MOKKAHOUSE Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Tak til Gabriela fra Mokkahouse. Transportøren lavede en fejl, og det blev løst på bedste vis. Istedet for at bede os afvente, gik Gabriela ind og løste problemet ved at sende varen med et andet fr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var på udkig efter en ny espressomaskine og fandt frem til Lasse fra Mokkahouse. Jeg faldt for en Sage Barista Touch, som jeg fik leveret et par dage efter. Den pågældende maskine havde en uhensi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi fik en virkelig god rådgivning og service, da vi købte vores nye espressomaskine og grinder hos Mokkahouse. Vi endte med at købe en Ascaso Baby T plus og en Eureka Mignon Specializa til en god pris... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte min nye espressomaskine herfra og blev ikke skuffet. Maskinen ankom, som man jo forventer disse dage, indenfor et par dage efter bestillingen, men i pakken lå der foruden det nye bæst ogs... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de café
  2. Fornecedor de máquinas de café
  3. Torrefação de café

Escrito pela empresa

MokkaHouse er en webshop og eget risteri. Vi henvender os til alle jer der elsker god kaffe!

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Hurtig og sikker handel

Hurtig og sikker handel . Varen er som jeg forventede

20 de janeiro de 2024

Resposta da MOKKAHOUSE

Tak fordi du delte din oplevelse her, Sanni!

Classificada 2 em 5 estrelas

Virkelig sløv levering

Virkelig sløv levering. Jeg bestilte d 28. December. Fair nok midt i julen, men intet track og trace nr nu d 6. Januar.
Det er desværre ikke første gang jeg oplever at leveringen er virkelig sløv. Sidste gang ringede jeg og rykkede to gange før min kaffe blev afsendt.
Vildt skuffende for kaffen er god.

6 de janeiro de 2024

Resposta da MOKKAHOUSE

Det er ikke godt nok, Charlotte. Enig.

Og på baggrund af ovenstående, skal du vide at jeg sætter kæmpe pris på at du fortsat bestiller hos os, så vi kunne tage revanche på den dårlige oplevelse.

Tak Charlotte og rigtig god dag!

Elegant og fantastisk kaffemaskine

Elegant og fantastisk kaffemaskine - lever helt op til beskrivelsen. Kan kun anbefale denne kaffemaskine af mærket Wilfa Precision, og også købsoplevelsen hos Mokkahouse.

24 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Den 22 november bestille jeg 3 varer I…

Den 22 november bestille jeg 3 varer I webshoppen, og får efterfølgende ordrebekræftelse.
Der følger intet track and trace de følgende dage. Den 24 november skriver jeg hvornår jeg modtager track and trace, og får at vide at den bliver sendt den dag? Den 28 november har jeg stadig intet modtaget og skrive igen, først nu 6 dage efter kan jeg se at pakken er registreret ved GLS.
Jeg handler i mange webshops både nationalt og internationalt, men Mokkahouse har været noget sløve og ikke kommet med opdatering på levering eller andet.

22 de novembro de 2023

Hej Maria,

Sløjt du ikke hørte fra os, da vi ikke kunne levere det rettidigt til dig.

Det må du undskylde.

Nemt og hurtigt

Nemt at bestille, og hurtig levering.
Jeg bestilte 3 poser kakao tirsdag aften, og torsdag lå de klar til afhentning :) 5 STJERNER herfra

14 de outubro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg bestilte en Ascaso duo kaffemskine…

Jeg bestilte en Ascaso duo kaffemskine plus kværn for 15000 med god rabat og fik besked på levering 3-4 uger senere.
Da den ikke var kommet 5 uger senere reagerede jeg og fik besked på at fabrikken kunne levere 6 uger senere, da de havde implementeret nyt IT system. Da der var gået 6 uger havde jeg ikke hørt noget om torsdagen i ugen hvor den skulle leveres. Her tilbød Mokkahouse en pose kaffe som plaster på såret og måtte efterfølgende erkende at maskinen endnu en gang var forsinket tre uger. Jag annulerede ordren men havde i mellemtiden fået leveret kværnen. Da jeg annulerede - som sælger selv forslog fik jeg en besked om at kværnen ville koste 3400. Den fåes til 3469 et andet sted. Jeg havde aldrig købt hos Mokkahouse hvis jeg ikke havde fået et godt tilbud men jeg hænger nu på kværnen da den har været i brug.
Super dårlig kundeservice hele vejen i gennem mokkahouse. Noget var fabrikkens skyld men Mokkahouse kan jeg på ingen måde anbefale at købe fra, da deres kommunikation og kundeservice har været under al kritik

13 de setembro de 2023

Hej Christian,

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse ved at handle med os. Som du selv skriver var det desværre ude af vores hænder, men vores leverandør, der desværre ikke har haft mulighed for at overholde det de har lovet.

Vi har hele vejen igennem informeret dig, så snart vi fik besked fra fabrikken, og ud over at vi sendte dig kaffe som plaster på såret, har du også fået yderligere rabat på din ordre.

Igen er jeg ked af at du har haft en dårlig oplevelse, det beklager vi meget, og tager naturligvis til efterretning.

mega god service

Købte en mokkakverner som var en gave til en kollega.
Desværre nåede den ikke frem trods der stod 1-3 hverdage.
Jeg skrev mail og ringede for at rykke.
Fik fat i en Simon som gjorde alt for at hjælpe. Dagen før gaven skulle afleveres ringede Simon som lovet og fortalte at de ikke var nået frem så de kunne nå med gls bilen.
Modtog pakken en uge efter men blev så glad for at de virkelig havde gjort alt hvad de kunne.
Tak for en fantastisk service.
Mvh Pernille

24 de agosto de 2023

Super god service

Super god service, lækker kvalitets kaffe og hurtig levering.
Bedre bliver det ikke 🤗
Så en yderst varm anbefaling herfra 👌

17 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais