Mogens Elmer A/S

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra Mogens Elmer. De løber fra indgåede aftaler, taler ned til kunderne og har tydeligvis ingen forståelse for, hvad god service er. Tonen bliver hurtigt uprofessionel og personli... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Benyt Ikke Mogens Elmer Næsten dobbelt pris på alle reparationer + jeg købte en bil som viste sig at ha problemer med det elektriske system, de har ikke formået at reparere den, de siger de skifter... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Meget ærgerligt at konstatere at denne forhandler ikke overholder hvad der er lovet. Det er nu 3 år siden vi købte 2 biler hos dem, og siden er vi ikke blevet kontaktet overhovedet vedr rusteftersyn.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har lige haft min CX5 til Ditex-behandling hos Kim, som netop har Nanotek- behandlet den. Det er et kæmpe arbejde, hvorfor jeg lod de professionelle udføre behandlingen. Kim forklarede i detalj... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Veículos e transporte

Informação fornecida por diversas fontes externas

Et særligt kendetegn i vores forretning er, at vores medarbejdere har været ansat i mange år. Det fortæller noget om, at de er glade for det, de laver, og om atmosfæren hos Mogens Elmer A/S. Vi tror på at vi gennem kompetente og dygtige medarbejdere, kan give dig den bedst mulige oplevelse - hvad end det er administration, værkstedskyndighed eller bilsalg. Alle vores medarbejdere har bred erfaring indenfor deres specifikke felt og er derfor klædt på til at give dig den bedst mulige oplevelse, når du skal have ny bil, repareret din bil, eller noget helt tredje. Mogens Elmer blev grundlagt i 1975, og har i dag 3 afdelinger. Vores bilhus i Kastrup forhandler Mazda, Suzuki og Citroën - Bilhuset i Helsingør hedder Falken & CO ApS og forhandler Ford, Kia, Mazda og Chevrolet - Bilhuset i Rønne hedder Bilhuset Mogens Elmer og forhandler Ford, Kia, Mazda og Suzuki og yder Aut. Nissan Service. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Informações de contacto

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super Service

Var forbi med min Mazda 6 idag da selerne var blevet lidt træge i det, for god ordens skyld skal det oplyses at bilens garanti udløb i Slutningen af September, men det var absolut ikke noget jeg lagde mærke til. Den Flinke mand kom ud med en spray og ordnede selerne så de gled bedre og gav mig endda spray flasken med hjem hvis der skulle være behov for det.
Super Service :)

14 de novembro de 2011
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais