Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lejet flyttebil hos Robert. Alt har været en fornøjelse: rigtig sød og hjælpsom kontakt pr telefon. Alt foregået som aftalt. Den store flyttebil var en fornøjelse at køre. Robert er fleksibe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service! Jeg havde været ret bekymret for min bil, men Robert fandt hurtigt fejlen, fik den ordnet og forklarede hele processen på en måde, der var nem at forstå. Bilen kører perfekt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er så glad for at have fundet en god mekaniker i nærheden af hvor jeg bor. Han er behagelig, rar og tillidsvækkende, det var virkelig en positiv oplevelse.

Informações sobre a empresa

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid enormt høj service!

Altid enormt høj service og passion for sit fag. Min foretrukne mekaniker

13 de abril de 2026

Kære Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det sætter jeg enormt stor pris på.
Af hjertet tak.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sjov og hyggelig service !

Klasse service , da jeg skulle have monteret nøglefri 😎

10 de abril de 2026
Opinião espontânea

Kære Johanna,
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget 🙏🏻
Velkommen tilbage når det er tid til service for din fine bil 🚙

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er så glad for at have fundet en…

27 de março de 2026

Kære Charlotte,

Tusinde tak for din fine anmeldelse, det betyder meget,
Vi glæder os til at byde dig velkommmen en anden god gang.

Dit næste valg

Det er et fantastisk værksted der får gjordt tingene godt og ordentligt med flinkt personale

25 de fevereiro de 2026

Resposta da Møldrup Axelsen

Tusinde tak Mads, for din fine anmeldelse.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Med ønsket om en skøn dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid en fornøjelse at få hjælp af…

Altid en fornøjelse at få hjælp af Robert. Venlig, dygtig, hurtig, nem kommunikation og gode priser. Mine bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 de dezembro de 2025

Kære Linda,
Hvor er det dejligt at læse din anmeldelse – tusind tak! At du oplever mig som venlig, dygtig og hurtig er præcis det, jeg ønsker at levere hver gang. Din anbefaling og stjerner er en stor motivation til at fortsætte med at gøre mit bedste for alle kunder.

Super service!

Super god service!

Jeg havde været ret bekymret for min bil, men Robert fandt hurtigt fejlen, fik den ordnet og forklarede hele processen på en måde, der var nem at forstå. Bilen kører perfekt igen, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen.

Kan varmt anbefales!

— Kristian

8 de dezembro de 2025

Tusind tak, Kristian, for din flotte anmeldelse 🌟

Det glæder mig, at jeg kunne finde og ordne fejlen hurtigt, og at du følte dig tryg og godt informeret hele vejen. Det betyder meget at høre, at bilen nu kører perfekt igen. Tak for din anbefaling – jeg ser frem til at hjælpe dig fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Suveræn service ug udførelse af arbejdet

Suveræn service og udførelse af arbejdet. Robert har en enorm viden om de forskellige bilmærkers svage punkter og fik nemt, hurtigt og til en fair pris løst et seriøst problem, hvor andre værksteder måtte give op.

Stor anbefaling her fra, vi bruger ham fremover :-)

8 de dezembro de 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌟

Det glæder mig, at min viden og erfaring kunne gøre en forskel, og at du fik en løsning hurtigt og til en fair pris. Jeg sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe jer fremover.

Hurtig ekspertservice

Hurtig ekspertservice. Og top hjælpsom i forbindelse med at finde den bedste / rette løsning. Robert er min nye, faste dækmand. Kan klart anbefales.

3 de dezembro de 2025

Resposta da Møldrup Axelsen

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟

Det glæder mig, at du oplever både hurtig ekspertservice og hjælpsomhed i forbindelse med at finde den rette løsning. Jeg er stolt af at være din faste dækmand og taknemmelig for din anbefaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Robert er en pålidelig og super rar…

Robert er en pålidelig og super rar mekaniker og værkstedsleder. Han er hurtig og gør arbejdet færdigt - han kommunikerer tydeligt omkring hvad der skal udbedres på bilen - jeg giver ham mine varmeste anbefalinger

26 de novembro de 2025

Resposta da Møldrup Axelsen

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟

Det glæder mig, at du oplever både hurtig hjælp og tydelig kommunikation omkring arbejdet på bilen. Din anbefaling betyder meget, og jeg ser frem til at hjælpe dig igen.

Altid højt humør og god service.🥳🥳

Altid højt humør og god service.🥳🥳
Tak for det Robert. 🤗

24 de novembro de 2025

Resposta da Møldrup Axelsen

Tak, Lars, for den fine anmeldelse.
Det er dejligt at du sætter pris på den gode stemning, velkommen tilbage.
Robert

super arbejde

super arbejde . Hurtig og effektiv. God kaffe.

18 de novembro de 2025

Resposta da Møldrup Axelsen

Tusind tak for anmeldelsen, det sætter jeg stor pris på.
//Robert

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais