3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

20 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 5 em 5 estrelas

En bra sida med mycket att välja på

En bra sida med mycket att välja på. Rekommenderar den.

9 de abril de 2026

Resposta da Min Gosedjur

Tack så mycket för ditt fina omdöme 😊

Vi är glada att du uppskattar vårt utbud och att du rekommenderar oss. Tack för ditt förtroende – det betyder mycket för oss!

Vi hoppas få välkomna dig igen snart.

Köp inte

Köp inte. De kan ljuga om varan och när du vill reklamera, så blir det stora problem. Fick dra in ARN för att då tillbaka mina pengar.

2 de dezembro de 2025

Hallo Anette,

Vi är verkligen ledsna att läsa om din upplevelse och beklagar de problem du har stött på.

Vi vill dock försäkra dig om att vi alltid strävar efter att vara så transparenta som möjligt gentemot våra kunder, både vad gäller våra produkter, deras ursprung och den information som anges på våra produktsidor. Vi gör vårt yttersta för att ge så tydliga och korrekta beskrivningar som möjligt.

Vi beklagar om detta inte har motsvarat dina förväntningar och den situation som uppstått. Tveka inte att kontakta oss direkt om du fortfarande har ett pågående ärende – vi finns här för att hjälpa till och hitta en lösning.

Lurendrejeri

Jag beställde från denna sidan o är inte nöjd alls.
1. Det tog evig tid för gosedjuret att komma.
2. Gosedjuret såg inte ut som på bilden
3. Jag ville skicka tillbaka varan o fick då stå för frakten o jag betalade extra för spårbar frakt. Men när fraktbolaget skulle leverera produkten så fick jag meddelande att "företaget har flyttat". Och enligt företaget så är det bara "svårt o hitta dit för fraktbolagen". Vilket inte är okej överhuvudtaget o känns väldigt lurendrejeri.
4. Sen kom produkten tillbaka till mig. Trots att det var spårbart o jag mejlat om paketet så de skulle ha möjlighet att lösa problematiken i det landet. Men nej, det löste de inte.
5. Jag mejlar o ber o få tillbaka mina pengar för jag har ju skickat produkten. Inte mitt fel att de inte löser bra skyltning till deras företag. De måste ju haft returer innan - har de aldrig lyckats ta emot varor då eller ?
Men jag får inte mina pengar tillbaka för de säger de inte har varan hos sig. 😡
6. Tillslut erbjuder de mig 75% av pengarna tillbaka eller ett presentkort hos dem. Jag vägrar handla hos dem igen. Men fick tillslut ta 75% av pengarna. Hela detta köpet gick jag back på då frakten va dyr o sen får jag inte ens pengarna tillbaka för varan.

Tur jag kunde sälja gosedjuret privat iaf.
Men nej jag kommer aldrig någonsin handla från detta företag igen. Känns som lurendrejeri företag

30 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

BLUFF företag som tar betalt men…

BLUFF företag som tar betalt men inga grejer kommer och ingen som svarar på mejlen. Så dom pengarna lär jag aldrig se mer

17 de dezembro de 2025

Hej Louise,

Vi är verkligen ledsna över de problem du har upplevt med din beställning och för det besvär detta har orsakat.

Vi kan bekräfta att din beställning har blivit återbetald enligt vår policy.

Vi hoppas att vi, trots detta, får möjlighet att återvinna ditt förtroende i framtiden och visa att vi vill ge våra kunder en pålitlig och korrekt service.

Tack för din förståelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har försökt ångra min beställning

Jag har lagt en beställning och dum som jag var så gick inte inte in på Trustpilot först o kollade upp företaget. Har försökt att kontakta dem för att avbryta min beställning men det går inte att komma i kontakt med dem, får bara ett felmeddelande när man försöker skicka meddelande via deras hemsida. Jag skulle absolut avråda alla från att handla via deras hemsida!

18 de agosto de 2025

Hej Linda,

Vi är mycket ledsna över att höra att din första upplevelse inte levde upp till dina förväntningar.
Vi svarar på alla våra e-postmeddelanden inom 24 timmar, men vi har upplevt några exceptionella ökningar av förfrågningar och vi ber om ursäkt för förseningen i behandlingen av dem.

Vi har dock en återbetalningspolicy, som du kan läsa på vår webbplats, om beställningen inte kunde annulleras i tid.

Kundnöjdhet är vår prioritet.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har nu väntat 3 veckor på leverans som…

Har nu väntat 3 veckor på leverans som har fastnat någonstans. Leveransen går inte ens att spåra. BESTÄLL INTE!

13 de agosto de 2025

Resposta da Min Gosedjur

Vi är mycket ledsna för förseningen i leveransen av din beställning. Våra vanliga leveranstider är 8-15 dagar, men det verkar som att något utanför vår kontroll har försenat din leverans.

Din tillfredsställelse förblir vår prioritet, och vi skulle vara glada att visa dig att denna erfarenhet inte återspeglar den vanliga kvaliteten på vår service.

Vi hoppas verkligen att vi får möjlighet att träffa dig igen för en framtida beställning - vi kommer att göra vårt yttersta för att se till att din beställning levereras i tid. göra allt som står i vår makt för att respektera tidsfrister meddelade på vår webbplats.

Med vänlig hälsning

Luras

Luras! Oseriöst företag som ej skickar efter du har betalat. Svarar ej då man försöker nå dom! Köp inget från dom!

1 de agosto de 2025

Kära kund,

Vi är mycket ledsna över att höra om din upplevelse och förstår fullt ut ditt missnöje. Det du beskriver stämmer inte överens med den servicenivå som vi vill erbjuda våra kunder.

Om situationen ännu inte har lösts ber vi dig att skicka oss dina orderuppgifter så att vi snabbt kan hitta en lösning. Vår kundtjänst kommer att besvara alla klagomål inom 24 timmar på följande adress: kontakta@min-gosedjur.se

Vi ber än en gång om ursäkt för eventuella besvär och ser fram emot att förbättra din upplevelse av vår butik.

Bluff

Bluff. Jag beställde två Frozen dockor, fick en. Så dålig kvalite. Att man kan producera så fulla dockor. Betalade 450 kr - dockan jag fick skulle jag inte lägga 1 kr på. Fick tvista med dem gm Paypal. Returfrakten gick på över 200 kr.

21 de junho de 2025

Hej Anna,

Vi är mycket ledsna över att höra om din upplevelse och förstår din besvikelse. Det verkar som om informationen på vår webbplats inte var tillräckligt tydlig vid tidpunkten för din beställning, och vi beklagar detta djupt.

Vi är fast beslutna att kontinuerligt förbättra oss för att undvika denna typ av missförstånd i framtiden och hoppas kunna kompensera för eventuella olägenheter som orsakats. Även om din beställning är gammal uppmanar vi dig att kontakta oss direkt så att vi kan undersöka ditt fall och se vilken lösning vi kan erbjuda dig.

Du kan skriva till oss på kontakta@min-gosedjur.se
- vårt team kommer att ta ditt meddelande i noggrant övervägande.

Riktigt kasst företag

Riktigt kasst företag. Dropshipping. Mycket svårt att returnera en vara. Rekommenderar ingen att handla här.

10 de fevereiro de 2025

Hej Jesper,

Vi beklagar att du är missnöjd med våra returprocedurer.

Vi arbetar dock för att förenkla våra returprocedurer så att byten och återbetalningar blir enklare och snabbare. Därför erbjuder vi alltid våra kunder alternativa lösningar för att undvika besvärliga returer.

Vi lyssnar på våra kunder och strävar varje dag efter att förbättra deras köpupplevelse. Din återkoppling hjälper oss att fortsätta i denna riktning.

Skam!

Skam! Tar emot pengar, skickar ingenting, svarar inte.

11 de fevereiro de 2025

Resposta da Min Gosedjur

Vi beklagar att du är missnöjd. För att bättre förstå situationen, kan du vänligen ge oss information om din beställning?

👉 Om du ännu inte har fått din produkt, ber vi dig kontakta oss direkt så att vårt team kan kontrollera leveransstatusen och snabbt hitta en lösning.
👉 Om din beställning har levererats, trots en eventuell försening, hoppas vi verkligen att den mottagna produkten ändå har uppfyllt dina förväntningar.

I alla fall står vår kundtjänst till ditt förfogande när som helst på : kontakta@min-gosedjur.se

Bluff företag

Bluff företag. DE annullerar min beställning pga att de satt fel pris på varan. När jag ber om pengar tillbaks (betalade dumt nog med kreditkort) gör de sig onåbara. Har meilat dem FEM gånger om pengar tillbaks-inget svar. Deras telefon nummer går till Frankrike-inget svar! KÖP INTE AV DEM

16 de dezembro de 2024

scam

Utlovade 3 dagar leveranstid men det tog 3 veckor för paketet att komma fram. Gosedjuret ser inte heller riktigt ut som på bilden på hemsidan och måttet i beskrivningen stämmer inte. Supporten svarar ej så det kommer troligtvis inte gå att returnera heller. Fick ingen retursedel med paketet.

9 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.