Leia as opiniões dos outros
Igen en fantastisk oplevelse🤩 Vi havde bestilt en Påskebuffet .. og det var på alle måder en fornøjelse. Så lækker mad og som altid smukt anrettet på fadene. Her går man aldrig “galt i byen”🙌
Vi fik brunch den 29/3 og det var en rigtig god oplevelse. Lækker mad.. veltillavet… pænt anrettet..og der var rigeligt… Sød betjening fra bestilling til aflevering af service… Kan varmt anbefales... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi leverer lækkert tilberedt mad ud af huset og catering af friske råvarer til enhver tænkelig begivenhed, familiefester, receptioner eller forretningsarrangementer. Vi har 3 dejlige selskabslokaler med plads fra 15-200 personer.
Informações de contacto
Brolandvej 7, 5320, Agedrup, Dinamarca
- admin@moellekroen.dk
- www.moellekroen.dk
Fantastisk buffet🐣
Igen en fantastisk oplevelse🤩
Her går man aldrig “galt i byen”🙌
Vi valgte forårsbuffet/catering til 22…
Vi valgte forårsbuffet/catering til 22 personer. Alle vores forventninger blev indfriet! Maden kom som aftalt, alt i pænt service. Portionerne var store, og alt var særdeles veltillavet og velsmagende. I får vores bedste anbefaling, og vi kommer gerne tilbage - bedste hilsner Jørn og Henny Nielsen
Brunch
Vi fik brunch den 29/3 og det var en rigtig god oplevelse.
Lækker mad.. veltillavet… pænt anrettet..og der var rigeligt…
Sød betjening fra bestilling til aflevering af service…
Kan varmt anbefales 👍🤗
Møllekroens lækre buffet
Kære Møllekroen. Tusind tak for en hel fantastisk guldbryllupsdag. Et meget flot dækket bord i et meget fint lokale og med en utrolig lækker menu som både vores gæster og familie fra nær og fjern har rost meget. Også en meget venlig betjening.
En dejlig dag vi altid vil huske tilbage på.
min 85 års fødselsdag
jeg har netop afholdt min 85års fødselsdag,alt var perfekt fra start til slut, maden var tip top og betjeningen var lige til ug +. alle gæsterne roste arrangementet, både de unge og de ældre.
mange tak fra fødselaren. Erik Hauge
Fødselsdag 👍
Har netop afholdt 75-års fødselsdag på Møllekroen, og det var en virkelig god oplevelse. Fantastisk mad serveret af et venligt, imødekommende og professionelt personale. Alt lige til et 12-tal. Tusind tak!
Outstanding catering 🌟
Møllekroen er fuldstændig out standing når det kommer til logistik og høj kvalitet. Alt er velsmagende og let at gå til når man vælger catering. Der mangler aldrig dele til menuen og der er altid rigeligt.
Ved afhentning 31.12. oplevede vi stor travlhed, men alligevel ingen ventetid.
Et lille ønske er en ny opskrift til brødet.
Julefrokostbuffet 2025
Julefrokostbuffet 2025 - Fantastisk god mad. Veltilsmagt, super fint anrettet. Møllekroen er virkelig god til at anrette maden, så både øjet og maven bliver mæt. Tak for endnu engang god service.
Super god oplevelse og ikke sidste gang
Vi havde et Brunchs på Møllekroen og vi vil gerne sige tak for et super godt arrangement
Alt var perfekt lige fra bordopdækning til mad og super sød betjening
Vi kan varmt anbefale Møllekroen
Møllekroen leverer igen!
11/5-2025 holdt vi konfirmation for vores datter, hos Møllekroen.
Dejligt lokale, med gode muligheder for at være ude. De mindste havde også mulighed for at benytte den bagved liggende børnehaves legeplads, eller græsplæne ved Møllekroen til boldspil.
Fantastisk mad (igen) Vanvittig lækker konfirmationsbuffet. Gode muligheder for at vælge til og fra.
Skønt smilende og venligt personale!
Kan varmt anbefales at holde konfirmation hos Møllekroen - fuldt ud styr på hele forløbet fra start til slut.
Super mad !!!!
Vi har i dag den 17.04.25 fået leveret 3 retters menu til 10 personer.
Leveringen var perfekt, meget søde og venlige og maden var super god. Virkelig lækker mad og der var rigeligt med mad. Ingen gik sulten fra bordet.
Kan varmt anbefales - I vil ikke fortryde det 😊😊
Top klasse nytårsmenu 👍
Top klasse nytårsmenu 👍
Alt spillede fantastisk
Vil vælge at købe nytårsmenu fra Møllekroen igen , da det hele er så godt sat sammen.
Menuen udstråler at der er lagt mange kræfter i at lave en udsøgt sammensætning.
Så mange forskellige smage og detaljer👍
Fantastisk fin menu
Vi agh. 4 x nytårs menu den 31/12-24
Alt var bare helt i top. Afhentningen kørte bare på top prof. niveau. Det tog mindre end 5 min.
Emballagen var super. Alle bøtter godt mærket, farve og tekst. Rigtig god beskrivelse af tilberedning.
Maden var bare helt i top. Rigtig god oplevelse.
Mølle Kroen kan varmt anbefales.
Godt nytår
Per Jepsen
Odense
Tusind tak for super god 4 retters menu…
Tusind tak for super god 4 retters menu nytårsaften her d.31-12-2024. Alt var godt forberedt, og en udførlig vejledning fulgte med hvordan vi skulle tilberede menuen og anrette den. Det er ikke sidste gang vi bestiller mad hos jer❤️godt nytår
Fantastisk god nytårsmenu
Rigtig lækker nytårsmenu. Velsmagende og let og hurtig at tilberede.
Og udleveringen var godt organiseret både mht parkering og selve udleveringen. Tog under 1 minut.
Tusind tak for en fantastisk nytårs…
Tusind tak for en fantastisk nytårs menu.
Vi nød virkelig maden og det var nemt at følge vejledningen.
Man bliver aldrig skuffet, når man får mad fra jer.
Ydermere var det utroligt nemt at hente maden, det har i også styr på.
Vi glæder os allerede til at se hvad nytårsmenuen 2025 byder på.
Tak for en super dejlig Nytårs menu
Tak for en super dejlig Nytårs menu, dejlig nem at tilberede og smagte fantastisk.
Kan varmt anbefales samtidig var afhentningen utrolig velorganiseret.
Tak tak
Det er en skam man ikke kan give 10…
Det er en skam man ikke kan give 10 stjerne. Har idag fået en Syren Buffet det er den mest fantastiske smagsoplevelser alt var til perfektion det var simpelthen så lækkert og i har tænkt på alt selv et menukort 👍til at stå på bordet gæsterne var blæst omkuld det dejlige mad.🤗
Vi kommer igen !
Henriette
Konfirmationsbuffeten 2024
Konfirmationsbuffeten 2024: nok den bedste buffet af den type jeg har smagt! Både gæster og værter var imponerede over den høje kvalitet og de rigelige mængder. Maden kom i termokasser med instruktioner om servering. Jeg bliver lækkersulten bare af at skrive dette 😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.