Met deze review blijf ik vasthouden aan mijn vorige reviews, M&B is en blijft voor mij de nummer 1 modelbouwwebshop. Afgelopen week ook weer het nodige spul besteld, waaronder ook dure apparatuur. En... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Klantgericht en deskundig personeel. Breed en diep produktaanbod. Winkel en webshop lopen gelijk. Unieke winkelervaring. Dudok aan de overkant. Kom bij voorkeur per fiets of lopend naar de Wes... Ver mais
Na lang zoeken 2 hele mooie en betaalbare BEMO-wagons van de Brünigbahn bij hun op de kop getikt. Gewoon de winkelprijs en geen woekerprijzen voor gebruikt materiaal zoals je wel eens aantreft op in... Ver mais
Informações sobre a empresa
De leukste modelbouw en treinenwinkel van Nederland! Alle grote merken zoals Marklin, Roco, Tamiya, Revell en Bandai op voorraad op de webshop én in onze winkel in Rotterdam. Ook voor hobbyverf en gereedschap kan je bij ons terecht.
Informações de contacto
Westewagenstraat 27, 3011 AR, Rotterdam, Holanda
- 0104145591
- info@meijerenblessing.nl
- www.meijerenblessing.nl
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
M&B, mijn nr.1
Afgelopen week ook weer het nodige spul besteld, waaronder ook dure apparatuur. En wederom perfect verpakt en snel verzonden. M&B doet het gewoon geweldig. Ze zijn (nog lang) niet van me af!
Goede snelle levering van de producten.
Goede snelle levering van de producten.
Zeer te reden.
Snelle levering en goede service
Prima Winkel
Ze hebben goeie prijzen en verzenden erg snel. Niet veel meer op te merken.
Goed advies en snelle levering
Artikelen zijn zoals verwacht 👌goed…
Artikelen zijn zoals verwacht 👌goed verpakt en snel geleverd bedankt!
Kleine bestelling gedaan
Kleine bestelling gedaan, prima geleverd, echter 1 verkeerde kleur. Na een mailtje gelijk bericht dat het juiste potje wordt toegestuurd met de post en ik de foute levering mag houden. Top service, snel en accuraat. Fouten maken mag altijd het gaat erom hoe je ze oplost.
Stoommachine 59artikelen snel en vakkundig geleverd.
Artikelen snel en vakkundig geleverd.
Top!!!
Vlotte afhandeling
Site overzichtelijk keurig op de hoogte gehouden van de bestelling netjes afgeleverd.
Een winkel met groot assortiment en een…
Een winkel met groot assortiment en een goede service
Snel geleverd en goed verpakt
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering, goed verpakt (want het pakket was bij de post ruw open gemaakt, maar de binnendoos was beschermend), en precies wat ik zocht
👍👌🙏 snelle levering en prima verpakt!
Modelkit paradise
Klantgericht en deskundig personeel.
Breed en diep produktaanbod.
Winkel en webshop lopen gelijk.
Unieke winkelervaring.
Dudok aan de overkant.
Kom bij voorkeur per fiets of lopend naar de Westewagenstraat.
Parkeergarages in de buurt.
In de luwte van de Meent en de koopgoot.
Rotterdam op zijn best.
Topkwaliteit.
Gewoon, eigenlijk zoals het hoort: snelle service met bestelling, snelle levering, topkwaliteit. Was overigens liever naar de winkel gekomen, maar dat lukte even niet. Tja the times have changed. Mijn moeder was Rotterdamse en ik kwam als kind al vaker in de winkel, toen die nog op de Lijnbaan zat.
Beste modelbouw winkel van NL
Mooie webshop waar je makkelijk een bestelling kan laten klaar zetten. Winkel is altijd netjes en vriendelijk personeel.
Goed verpakt en snel geleverd.
Eerste keer besteld hier
Eerste keer besteld hier, snelle levering en dat voor een nette prijs
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.