Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super nem handel!

Bestilte forskellige småting, viskestykker, serviet holder mm. Det kom lynhurtigt og svarer godt overens med beskrivelsen af varerne...Her handler jeg igen!
Tina Sejs :o)

17 de fevereiro de 2016
Classificada 1 em 5 estrelas

Varen kom ikke som lovet

Jeg bestilte sengetøj fra Ferm Living d. 5/2-2016 og i dag d. 12/2-2016 efter mange forgæves telefonopkald til ejeren finder jeg ud af at det er i restordre. Ejeren sendte mig en mail d. 11/2-2016 om at hun ville undersøge hvorfor jeg ikke havde modtaget det, og da jeg selv vendte tilbage til hende dagen efter, var hun eftersigende ved at sende mig en mail om årsagen til den manglende levering (???) Ærgerligt at vente en uge på ingenting!

12 de fevereiro de 2016

Dårlig service!!

Jeg kan ikke anbefale dette firma, da det er for svært at komme i kontakt med ejeren. Der opstod for mange misforståelser grundet mangel på information fra ejeren af firmaet. Dog forsøgte ejeren dog at rette op på disse fejl, da hun bliver gjort bekendt med dem, men som sagt gik der en måned før jeg fik fat på ejeren.

21 de janeiro de 2016
Classificada 4 em 5 estrelas

Sød indehaver, men ikke særlig god kommunikation

Bestilte d. 12/9 tre lamper. På hjemmesiden stod der, at der ville være 1-3 dages leveringstid. Da jeg ikke hørte noget fra dem skrev jeg til dem 4 dage efter. Dagen efter får jeg besked om at de er i restordre og at de vil komme hjem i starten af oktober. Jeg siger ok og venter. D. 6/10 (igen har jeg ikke hørt noget fra dem) skriver jeg en mail og får besked om at de først er hjemme i midten af oktober. Skrev en mail både d. 23/10 og d. 26/10 uden at få svar. Den manglende kommunikation gjorde købet til en halv-træls oplevelse. Indehaveren undskyldte dog den manglende kommunikation og lange leveringstid med en gave. Jeg startede med to stjerner, men retter den nu til 4.

29 de outubro de 2015
Classificada 2 em 5 estrelas

Lang leveringstid og intet svar

Bestilte nogle varer fra hjemmesiden og bestilte dem ud på mit arbejde da jeg ville modtage dem hurtigere og slippe for at skulle på posthuset. Jeg bestilte dem søndag den 26/7 og har INTET hørt siden da. Nu går jeg snart på ferie og er så ikke på min arbejdsplads i 3 uger og skal bruge dem til en gave.
Jeg har både skrevet på deres hjemmeside og på deres facebookside. Ingen respons.

30 de julho de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte min vare i går til middag og i dag har jeg modtaget varen med GLS. Virkelig god service, at kunne levere så hurtigt, samtidig med, at der er gode udvalg og til gode priser.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.

16 de julho de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Skønt sortiment og super service

Jeg har handlet hos Mette, ModernMood igennem flere år nu og kan kun give de bedste anbefalinger med på vejen. Jeg har altid fået gode råd og god betjening med i handlen. Flere gange har jeg gerne selv ville afhente mine varer og hver eneste gang har Mette indrettet sig efter hvornår det bedst passede mig. Jeg handler der stadig og står jeg og skal bruge en bestemt vare tjekker jeg altid om den findes i ModernMood først. Jeg er vild med hendes hjemmeside og tilmelder man sig nyhedsbrevet, dumper der af og til mails ind i indbakken om skønne nyheder og rabatter. Tak for god service Mette.
Mvh Helle Bach-Hansen

27 de abril de 2015
Classificada 3 em 5 estrelas

Opdateret: Se nederst i anmeldelse. Sender ikke varen og ignorere henvendelser

Jeg bestilte en pude på Modernmood tirsdag d. 10 marts, jeg fik en ordebekræftigelse automatisk, men har ikke modtaget information om levering. Jeg kontakter Modernmood på mail den 14. marts og spørger hvornår jeg kan forvente at modtage min ordre, i dag den 19. marts har jeg ikke modtaget svar. Jeg kontakter også butikken på deres Facebookside d. 17. marts hvor jeg spørger om det samme. Heller intet svar der.
Jeg synes det er rigtig dårlig stil, at undlade at give besked hvis en vare ikke bliver sendt med det samme,fordi den ikke er på lager. Og det er helt uacceptabelt når man så henvender sig, at man bliver ignoreret.
I mine øjne er det en meget useriøs butik og jeg forstår slet ikke den måde at drive forretning på.

Jeg kan i hvert fald ikke anbefale denne webshop til nogen, der ønsker at modtage de varer man bestiller!

Gad vide om jeg nogensinde modtager den bestilte 800 kr. dyre pude. Og nååå ja, to dage efter min "køb" slår butikken en rabatkode med 20% på alt, op på deres Facebook side, så de lever jo og har åbenbart travlt med at få flere kunder i butikken, på trods af de ikke varetager de ordre de i forvejen har.

Suk...
Opdatering:
Efter min anmeldelse her modtager jeg endelig svar både på facebook og så også på sms, indehaver af modernmood påstår at have svaret på min mail, men den kan jeg ikke finde, heller ikke i spamfilter. Men jeg lader da tvivlen komme til gode. Varen var åbenbart i restordre og skulle være på lager i slutningen af denne uge. Som plaster på såret bliver der sendt en lille gave med når pakken bliver sendt, hvilket jo er rart. Men det ville være meget bedre hvis alt var i orden fra start. Jeg har ændret mine stjerner fra et stk. til tre. Jeg synes at købsoplevelsen har været noget knudret og jeg vil nok ikke handle der igen. Ærgerligt, for sortimentet er fint.

19 de março de 2015

Varerne kom aldrig :-(

Bestilte By Nord børnepuder....da der var rabat at hente. Hørte intet, hverken pr. mail eller tlf. Blev til sidst utålmodig og bestilte dem et andet sted, hvor de kom efter få dage som lovet. Efter 3 måneder fik jeg en mail, om jeg havde fået det jeg havde bestilt. NEJ, det havde jeg jo ikke. Modernmood det er en ommer. Jeg bestiller ikke noget der igen, for det kan jo ikke være meningen, at man som kunde skal bruge tid og kræfter på at følge op på en bestilling. Det må være virksomhedens ansvar at leve op til god kundeservice...hvis de ønsker at få "kunder i butikken". Anbefaler derfor ikke Modernmood til andre desværre :-(

21 de dezembro de 2014
Classificada 4 em 5 estrelas

Dårlig kommunikation og varerlevering

Det er nu tredje gang jeg handler hos butikken, og tredje gang jeg oplever en alt for lang leveringstid.
Kommunikationen fra butikken er dårlig, og de informationer man får, viser sig oftest ikke at passe. Jeg oplever, at jeg som kunde først bliver oplyst, når jeg selv retter henvendelse - rykker for en ikke leveret varer.
I denne omgang fik jeg af vide, at mine varer blev sendt i starten af sidste uge, jeg rykkede mandag, da jeg mente en uge længere leveringstid, er noget man bør oplyses om. Kort efter fik jeg til sendt tracking nummer, men i dag, over et døgn efter, er min pakke stadig ikke ankommet til fragtmanden. Jeg tænker, at pakken endnu ikke har forladt lageret, og jeg blot har fået et endnu ikke brugbart tracking nummer.
Det er egentlig ærgerligt, for butikken har potentiale til at være et rigtigt fint sted, at handle, men skal man vente 1, 2, 3 uger på sin bestilling, så holder det bare ikke...

Opdatering: Efter min anmeldelse fik jeg en skriftlig forklaring og undskyldning, samt lidt ekstra fine ting fra butikken. Det ændrer ikke min oplevelse, og det ville stadig være dejligt med hurtigere kommunikation, hvor butikken tager initiativ, frem for det er kunden, der skal tage kontakt.
Men jeg har fuld forståelse for, at der kan være tider, hvor man som butiksejer har andre ting i sit liv, der spiller ind på serviceniveauet - samt problemer med fragtfirma osv :-)

16 de dezembro de 2014

Øv:-(

Bestilte to sæt sengetøj for over en uge siden. Har problemer med bestillingen via telefon, så sender en mail til modernmood med problemet. Får det senere på aftenen til at virke på iPad og får også svar på mail dagen efter, at de kan se det er lykkedes for mig at bestille. Jeg efterspørger en ordrebekræftelse, da jeg ingen har modtaget. Dette gør jeg via mail to gange, jeg har ikke modtaget svar eller sengetøj endnu...

1 de dezembro de 2014

En dårlig oplevelse

Et yderst skuffende forløb i forbindelse med køb af to hay puder. Forventer rimelig hurtig levering, da andet ikke fremgår af hjemmesiden. Jeg skriver en mail til ejeren om at jeg gerne vil have leveret pakken i vores lokale Gls pakkeshop. En uge efter at jeg har bestilt puderne får jeg en mail om at de er forsinkede og forventes leveret i ugen efter. Jeg venter flere uger før puderne endelig dukker op. I en pakkeshop 15 km væk fra den ønskede shop. Da jeg åbner pakken er puderne ikke pakket ind som ønsket. Man får ikke svar på de mails man sender. Det er irriterende at bruge penge på dyre puder, som var til gave, når servicen er så ringe.

19 de outubro de 2014

Træls oplevelse

Kan ikke anbefale nogen at handle her. Langsom svar korrespondance og i selve kommunikationen føler man sig ikke forstået. Da jeg handlede der oplevede jeg dårlig service, da ejeren bagefter prøvede at rette op på dette ved at tilbyde gavekort ved sletning af kommentar herinde, så oplevede jeg igen langsomme svar og en masse hiven frem og tilbage. Endte med at bede om at få annuleret gavekortet, da jeg synes, at jeg må stå ved min mening, der er, at det ikke er et sted, jeg kan anbefale andre at handle.

2 de outubro de 2014
Classificada 3 em 5 estrelas

ok hurtig levering, men med unødvendige uhensigtsmæssigheder

Er overordnet set tilfreds, men har to anker:

Købte et sæt By Nord sengetøj, hvor jeg aldrig fik en ordrebekræftelse. Jeg skrev til deres kundeservice for at bede om en bekræftelse, men hørte aldrig fra dem. Dog modtog jeg dagen før levering en kvittering og en leveringsbekræftelse - men jeg gik i et par dage og vidste ikke om de reelt set havde modtaget min ordre.

Da jeg skulle vælge levering valgte jeg GLS pakkshop, men jeg fik ikke mulighed for at vælge hvilken pakkeshop. Så jeg har siddet og ventet i spænding på hvor min pakke endte henne - Det kunne have været rart at kunne vælge den nærmeste som man på andre sider har mulighed for. Nu skal jeg i stedet helt ud i den anden ende af byen for at hente min pakke.

Hvis I strammer op på de 2 ovenstående uhensigtsmæssigheder vil jeg meget gerne handle hos Jer igen - Modern Mood har trods alt et super fedt sortiment og udvalg.

23 de julho de 2014

En ven i nøden

Efter bestilling få dage før jul, får jeg snakket med ejeren Mette, som vil sørge for at bestille mit Hay-bord hurtigst muligt og sende det, så det kan nå frem den 23. Da bordet ikke kommer hjem til hende til aftalt tid, sender hun det uden beregning med Post Danmark i stedet for GLS og pakken er alligevel fremme til tiden hos mig!
Jeg køber gerne igen :-)

21 de dezembro de 2013

Super god service

Jeg bestilte noget tapet på hjemmesiden, modernmood.dk, som ikke kom pga. forsinkelse fra firmaet (ferm living)! Efter nogle emails frem og tilbage mellem modernmood.dk og mig fandt vi en rimelig løsning på problemet! Jeg har ingen betænkeligheder ved at bruge hjemmesiden igen i fremtiden og anbefaler den varmt til alle som mangler moderne interiør! ;-)

7 de julho de 2013

Sublim shopping oplevelse

Har købt flere ting hos modernmood.dk, altid hurtig levering og rigtig fin indpakning når det er til gave + personlig hilsen. Kan kun anbefale modernmood til alle som ønsker service med omtanke.

15 de janeiro de 2012
Classificada 2 em 5 estrelas

Købsoplevelse ok, fortrydelsesret en prøvelse

Jeg købte en serveringsbakke fra Modernmood, men måtte straks anvende min fortrydelsesret da modtageren fik to ens bakker i gave.

Modernmood.dk svarer på henvendelser, men er ikke specielt hurtig. Der kan godt gå flere dage og det kan være nødvendig at rykke for svar.

Det kan desværre ikke blive til mere end to stjerner:
- man kan ikke se lagerstatus - og må derfor kontakte dem, hvis leverance til et bestemt tidspunkt er ønsket
- købsoplevelsen var fin, og man kan få det pakket ind som gave
- at få penge retur var noget at en prøvelse, og pengene kom først efter at jeg rykkede efter dem, og så kun nogle af pengene (Modernmood's forsendelsomkostninger manglede). Efter at jeg ringede til Modernmood kom resten nogle dage senere. Fint nok, men det er ikke godt nok.

9 de novembro de 2011

Hurtigt og problemfrit

Jeg har købt en økologisk ammepude fra Pogga hos modernmood.dk. Puden var næsten 20% billigere end hos de nærmeste konkurrenter, og betaling/levering var effektiv - jeg havde min vare 2 dage efter jeg havde bestilt den.

27 de janeiro de 2011
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais