Teleurstellende ervaring
Ik had via Groupon een deep tissue + trigger point massage geboekt en zag op het internet wat goede reviews voorbij komen. Na hier geweest te zijn kon ik me niet voorstellen dat die reviews echt zijn geweest.
Een jong meisje gaf de massage, bij binnenkomst op haar telefoon en ze vergat de massage tafel klaar te maken, waar overigens allemaal vieze vlekken van in de kussens zaten. Lange nagels deden pijn in mijn rug en ze masseerde niet op de juiste plekken. Had een 45 minuten durende massage geboekt, maar ze was na 25 minuten al klaar.
Het pand is heel gehorig want je zit in een kamer van een nagelstudio. Ik hoorde dus heel luid de nagelstyliste relatie advies geven aan een andere klant.
Ook had ze op YouTube ontspannende muziek op gezocht maar de wifi was zo slecht dat het geluid steeds haperde.
De review was 1 ster geweest maar omdat het relatie advies van de nagelstyliste toch wel goed was krijgt ze er van mij een ster bij.
Ik zou hier niet boeken. Ik kwam alleen maar gespannener terug dan ik binnenkwam :(