Min20 Opiniões 22

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Afhandeling is prima, kwaliteit laat te wensen over, evenals de smaak. Maar daarom is het natuurlijk ook goedkoop.

Classificada 2 em 5 estrelas

Cevapcici niet lekker. Vreemd gekruid. Geprobeerd in de oven, pan en gril. Eigenaardige heftig gekruide smaak. 4.8 kilo weg gedaan omdat het simpel weg niet lekker is. Jammer. Kortom niet eetbaar.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben hier besteld door een advertentie op Instagram. We hebben meerdere dingen besteld, maar het was echt goed en voor herhaling vatbaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

I ordered 10kg of chicken breast. it arrived within 2 days and completely frozen. so good shipping. the chicken tastes good when cooked.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

22 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima vlees voor een scherpe prijs.

Prima vlees voor een scherpe prijs.
Ook nog snel geleverd, top.

Resposta da Min20

Dank u wel voor uw review! We zijn heel blij dat u tevreden was met uw bestelling.

Afhandeling is prima

Resposta da Min20

Het spijt ons te horen dat de smaak en kwaliteit niet aan uw verwachtingen voldeden, al zijn we blij dat de afhandeling goed is verlopen.

We nemen dit soort feedback serieus en willen graag nagaan wat er mogelijk is misgegaan. Kunt u ons een e-mail sturen op info@min20.nl
met wat meer details over uw bestelling?

Echt top

Echt top! Alles goed verpakt en afgeleverd! Vlees is super lekker en geweldige prijzen! Ik ben een fan van!

Resposta da Min20

Dank u wel voor uw geweldige review! We zijn heel blij om te horen dat alles goed verpakt was en netjes is afgeleverd.

Fijn om te weten dat het vlees goed in de smaak valt en dat u tevreden bent over onze prijzen. We waarderen uw steun enorm en vinden het geweldig om u als fan te hebben!

Good experience and quality

17 de abril de 2026

Resposta da Min20

Thank you for your review! We’re glad to hear your order arrived quickly and fully frozen.

It’s great to know the shipping went well and that you enjoyed the chicken once cooked. We really appreciate your feedback.

Spareribs goed gekruid

Spareribs goed gekruid, prima verpakt.

Resposta da Min20

Dank u wel voor uw review! We zijn blij om te horen dat de spareribs goed gekruid waren en netjes verpakt. We waarderen uw feedback enorm!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben hier besteld door een advertentie van Instagram

25 de março de 2026

Resposta da Min20

Dank u wel voor uw review! We zijn blij dat u ons via Instagram heeft gevonden en dat uw bestelling aan uw verwachtingen voldeed.

Fijn om te horen dat de producten goed bevielen en voor herhaling vatbaar zijn. We waarderen uw steun!

Top!

Top! Snelle service

31 de março de 2026

Resposta da Min20

Dank u wel voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden was met de snelle service. We waarderen uw feedback enorm!

Classificada 1 em 5 estrelas

Gehakt is bruin, en verzonden zonder icepacks

Gehakt is bruin, ruikt nog goed. Maar is dus niet goed verpakt. Ook geen icepacks in de verzending voor €14.99. bestelde voorheen altijd bij Rund&kip, maar omdat deze duurder is dan min20 gaf ik het een kans. Niet voor herhaling vatbaar.

4 de março de 2026

Resposta da Min20

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met het product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Bij dit product vermelden wij op de website dat kleurverschillen in het rundergehakt kunnen voorkomen, terwijl de kwaliteit en veiligheid van het product hetzelfde blijven.

Wat betreft de levering: onze producten worden volledig diepgevroren vervoerd in een diepvrieswagen en altijd rechtstreeks aan de klant overhandigd, waardoor de producten tijdens het transport op de juiste temperatuur blijven. Daarom gebruiken wij geen icepacks, wat ook helpt om onnodig verpakkingsafval te verminderen.

We waarderen het dat u Min20 een kans heeft gegeven en vinden het jammer dat dit product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op via info@min20.nl dan helpen wij u graag verder.

Classificada 2 em 5 estrelas

We hadden nog nooit iets via dit…

We hadden nog nooit iets via dit bedrijf gekocht. Vanwege de goede prijs 9 kilo rundergehakt aangeschaft. Bij 1 deel stond dat het verkleurd maar nig helaal goed was. Daar hebben we niet zoveel van besteld... klinkt toch een beetje dubieus. Het andere deel zou helemaal goed zijn. Nou... echt niet! Deze gehakt stinkt enorm. De smaak is absoluut niet de smaak van gehakt (ik ben dol.op gehakt).het lijkt qua structuur nog het meest op de hamburgers van mc donalds maar de smaak heeft ons hele gerecht verknalt (2 grote lasagnes) we hebben een kleine porties geprobeerd. We zijn niet ziek geworden maar hebben de lasagne wel weggegooid. Naast de gehakt hebben we ook ben en Jerry's ijs gekocht. Die waren niet in topconditie maar wel helemaal prima voor het geld. Vlees zou ik hier echt niet meer kopen. We hebben echt ruim 100 euro weggegooid. (De voedselbank wil dit ook echt niet)

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Min20

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat het rundergehakt niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Bedankt ook voor het sturen van de foto. Ik heb op uw bericht gereageerd met een vraag om wat meer duidelijkheid over het product dat u heeft ontvangen, zodat ik u beter kan helpen en dit goed kan onderzoeken.

We zijn blij om te horen dat de Ben & Jerry’s producten wel naar tevredenheid waren. Feedback zoals die van u is voor ons erg belangrijk en helpt ons om zowel onze producten als onze klantervaring te verbeteren.

Ik kijk uit naar uw reactie zodat ik u verder kan helpen.

Cevapcici niet lekker

Jammer. Kortom niet eetbaar.
De kipfilet 10 kg is overigens wel goed en lekker.

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Min20

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat de cevapcici niet naar uw smaak waren.

Dit product wordt bereid met een traditionele kruidenmix, en we begrijpen dat een sterkere smaak niet bij ieders persoonlijke voorkeur past.

Fijn om te horen dat de kipfilet wel goed en lekker was. Als u in de toekomst graag aanbevelingen wilt voor andere producten die mogelijk beter bij uw smaak passen, of als u meer informatie wilt over onze gekruide producten, neem dan gerust contact met ons op via info@min20.nl we helpen u graag verder!

Goede winkel

Goede winkel. Vlees is goed gekruid. Levering komt bevroren aan. Netjes individueel vacuum verpakt. Bezorgtijd zoals afgesproken.

8 de janeiro de 2026

Kipcorns for life

Via een advertentie op Facebook voor het eerst 10 kilo kipcorns voor €70 besteld om het eens uit te proberen.
Het was iets meer dan verwacht, het past nog maar net in m’n vriezer! Topwinkel, wij zijn er erg blij mee!

16 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.