Modified Solutions Opiniões 30

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Yderst skarpe udviklere! Jeg kan varmt anbefale at tage fat i Modified-teamet, hvis du skal bruge hjælp til udvikling af SAAS-systemer, krævende back-end udvikling eller app-udvikling.

Informações sobre a empresa

1. Website Designer
  2. Agência de consultoria de negócios e TI
  3. Fornecedor CRM
  4. SEO
  5. Empresa de software

Informação fornecida por diversas fontes externas

Professionel programmør, systemadministrator - lige det jeres firma har brug for. Vi kan programmere i mange forskellige sprog, så om det er PHP, MySQL databaser, M databaser, ren HTML, ASP, Java, Javascript (herunder JQuery), Perl / CGI eller noget andet - har vi kendskab til at håndtere opgaven fuldt ud. Vi har erfaring med flere forskellige variationer af Linux - tilbage fra cirka 1996-1997. For tiden arbejder vi dog mest under Debian, Fedora og FreeBSD.

Informações de contacto

Classificada 4 em 5 estrelas

Yderst skarpe udviklere

19 de agosto de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi skulle have en app godkendt hos Facebook

Vi skulle have en app godkendt hos Facebook. Vi havde selv forsøgt flere gange - men blev ved med at blive afvist af FB.

Så kontaktede vi Modified Solution og fik fat i en dygtig udvikler. Han omskrev vores beskrivelse af hvad vores app gør - så alle kunne være med. Det var så naturligvis ikke helt nok - men efter upload af video og et par ændringer i beskrivelsen endte vi med at få vores app godkendt. Så tak til MS.

19 de junho de 2019

5 gyldne og højglanspolerede stjerner

5 gyldne og højglanspolerede stjerner. Hele forløbet fra kravspecifikation til færdigt resultat har været fremragende - intet mindre. I vores lille seniorfællesskab er der ovenud tilfredshed med hjemmesidens brugervenlighed og funktionalitet. Som webmaster har jeg mødt en høj grad af proffesionalisme og udstrakt imødekommenhed. Jeg anbefaler med glæde virksomheden og ser frem til et fortsat givende og frugtbart samarbejde.

11 de setembro de 2018

Giver med glæde 5 stjerne herfra

Giver med glæde 5 stjerne herfra.

Samarbejdet mellem Modified og DIGURA har været en sand fornøjelse, hvor kvalitet og serviceniveau har gået hånd i hånd. Vi har fået det der blev lovet og inden for rette tid.

Stor fornøjelse.

11 de setembro de 2018

Hurtige og kompetente

Modified Solution har løst mine udviklingsopgaver hurtigt og kompetent, og via en rigtig god dialogproces. Fokus har været på at give mig det bedst mulige resultat, og troværdigheden og transparensen mht. brugte timer har været i højsædet. Jeg kan klart anbefale Modified Solution.

9 de julho de 2018

Kunne man give 10 stjerner fik de det

Kunne man give 10 stjerner fik de det, bookede dem til en enkelt opgave, som de klarede ud over alt forventning! Har haft samarbejde med flere efterhånden og har ikke oplevet nogle så dygtige og kompetente!!! Regningen kom først flere uger efter arbejdet var færdigt, hvor man er vant til at skulle betale lang tid før opgaven påbegyndes. Det var egentlig meningen de kun skulle bruges til denne ene opgave, men jeg bliver helt sikkert en fast kunde fremover!

20 de junho de 2018

5 store stjerner

Vores samarbejde fungerer upåklageligt og modified leverer kvalitet og det de lover. Vi kan varmt anbefale modified til dine programmerings opgaver! 5 store stjerner herfra.

Dbh

Martin og Casper
Stiftere af bestaamatematik.dk

30 de novembro de 2017

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Har prøvet Avecdo produktet og er ved at tænke det ind i flere sites. Thumbs up herfra for ægte værdiskabelse ude ved virksomhederne.

27 de junho de 2017

Nem dialog

Jeg havde brug for en ekspert til min hjemmeside, der kunne inspirere i et nemt sprog og lave min hjemmeside indenfor en fornuftig tidshorisont og det behov fik jeg til fulde opfyldt hos Modified Solutions til en fornuftig pris.

Brit Elling, advokat.

30 de dezembro de 2015
logótipo da Modified Solutions

Resposta da Modified Solutions

Mange tak for anmeldelsen Brit Elling :)

Særdeles professionelle!

På Kofoeds Skole har vi haft stort gevinst af det samarbejde, som vi har haft med Modified Solutions - og vi anbefaler dem varmt til alle, der skulle have brug for deres ekspertise.

12 de novembro de 2015

Fantastisk Service

Vi bruger Prestashop og løber fra tid til anden ind i problemer med vores HP. Men Modified Solutions er altid behjælpelig med både store som små problemer.
Kun varme anbefalinger herfra.

10 de novembro de 2015

Service i højsædet

Et fantastisk firma, det kan klare mange IT opgaver på kort tid.. En stor fornøjelse at arbejde sammen med Modified Solutions

10 de novembro de 2015

Perfekt mht. råd omkring SEO hos Modified Solutions

Hvad gælder SEO-råd, som jeg har oplevet hos Modified Solutions, er jeg ganske enkelt imponeret over kvaliteten af disse. "Google optimering"s rådene har hjulpet mig meget til at finde ud af hvilke områder i emnet der fungeret godt og hvilke der halter og skal optimeres på.
Hos Modified Solutions har de stor erfaring mht. SEO, hvilket har gjort mig til stor gavn, både nu, men også i fremtiden.

3 de janeiro de 2015

Jysk webhåndværk i verdensklasse

Tom og Niels fra Modified Solutions har været min absolutte redningsplanke i forbindelse med et PHP/MySQL projekt jeg var kørt død i. Deres evne til at analysere, rette og komme med forslag har været en fantastisk oplevelse. Jeg kan kun varmt anbefale disse gutter - de kan deres håndværk - er super flinke at snakke med og er helt nede på jorden.

Kaj Christiansen

28 de agosto de 2014

Gennemført proces og god oplevelse med Glyn + Tom

Gennemført proces. Jeg fik tilbudt NDA og freelancekontrakter ved behov, god gennemgang af udført arbejde over TeamViewer, kun de redigerede filer blev sendt tilbage med kyndig instruks og arbejdet blev udført hurtigt.

Jeg er imponeret over de opsatte processer.

Tak for første, gode oplevelse!

29 de abril de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais