Usel hantering efter det upptäcktes att…
Usel hantering efter det upptäcktes att min leverans stoppat upp hos speditören. "Tyvärr hann vi inte med att skicka ut din vara idag, skickar imorgon istället".
Riktigt dålig service när problem uppstod.
Jag hittade företaget utav en slump och…
Rekommenderas inte!
Jag hittade företaget utav en slump och i samband med en beställning anmälde jag mig till deras nyhetsbrev och fick en rabattkod. Dagen efter fick jag email från deras kundtjänst om att de inte tycker man ska få ta del utav rabattkoden om man avregistrerar sig från nyhetsbrevet, vilket jag tydligen hade gjort.
Medvetna har leveransvillkor på 2-4 dagar. På dag 4 med inget paket i sikte tar jag kontakt med kundsupport samt skriver upp mig på deras nyhetsbrev igen. Jag får svar från kundtjänst att paketet skickas ifrån medvetna idag pga rabattkoden som hörde ihop med min anmälan till nyhetsbrevet. Jag har varit i kontakt med deras kundtjänst igen med stark kritik till varför de medvetet väljer att göra följande:
1. Valt att inte informera mig om att de ska hålla mitt paket som gisslan tills jag anmäler mig till deras nyhetsbrev igen. De har valt att skapa en försening samt valt att inte informera mig om detta.
2. Medvetet valt att inte hållit sina leveranstider för "regler" som dessutom INTE finns med på deras köpevillkor.
3. Företaget kunde ha tagit bort rabattkoden från min beställning och skickat iväg paketet. Antagligen vet de om att de inte kan göra detta då det inte står någon som helst info om detta i deras köpevillkor
Jag förmodar att avsikten med rabattkoden är försöka locka till sig nya återkommande kunder, men tack vare deras process samt kundhantering är konsekvenserna att de fått ett resultat motsatt till vad de jag förmodar att de strävar efter. De har förlorat en kund som även avregistrerar sig från deras nyhetsbrev.
Jätte nöjd
Jätte nöjd! Leverans otroligt snabbt paketet fanns att hämta dagen efter 👍🏻
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.