Köpte en handkontroll av dom. Dom var billigast på nätet. Leveransen var väldigt snabb och jag fick mitt paket levererat efter 2 dagar. Direkt när jag öpönade paketet kände jag att handkontrollen var för liten för mina händer. Jag önskade lämna tillbaka produkten. Nu var jag tvungen att ta massa bilder på kontrollen och kontrollen jag skulle returnera. Med leverans och returavgift fick jag alltså betala 100kr.
Du tror du sparar pengar vid beställning med vid problem står du för alla fraktkostnader.
Beställ hellre från Inet så sparar du huvudvärk med detta företag.

22 de maio de 2026
Opinião espontânea

Supersnabb leverans

Jag lade en order, och orden kom redan dagen efter. Supersnabb leverans. Rekommenderas.

27 de maio de 2026

Tack för din recension! 😊
Kul att höra att leveransen gick så snabbt och smidigt – precis som det ska vara! ⚡📦

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättebra service vid reklamation!

Några tangenter blev snabbt lösa på ett tangentbord, skickade in det för reklamation och fick ett nytt inom ett par dagar utan några konstigheter!
Fantastisk service!

22 de maio de 2026

Tack för din recension! 😊

Kul att höra att reklamationen gick smidigt och att du snabbt fick ett nytt tangentbord. 💙

Vi uppskattar verkligen din feedback!

MaxGaming är Peak perfektion

MaxGaming är Peak perfektion, du får alltid vad du betalar för och är alltid första stället jag kollar på om jag söker något 10/10 och EXTREMT snabba med att skicka varorna

29 de maio de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att du upplever oss som förstahandsval och är nöjd med både kvalitet och leveranstid. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ditt stöd – det betyder mycket för oss! 💙

jättebra

jättebra! snabb leverans och bra priser

28 de maio de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både snabba leveranser och våra priser. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att du handlar hos oss igen framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Asså jag köpte x zero för min träning…

Asså jag köpte x zero för min träning och wow det går jätte snabbt för min leverans och jätte bra produkt. Älskar max gaming 🫵🫵🫵❤️❤️❤️❤️❤️

28 de maio de 2026

Resposta da MaxGaming.se

Tack för din recension! Kul att höra att du är nöjd med X Zero och att leveransen gick snabbt. Vi uppskattar verkligen din feedback och att du delar din upplevelse med oss.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.