Memidis Opiniões 7

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

7 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima bedrijf, dik tevreden

Na een paar slechte recensies te hebben gelezen, was ik sceptisch, maar aangezien het product wat ik nodig had nergens anders te verkrijgen was toch besteld. Kreeg direct na de bestelling een bevestigingsmail. 1 dag later een officiële factuur in de mail. Dag 3 een verzendingbevestiging en op dag 4, werd de complete bestelling netjes afgeleverd. Dus 5 sterren

27 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service

Producten werden netjes op tijd geleverd. Vragen werden door de service afdeling heel prettig beantwoord er werd echt de tijd genomen.

21 de julho de 2025

Geldklopperij en geen service

Test besteld bij memidis. Werd al een dag later verstuurd dan wordt geadverteerd. Bij gebruik blijkt de test ongeldige uitkomst te geven ondanks precies uitgevoerd volgens handleiding.
In handeling staat dat contact opgenomen moet worden met de fabrikant. hier word pas 2dagen laten op gereageerd en blijk je een foto binnen 5min na afname te moeten sturen. Onmogelijk aangezien ze zo lang op zich laten wachten.
Klacht gemeld bij Memidis maar die reageren gewoon helemaal niet. Geldklopperij en geen service. Waardeloos!

4 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Klant 70027743 order MS22821Zijn…

Klant 70027743 order MS22821Zijn uitermate ontstemd over onze eerste bestelling. bij uw forma. Wij bestellen drie Basilac Femina á 60 stuks, betalen daarvoor in goed vertrouwn vooraf , maar ontvangen slechts 1 verpakking. Nergens op de faktuur of bevestiging staat uw tel. nummer vermeld. Daarvoor moet eerst de website geraadpleegd worden. Eenmaal gevonden wordt niet opgenomen. !
Verzoeke omgaand toezending van de ontbrekende 2 verpakkingen en uitleg inzake uw niet bereikbaarheid.

23 de maio de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

product niet geleverd, word niks mee gedaan

product besteld. ontvang een email dat het product afgeleverd is, maar ik ben thuis en heb niks gehoord. pakketbrievenbus gecheckt, camera's en er is helemaal geen bezorger geweest. 10min later telefonisch contact met iemand die ik kennelijk om 1430 wakker heb gebeld of zo stoned als een kanarie was. hij ging er direct achteraan. dat mag ook wel gezien de gevoeligheid van het product. ik stuur nog een email ter bevestiging en doe daar de camera beelden bij. mail van de directeur. mijn verzoek om voor het einde van de dag feedback te krijgen werd als dwingend en dreigend gezien. nu een week later en nog steeds is er nul info uit deze ballentent gekomen en heeft er niemand mij het idee gegeven dat ze nu serieus moeite aan het doen zijn. Onder tussen een Sperma test bij de concurrent besteld en een dag later ontvangen en goed nieuws. Hun medewerker is de enige die traag is en van onvoldoende inhoud, want hier bleek alles okay, maar de afhandeling van dit verhaal door Memidis.... Treurig en ontoereikend. niks kopen, geven niks om hun klanten.

30 de junho de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.