Jeg har da flere gange når jeg skal forsøge mig med nyt elektronisk isenkram, haft lidt begynder problemer, men dette Vildt Kamera fra Millarco kunne jeg ikke knække "koden" til, så jeg har gennem... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Køber boxer tastatur til garageportåbner i silvan. Går ret hurtigt i stykker og silvan ombytter. Kort tid efter har jeg samme problem med det nye tastatur og tager derfor fat i Millarco. Indsender... Ver mais
Uovertruffen service. Jeg henvendte mig til Millarco, da jeg havde fået en ridse i mit nye Cozze skabsmodul. Henrik Hansen bad prompte om model, min adresse og telefonnummer - hvorefter jeg modtog... Ver mais
Good support - need some spare parts. Fast communications and sending the missing parts. Fine
Informações sobre a empresa
Sobre Millarco International A/S
Escrito pela empresa
Informações de contacto
Rokhøj 26 , 8520, Lystrup, Dinamarca
- millarco@millarco.com
- www.millarco.dk
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Good support
Fine
Deres boxer garage åbner er godt nok…
Deres boxer garage åbner er godt nok noget skrammel at samle. Dårlig samle vejledning. Billeder og produkt er ikke det samme. Der står alt monterings dele er med. ved sku hvordan jeg skal sætter en bolt fast i træ og den så bliver siddende
I recently bought the Bounce Ball game…
I recently bought the Bounce Ball game as a gift for my nephews (who live abroad). With the first game, the pins broke. Such disappointment. I contacted the service asking to talk to the store I bought it from (as if I would bring a faulty game back to Denmark to receive the compensation). Ensure you offer better guarantees, or do not state this in your products!
Service!? 0
Nei Takk!
Hold deg unna!
Verdens dårligste og treigeste service!
Svarer ikke på mail el. telefon,
Gjennom dårlig fra Danmark gjennom Tyskland, hold deg langt unna!
Havde en god snak med Henrik hos Cozze…
Havde en god snak med Henrik hos Cozze omkring batterikassen til Cozze 800 Combo grill og han løste problemet med det samme. Super service. Tak
En service udover det sædvanlige.
En service udover det sædvanlige.
Tænderen på min pizzaovn var defekt, så jeg kontaktede jer og fik fat på Henrik. Han var ikke bare hjælpsom, han var imødekommende, professionel og virkelig engageret i at finde en løsning. Hans vejledning var klar og effektiv, og allerede dagen efter blev der sendt en ny reservedel.
Nu virker ovnen igen, og jeg slipper for en sur kone.
Tak til Henrik for en kundeservice i topklasse!
De bedste hilsner,
Robert
pizza sten
skrev mail den ene dag, fik svar den næste og wupti på 4 dag så var der pizzasten , yderst hurtig og meget dejlig service
Großartiger Service
Sehr freundlicher Service, schnelle und unkomplizierte Hilfe. Perfekt
Ringe service.
NEJ TAK!
Vi brugte en hel dag på at finde en passende gave til et kommende bryllup. Vi fandt endeligt gaven hos ELGIGANTEN - og selvom vi stod i butikken, var varen var kun tilgængelig hos ELGIGANTENS webshop, da den skal leveres af én af ELGIGANTENS mellemhandlere, nemlig Millarco International A/S.
Vi gennemførte bestillingen på ELGIGANTENS hjemmeside imens vi stod i butikken, og fik en kvittering for at varen var bestilt og på vej.
Først flere dage senere modtog vi en mail om at ordren var annulleret, da produktet ikke længere var tilgængeligt.
Både ELGIGANTEN og Millarco International A/S sendte en auto-genereret mail fra en "no reply" afsenderadresse, hvor de naturligvis beklagede den annullerede ordre.
Hele købsoplevelsen var svært utilfredsstillende og
annulleringen betyder, at vi, på ny, skal lede efter en gave igen, og ligeledes atter koordinere med gavekoordinatoren for brylluppet.
Ligeledes undres jeg over, at jeg kan få lov til at gennemføre bestillingen af varen, afgive alle mine personlige oplysninger, samt kreditkortoplysninger, når varen alligevel ikke er tilgængelig.
Dette giver mig et meget negativt billede af både ELGIGANTEN og Millarco International A/S som organisation, og ødelægger min tillid til begge brands.
Jeg vil hermed ikke handle hos hverken ELGIGANTEN eller Millarco International A/S i fremtiden og således spare mig selv for yderligere mails fra "no reply" adresser som beklager at varen ikke findes.
Jeg tror ikke der findes et mærke der…
Jeg tror ikke der findes et mærke der er mere skod end Millarco.
Det er virkelig definitionen på Kina bras. Hvordan kan en bælte hul maskine gå i stykker og blive bøjet ved nærmest ingenting? Absurd ringe kvalitet

Resposta da Millarco International A/S
Exceptional service provided by…
Exceptional service provided by Flemming Rene Kruse. Thank you again.
Jag fick väldigt bra hjälp
Jag fick väldigt bra hjälp. Ni svarade snabbt på allt jag frågade, och skickade ett nytt kort som ett garantiärende. Stort tack!
Thank you Flemming
Thank you Flemming!
Outstanding customer service, We lost the button to our pizza oven. And within a week we received a replacement, free of charge.
This is customer service that makes a customer a promoter for cozze pizza ovens.
I will organize a pizza cooking event in our company soon and you can be sure there is one oven I will recommend to everyone (with that story of a lost button)
Please don't ask how we lost the button, no one knows :)
Un servicio genial
Un servicio genial! El horno se averió y me mandaron el repuesto dos veces. Ya que la empresa de reparto perdió el primer envío. La comunicación también fue excelente.
Tak Henrik
Tak Henrik, for din flotte service og vejledning.
Jeg giver 5 stjerner, da jeg manglede en del til mit køb og servicen hos jer har været mere end flot. Jeg vil glæde mig til at skære pizzastykker med jeres pizzakniv!
Jeg køber trygt jeres produkter igen.
Udendørs ord af mrk. Cozze
Jeg havde købt et udendørsbord fra cozze i sommeren 22. Desværre så var hjulene blevet skæve og udtræksbordet i træ krævede vedligeholdt flere gange om året. Jeg skrev til kundeservice, som bad om en købskvittering, hvorefter de sendte både 4 nye hjul og udtræksbordet i plastik uden beregning. Det er supergod kundeservice.
Tak for det.
Fantastisk god service!
Kontakter Millarco da jeg mangler nogle dele til en reol jeg har købt flere måneder for inden. Jeg har hverken ordre nr. eller kvittering. På trods af dette hjælper Millarco alligevel og sender de manglende dele, ikke bare et sæt men 2 sæt, da der findes 2 størrelser.
Det er god service.
Fantastisk kundeservice
Manglede nogle skruer til et dørhåndtag købt i jemogfix. Fik kontaktoplysninger til millarco og de sendte skruerne jeg manglede plus lidt ekstra.
Fantastisk og nemt!
Købte en Boxer 2000 port åbner i Jem &…
Købte en Boxer 2000 port åbner i Jem & Fix
Der var så desværre sket en produktionsfejl på indpakningen, hvor der var afbilledet en trådløs fjernbetjening til montering i garagen( Den er kun med i 3000 modellen). Jem og Fix har så ikke efter aftale med Millarco påklistret mærker over fjernbetjeningen.
Vi løser problemet med en "almindelig" fjernbetjening og alt er i skønneste orden.
PS: Port åbneren er fantastisk brugervenlig og nem at indstille.
Super god service fra Millarco :-)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.