Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har købt en vare for 10 dage siden og intet hørt andet end at post nord har modtaget en besked om at der vil komme en pakke til dem for 4 dage siden Har skrevet til firmaet men ingen respons

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg havde bedstil en Slim n Lift slanke buks, bevars den kom okay hurtigt, men produktet var slet ikke som i reklamen, og da jeg prøvede den på gik stoffet i stykker flere steder. Og jeg kunne ikke få... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Informação fornecida por diversas fontes externas

Egen webshop til din Internet butik

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Man får, hvad man betaler for......

Købte et sæt clip extensions 40 cm. Kan kun sige, at man får, hvad man betaler for.
Længere er den ikke.
Der skal klippes 8-10 cm. af. Spidserne er tynde og slidte. Metal clipsene er ALT for grove og ALT store til den lille mængde hår som sidder fast.
Jeg giver to stjerner fordi varen kom som lovet.

12 de outubro de 2022

Super tilfreds👍

Super tilfreds👍
Ville bestille en vare, men den var ikke på lager. Skrev en mail til kundeservice og fik lynhurtigt svar at de havde en vare tilbage og den ville hun personligt sørge for at den blev sendt hurtigst muligt til mig.
Kort tid efter fik jeg tilsendt et billede af den færdigpakkede pakke og dagen efter kunne jeg hente den.
Super hurtig levering 👍
Super god kundeservice 👍
Super godt produkt 👍
Er meget tilfreds og handler her helt sikkert igen 😊

22 de outubro de 2020

Har bestilt en vare for 3 dage siden

Har bestilt en vare for 3 dage siden. Ifølge den e-mail så kan man følge ens ordre og der står stadig det samme at de er i gang med at sende den. Postnord har ikke modtaget den endnu. Har prøvet og ringe til dem på det nummer de har på ders hjemmeside men den går direkte på telefon svare. Hmm for jeg overhovedet min ordre eller penge tilbage

8 de junho de 2020

Hurtig levering

Jeg var lidt skeptisk mht. at købe, da jeg så de dårlige bedømmelser på trustpilot, men valgte at give det et forsøg, da varen jeg søgte ikke kunne findes et andet sted og prisen ikke var høj.
Jeg bestilte søndag og modtog varen jeg tirsdag middag.
Her “tør” jeg godt handle igen.

24 de março de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte en del varer hos dem i søndags…

Bestilte en del varer hos dem i søndags i håb om at de ville sende dem afsted mandag, men har endnu ikke her 3 dage senere modtaget bekræftelse for min betaling eller svar på min emails til dem. Prøvede at ringe til nummeret på deres hjemmeside i dag og nummeret er ikke længere aktivt.

Redigering: Fik svar i dag og de ville sende varene med det samme - lader til jeg bare bestilte på et uheldigt tidspunkt :)

22 de janeiro de 2020
Classificada 4 em 5 estrelas

Forkert vare modtaget. OPDATERET: efterfølgende har sælger udbedret skaden!

Bestilte en tourperingssbørste og valgte en dansk netshop frem for en Kina-biks... men selvom jeg modtog pakken super hurtigt indeholdt den skål og pensler til farvning!?!?!? Altså en HELT anden vare end bestilt.
Der er desværre ingen reaktion på mine gentagne henvendelser -
OPDATERING: sælger har henvendt sig og efterfølgende sendt den korrekte vare i en fart... men jeg vil tillade mig at undre mig over at man som virksomhedsejer kan glemme at tjekke mails...

9 de janeiro de 2020

Forkert vare

Jeg bestilte hair extension og fik nogle spænder jeg ikke havde bestilt. De spænder kostede mig over 300 kr
Pakken bliver selvfølglig sendt retur, men man får åbenbart ikke det man bestiller

7 de dezembro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Sendte en uåbnet vare retur til dem og…

Sendte en uåbnet vare retur til dem og bad om at de refunderede pengene. Intet er sket selv om de har returpolitik. Har skrevet til dem flere gange - intet svar. Har prøvet at ringe - ingen ta'r telefonen. Hold jer væk fra dette firma..

31 de outubro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har aldrig oplevet dårligere…

Jeg har aldrig oplevet dårligere service, de lover at sende pakker dagen efter hvis man som jeg har bestilt sin pakke efter kl 16.00 den 08.10.19. Det er ikke tilfældet. Jeg har talt med postnord som har informeret mig om at Misslux først har været nede med min pakke den 10.10.19 på trods af jeg har sendt utallige mails og ringet på numre som virker. Jeg står og skal rejse søndag morgen og når ikke at modtage min pakke før den 13.10.19 pga. Misslux ikke har behandlet min ordre ifølge deres egen politik, som hedder dagen efter og så 1-2 dages levering. Det er simpelthen et fusker firma og jeg vil ikke anbefale nogen at handle med dem. Vi har den 11.10.19 idag og jeg har mailet, forsøgt at ringe og smse utallige gange uden svar. Simpelthen ikke iorden. 1-2 dages levering, prøv 6-7 dage 👎👎👎

11 de outubro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

De snyder bevidst og lyver på deres…

De snyder bevidst og lyver på deres hjemmeside. De tager r.... på folk. Jeg bestilte extensions og der stod 80 gr. UDEN spænder der er så 83 gram med spænder. De tager ikke telefonen . De spiller idiot på mail og siger de ikke kan finde min ordre selvom jeg kan tracke den tilbage til dem da jeg sendte hår retur. De lyver om support for ingen vil tage telefonen. Magen til fusker firma. Fy for h.....

27 de setembro de 2019

Nem hjemmeside.Hurtig levering

Nem hjemmeside.Hurtig levering. Fin indpakning. Største minus er at deres tøj, bukser/kjoler/bluser kun fås i de små størrelser og ikke i XL eller større. De har dog mave-bælter i store størrelser

28 de maio de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, og hurtig levering

Super service

Nem og overskuelig hjemmeside, gode tilbud, godt udvalg.
Bestilte en stor solpudder der desværre var gået i stykker ved ankomst, skrev til dem og fik hurtig respons og super service.
Handler her helt sikkert igen

14 de fevereiro de 2019
Classificada 2 em 5 estrelas

Få jer en ny extensions-leverandør og vind jeres kunder :)

Denne rating er kun baseret på håret.
Jeg vil ikke anbefale andre at købe clip-ins herfra. Spar pengene og køb nogle i bedre kvalitet (fx fra Rapunzel of Sweden).
For det første fælder de helt vildt. Jeg nåede knapt nok at tage dem ud af pakken, før der var hår over det hele. Der er faldet store samlede totter ud af håret, så der er ikke kun tale om enkelte hårstrå. Det er desværre et tegn på, at det ikke er produceret ordentligt, da håret ikke er syet ordentligt fast. Jeg har ikke engang haft dem i en måned, og de er allerede alt for tynde, fordi så meget hår er faldet af. Klemmerne er desuden alt for store og sidder ikke ordentligt fast i håret. Det er lidt tåbeligt at gå med extensions, hvor klemmerne kan ses. Desuden går de let i stykker. Det er virkelig ærgerligt.

Jeg synes, I bør finde jer en anden leverandør. Jeres sortiment er superfedt, så det er ærgerligt, at så populært et produkt som extensions kan få jer til at miste kunder. I har i hvert fald mistet mig.

27 de março de 2018

Virkelig virkelig dårlig service

Virkelig virkelig dårlig service. Jeg har bestilt nogle clips mandag d.19 februar, pengene blev trukket dagen efter. Leveringstiden siger 2-6 dage, og jeg har stadig ikke modtaget nogen. Jeg har skrevet en mail til virksomheden i går onsdag d.28, og har ringet utallige gange i dag torsdag d.1/3. Ingen svarer.. Gad vide om jeg får min bestilling eller penge tilbage??

1 de março de 2018

God service!!

Er fuldt ud tilfreds men den service jeg har fået!
Jeg købte ekstensions , og de er altså også bare kanon kvalitet.
Det er ikke sidste gang jeg handler der hvertfald !!

11 de janeiro de 2018
Classificada 5 em 5 estrelas

Misslux har en helt fantastisk service …

Misslux har en helt fantastisk service - jeg havde glemt at skrive hus nr på min ordre, så pakken blev sendt retur igen - Jeg ringede ind til Misslux og fandt ud af hvad der var galt, hun var så sød at sende den igen på deres regning, denne gang med mit hus nr. på.
Fantatisk oplevelse, jeg blev så glad - selvom det jo var en fejl fra min side af :-)

9 de janeiro de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais