Mertz Design Opiniões 12

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig Garanti og meget begrænset mulighed reklamation selv efter kort brug.

Hej
reklameret vedr revner i læder. vi har haft det på syver stol i mindre 60 dage. Revne opstår på stol kant hvor læder har mest træk på. Metz skriver følgende.

"Tak for din tålmodighed og beklager det sene svar, som skyldes sygdom.

Først og fremmest henviser jeg til vores handelsbetingelser og bekræfter din anmeldelse om reklamation. Vi har gennemgået din reklamation samt billederne af betrækket nøje. Flækker i læder har som regel en ujævn og irregulær form, ofte med spidser eller forgreninger. De billeder, du har sendt, viser derimod to meget rene snit/ridser i læderet, hvilket indikerer en påvirkning fra en udefrakommende genstand eller lign.

Vi vil gerne understrege, at den lædertype, som betrækket er fremstillet af, ikke flækker uden videre – særligt ikke efter så kort tids brug. Læder er et naturligt og blødt materiale, der desværre er sårbart over for skarpe eller spidse genstande. Det gælder alle lædertyper.

På baggrund af vores vurdering, er der derfor ikke tale om en produktfejl."

Jeg vil tænke mig rigtig meget om før jeg køber. Du har meget dårlig mulighed for reklamation selv efter få uger !!!

17 de dezembro de 2024

Amatør virksomhed

Amatør virksomhed… Jeg bestilte to dækdåser til 7’er stole. Jeg modtager så en korrekt dækdåse og en kun med tre huller til myren. Jeg kontakter virksomheden og gør dem opmærksomme på dette, hvor de første omgang virker forstående og løsningsorienteret. Det ændre sig så, til at blive bøvlet og langhåret for mig som kunde… Hvis i ønsker og spilde jeres tid og få forkerte ordre, så skal i helt klart bestille herfra…

25 de julho de 2024

Kan anbefales!

Vi købte premium betræk (2.0) til vores 7'er-stole, og det er super-flot arbejde! Læderet er fejlfrit, og betrækket er nemt at montere.

12 de março de 2023

God oplevelse...

Vi kontaktede Mertz, fordi det betræk som vi ønskede os, ikke længere var at finde på deres hjemmeside. Inden for kort tid fik vi svar, at man rent faktisk havde det nævnte betræk, og det blev hurtigt gjort tilgængeligt på hjemmesiden. Super service, flot vare og hurtig levering.

11 de março de 2021

Særdeles anbefalelses værdigt

Der er sjældent at forventningerne bliver overgået i den størrelse som hos Mertz Design. Købte 7 læderbetræk til 7een. Super service og rådgivning og fremsendelse til tiden. Kan varmt anbefale det firma

1 de maio de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt fra dette firma

Hold jer langt fra dette firma.
Ved køb og levering er der ingen problemer. MEN ved reklamation fralægger de sig ethvert ansvar og yderligere beskylder de mig for at have behandlet deres produkt forkert.
Har købt 4 koskind til 7'er stole. Her knap 2 års efter er der store bare pletter uden hår på skindene. De beskylder mig for at have brugt kemikalier på skindene, jeg har dog kun brugt varmt vand. Så de fralægger sig ethvert ansvar. Det er godt nok nemt for dem. Så hold jer langt væk fra dette firma. Føj Føj Føj til Mertz Design

25 de outubro de 2018

Firmaet er ikke e-godkendt

Firmaet er ikke e-godkendt, så vi lidt nervøse, da vi bestilte puderne. Men der var ingen problemer, puderne kom i løbet af 3-4 dage . Desværre passede de ikke, så vi sendte dem retur og fik prompte pengene tilbage 😀

24 de junho de 2017

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais